קראשים בלתי פוסקים ב- subtitle workshop
כל הזמן קראשים לאחר שמעלים קובץ כתוביות ומנסים לעשות אתו משהו.
קראתי ברשת על בעיות דומות לאנשים וכבר ניסתי את כל מה שהוצע שם.
לרבות התקנת גרסה חדשה של vobsub, ניטרול ffdshow , בשלב מסוים גם הסרתי את כל ה- k-lite.
זה לא עוזר, עדיין קראשים.
אני צריך אותה בעיקרון לשתי מטרות אשר לפעמים יש לי צורך בהן.
אחת, התאמת קצב fps והשנייה סינכרון התחלת הכתבויות ביחס לסרט ( אמנם יש לי את האופציה הזו גם בנגנים איתם אני משתמש, אבל לפעמים זה פער גדול וקצת מעצבן להתעסק עם זה תוך נגינת הסרט).
יש לי גם את subtitle edit שעובדת יפה, בלי בעיות, ועשיתי אתה מצוין את התאמת קצב ה- fps , אבל בעניין תיאום התחלת הכתוביות ביחס לסרט היא פחות נוחה ופחות מדוייקת , בהשוואה ל workshop.
מותקנת אצלי גם 'סבאבי' , אבל לא מצאתי שיש בה אפשרות לתיאום תחילת הכתוביות ביחס לסרט.
המלצות לתיקון העניין, או שימוש בתוכנה אחרת ? (מודה שה- workshop כבר יצאה לי מכל החורים).
קראתי ברשת על בעיות דומות לאנשים וכבר ניסתי את כל מה שהוצע שם.
לרבות התקנת גרסה חדשה של vobsub, ניטרול ffdshow , בשלב מסוים גם הסרתי את כל ה- k-lite.
זה לא עוזר, עדיין קראשים.
אני צריך אותה בעיקרון לשתי מטרות אשר לפעמים יש לי צורך בהן.
אחת, התאמת קצב fps והשנייה סינכרון התחלת הכתבויות ביחס לסרט ( אמנם יש לי את האופציה הזו גם בנגנים איתם אני משתמש, אבל לפעמים זה פער גדול וקצת מעצבן להתעסק עם זה תוך נגינת הסרט).
יש לי גם את subtitle edit שעובדת יפה, בלי בעיות, ועשיתי אתה מצוין את התאמת קצב ה- fps , אבל בעניין תיאום התחלת הכתוביות ביחס לסרט היא פחות נוחה ופחות מדוייקת , בהשוואה ל workshop.
מותקנת אצלי גם 'סבאבי' , אבל לא מצאתי שיש בה אפשרות לתיאום תחילת הכתוביות ביחס לסרט.
המלצות לתיקון העניין, או שימוש בתוכנה אחרת ? (מודה שה- workshop כבר יצאה לי מכל החורים).
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
איזה גרסה של workshop קורסת לך?
הגרסה היציבה והטובה ביותר 2.51, איזה ווינדאוס יש לך?
הגרסה היציבה והטובה ביותר 2.51, איזה ווינדאוס יש לך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·יכול להיות שזה העניין.vivi כתב:איזה גרסה של workshop קורסת לך?
הגרסה היציבה והטובה ביותר 2.51, איזה ווינדאוס יש לך?...
זכור לי שקראתי את זה בעוד פורום.
יש לי את הגרסה האחרונה 6.0.
הוינדאוס אצלי זה 7 אולטימייט.
אנסה למצוא את 2.51.
התקנתי את 2.51.
אין קראשים אבל יש בעיות אחרות.
כשאני מנגן את הסרט מתוך התוכנה אין סאונד, כך שלא ניתן לסנכרן.
יכול להיות שזה בגלל שהסרתי את mpc עם כל ה- k-lite ונשארתי עם vlc כתוכנת ניגון במחשב? ( כשאי פותח את הסרט מחוץ לתוכנה, עם vlc ,זה מנגן עם סאונד).
אגב, מה הנגן המומלץ היום למחשב, שתומך בכל הפורמטים והכתוביות?
אין לי חשיבות לאיכות תמונה וכדו', כי ממילא אני לא צופה במחשב, רק בודק ועורך שם כתוביות וכדו'.
מה שחשוב לי זה רק תמיכה מלאה בפורמטים השונים.
אין קראשים אבל יש בעיות אחרות.
כשאני מנגן את הסרט מתוך התוכנה אין סאונד, כך שלא ניתן לסנכרן.
יכול להיות שזה בגלל שהסרתי את mpc עם כל ה- k-lite ונשארתי עם vlc כתוכנת ניגון במחשב? ( כשאי פותח את הסרט מחוץ לתוכנה, עם vlc ,זה מנגן עם סאונד).
אגב, מה הנגן המומלץ היום למחשב, שתומך בכל הפורמטים והכתוביות?
אין לי חשיבות לאיכות תמונה וכדו', כי ממילא אני לא צופה במחשב, רק בודק ועורך שם כתוביות וכדו'.
מה שחשוב לי זה רק תמיכה מלאה בפורמטים השונים.
נערך לאחרונה על ידי stive ב 21/08/2014 22:07, נערך 5 פעמים בסך הכל.
·חברים, שוב, למה אתם חושבים שאני לא בודק קודם?toxin כתב:אני משתמש כבר כמה שנים עם VLC. עושה את העבודה.
לדעתי אתה צריך לעבוד הפוך, קודם לבדוק אם יש כתוביות לסרט שאתה מחפש ואז להוריד את הסרט המתאים לסנכרון. יהיה לך הרבה יותר קל....
כפי שכתבתי, אני צריך את השימוש הזה רק כשלא מוצאים את התואם, ויש מקרים כאלו לצערי.
יש לי את vlc היא באמת סוג של 'סוס עבודה'.
אבל אני חושב שכשהיה לי את mpc-hc זה השמיע קול כשפתחתי עם תוכנת ה- workshop.
אז אם אני כבר הולך להתקין תוכנת ניגון חדש/ נוספת , אני מנסה להתיעץ.
ממה שקראתי אני מתלבט בין שתי תוכנות.
splash lite
gom
עריכה:
התקנתי לבסוף את gom בין היתר כי קראתי עליה ביקורות טובות, גם כי היא יציבה ואמינה.
כמו כן אם חסר קודק היא מזהה ומפנה להורדה מתאימה ( קרה לי בפועל). בנוסף יש לה לא מעט אפשרויות כיוון.
אעבוד אתה קצת ואראה מה קורה.
לגבי ה- workshop , כפי שחשבתי, זה סידר את עניין הסאונד כשפותחים את הסרט. לכן הבעיה הייתה ה- vlc שאיכשהו לא תמך בזה ( אולי יש לזה פתרון אבל לא התעסקתי).
אז כרגע זה עובד.
תודה vivi על עניין ה- 2.51.
זה כל פעם מדהים אותי מחדש איך גרסאות חדשות של תוכנות יוצאות עם באגים והקודמות בהרבה מהמקרים עובדות פשוט ויציב יותר.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
גם אני עובד בשיטה שלך מוריד כביכול רק בפוול hd (גם סדרות) ויש מלא כתוביות שלא תואמות אז אני מסנכרן עם Time Adjuster בלי שום בעיה ותוך דקות.
מה שצריך לעשות זה לקבוע בתוכנה מתי הכתובית הראשונה נאמרת ומתי האחרונה וזהו בהצלחה..
מה שצריך לעשות זה לקבוע בתוכנה מתי הכתובית הראשונה נאמרת ומתי האחרונה וזהו בהצלחה..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·razserv2010 כתב:גם אני עובד בשיטה שלך מוריד כביכול רק בפוול hd (גם סדרות) ויש מלא כתוביות שלא תואמות אז אני מסנכרן עם Time Adjuster בלי שום בעיה ותוך דקות.
מה שצריך לעשות זה לקבוע בתוכנה מתי הכתובית הראשונה נאמרת ומתי האחרונה וזהו בהצלחה.....
גם ב subtitle workshop ניתן לסנכרן תוך דקות.
כמו שציינת מוצאים את השניה הראשונה של המשפט הראשון ואת השניה הראשונה של המשפט האחרון.
לוחצים Ctrl B מזינים את הזמנים מאשרים את העדכון והופ הכל דבש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בסדרות זה לא תמיד עובד טוב, בגלל יציאות לפרסומות באמצע הפרק שמתוזמנות שונה בכלל גירסת שחרור.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·pixies כתב:בסדרות זה לא תמיד עובד טוב, בגלל יציאות לפרסומות באמצע הפרק שמתוזמנות שונה בכלל גירסת שחרור....
יכול להיות ,סדרות זה לא התחום שלי ,לא צופה בהן .
בסרטים זה ב 99% מהפעמים פותר את בעיית הסנכרון למרות שאני, כצופה הדוק של בלוריי מלא, לא נתקל הרבה בחוסר סנכרון ולא משנה איזו גירסת תרגום של בלוריי אני מוריד, כולן מסונכרנות אותו הדבר.
pixies אני חייב לשאול אותך משהו.
קראתי כמה תגובות שלך בהן אתה מממליץ על mpc-hc.
אני לא זוכר אם זה אתה, או מישהו אחר, אולי עופר לאור, המליצתו מספר פעמים להימנע בכל תוקף ממנה, כי הקודקים שבאים אתה גורמים לבעיות.
תוכל להתיחס בבקשה ?
קראתי כמה תגובות שלך בהן אתה מממליץ על mpc-hc.
אני לא זוכר אם זה אתה, או מישהו אחר, אולי עופר לאור, המליצתו מספר פעמים להימנע בכל תוקף ממנה, כי הקודקים שבאים אתה גורמים לבעיות.
תוכל להתיחס בבקשה ?
·אני נתקל בבעיות האלו בעיקר בסרטים ישנים יותר, מן הסתם לרובם אין גרסת בלו ריי....istarmini כתב:·......
יכול להיות ,סדרות זה לא התחום שלי ,לא צופה בהן .
בסרטים זה ב 99% מהפעמים פותר את בעיית הסנכרון למרות שאני, כצופה הדוק של בלוריי מלא, לא נתקל הרבה בחוסר סנכרון ולא משנה איזו גירסת תרגום של בלוריי אני מוריד, כולן מסונכרנות אותו הדבר....
·אגב, על פי ההסבר , לפחות שאני קראתי, השיטה שממליצים שונה במקצת.istarmini כתב:·......
גם ב subtitle workshop ניתן לסנכרן תוך דקות.
כמו שציינת מוצאים את השניה הראשונה של המשפט הראשון ואת השניה הראשונה של המשפט האחרון.
לוחצים Ctrl B מזינים את הזמנים מאשרים את העדכון והופ הכל דבש....
מוסבר שם לבדוק באיזה זמן מתחיל משפט מסוים, ווקלית בסרט עצמו, להשוות לזמן שהוא נמצא בכתוביות, לחסר את ההפרש ביניהם ולתקן בעזרת "קבע השהיה" אליה ניתן להגיע או על ידי ctr+d או דרך התפריט.
אבל עכשיו בדקתי וראיתי שיש כנראה שתי אופציות. נכון, על ידי ctr+b מגיעים לאפשרות השנייה, לפיה אמנם צריך לרוץ לסוף הסרט, אבל בכל זאת היא נראית לי קלה יותר.
תודה.