צריך המלצה לאוזניות
היי,
הביטס סולו שלי נהרסו ואני רוצו הפעם אוזניות קטנות (כדי שיהיו קומפקטיות בנסיעות לצבא לא בשביל ספורט)
עכשיו לא משנה לי אם כפתור או איןאייר אם יש הבדל בכלל העיקר שיהיו מעולות עם באסים בשביל לשמוע מוזיקה בפלאפון
תקציב עד אלף שקל ומעדיף להזמין מאתר אמין בחול
לא איכפת לי ממותג מסויים אבל שיהיו בנויות טוב ולא יהרסו מהר
תודה!
הביטס סולו שלי נהרסו ואני רוצו הפעם אוזניות קטנות (כדי שיהיו קומפקטיות בנסיעות לצבא לא בשביל ספורט)
עכשיו לא משנה לי אם כפתור או איןאייר אם יש הבדל בכלל העיקר שיהיו מעולות עם באסים בשביל לשמוע מוזיקה בפלאפון
תקציב עד אלף שקל ומעדיף להזמין מאתר אמין בחול
לא איכפת לי ממותג מסויים אבל שיהיו בנויות טוב ולא יהרסו מהר
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תריץ חיפוש בפורום, יש המון שרשורים עם המלצות על אוזניות בתקציב דומה ועם אותה דרישה לבאסים טובים... 
הנה שרשור שרץ עכשיו חזק ויושב בול על הצרכים שלך: http://www.htisrael.co.il/vt216320
הנה שרשור שרץ עכשיו חזק ויושב בול על הצרכים שלך: http://www.htisrael.co.il/vt216320
·אבל הוא מבקש אוזניות גדולות ואני רוצה אוזניות קטנים אין אייר או כפתורepony כתב:תריץ חיפוש בפורום, יש המון שרשורים עם המלצות על אוזניות בתקציב דומה ועם אותה דרישה לבאסים טובים...
הנה שרשור שרץ עכשיו חזק ויושב בול על הצרכים שלך: http://www.htisrael.co.il/vt216320...
- epony
- חבר במועדון 10K

סליחה, טעות...
בתקציב הנתון ובדגש על באסים, הייתי מתכוונן ל-DUNU DN-1000 ול-Shure SE315. שתיהן זמינות בהנחות יפות מאוד כרגע ב-[url=https://www.massdrop.com/r/7GW29L]Massdrop[/url].
אני גם אוהב את התכנון של האוזניות של סוני - בתקציב שלך אפשר להשיג את ה-XBA3 לפעמים, אבל אם זה לא מסתדר אז גם ה-XBA2 מעולות (ויש גם דגם שנקרא XBA-2IP עם מיקרופון ושלט...)
כנ"ל לגבי הקליפש X7 ו-X10 - גם האוזניות האלה מצטיינות בתחום הבאסים מבלי להזניח את התדרים הגבוהים יותר.
בתקציב הנתון ובדגש על באסים, הייתי מתכוונן ל-DUNU DN-1000 ול-Shure SE315. שתיהן זמינות בהנחות יפות מאוד כרגע ב-[url=https://www.massdrop.com/r/7GW29L]Massdrop[/url].
אני גם אוהב את התכנון של האוזניות של סוני - בתקציב שלך אפשר להשיג את ה-XBA3 לפעמים, אבל אם זה לא מסתדר אז גם ה-XBA2 מעולות (ויש גם דגם שנקרא XBA-2IP עם מיקרופון ושלט...)
כנ"ל לגבי הקליפש X7 ו-X10 - גם האוזניות האלה מצטיינות בתחום הבאסים מבלי להזניח את התדרים הגבוהים יותר.
@Amirdhd
·
היי,
ממליץ לך בחום ללכת על אוזניות Shure, הן הכי טובות שיש.
סאונד מעולה ויושבות מעולה באוזן.
אני יודע שהמחיר שלהן בזאפ לא רחוק בכלל מהמחיר בהזמנה בחו"ל, תבדוק את זה.
חוץ מזה אני חושב ש- SE215 זה דגם מעולה, לא צריך דגמים יקרים יותר, זה בזבוז כסף.
·
היי,
ממליץ לך בחום ללכת על אוזניות Shure, הן הכי טובות שיש.
סאונד מעולה ויושבות מעולה באוזן.
אני יודע שהמחיר שלהן בזאפ לא רחוק בכלל מהמחיר בהזמנה בחו"ל, תבדוק את זה.
חוץ מזה אני חושב ש- SE215 זה דגם מעולה, לא צריך דגמים יקרים יותר, זה בזבוז כסף.
- epony
- חבר במועדון 10K

אוזניות אין-איר כמעט אף פעם לא דורשות מגבר.
Sennheiser IE 80
אפשר להזמין מאמזון גרמניה יוצא 1037 ש"ח עד הבית.
חושב שהם עדיפות מהShure בעיקר בשבילך, ואם כבר Shure אז עדיף את הse-215 זולות יותר, טובות יותר ויותר מתאימות לסגנון מוזיקה שלך.
http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W ... KAKR8XB7XF
חושב שהם עדיפות מהShure בעיקר בשבילך, ואם כבר Shure אז עדיף את הse-215 זולות יותר, טובות יותר ויותר מתאימות לסגנון מוזיקה שלך.
http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W ... KAKR8XB7XF
·אני טס לברלין באוקטובר אז כנראה באמת יהיה לי קל להביא אותםatraf כתב:Sennheiser IE 80
http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W ... KAKR8XB7XF...
האם הם תמורה טובה לכסף וינצלו טוב נגן פשוט של פלאפון?
לא ממליץ לך לקנות בברלין, הייתי בברלין לפני שלושה חודשים וגם קניתי שם אוזניות אז אני קצת מכיר את החנויות בתחום, בכל מקרה בשני החנויות הגדולות saturn ו Media Markt שלא צריך לנסוע במיוחד עד אליהם כי הם נמצאות במרכז המסחרי ALEXA אין את האוזניות הנ"ל.
יש את Cyber Port שמוכרת את זה בדיוק במחיר של אמזון 209 יורו וגם בספק אם יהיה להם במלאי, נניח ותקבל החזר מע"מ כשתצא מגבולות גרמניה, בערך 10% אז יעלה לך בערך 880 ש"ח, הייתי מוותר על 150 שקל הנחה וכל הטרטור המיותר הזה ומזמין כבר מאמזון ונהנה מהשירות של אמזון בנוסף לאחריות הבינלאומית של סנהייזר.
האוזניות יכולות להרוויח מהגברה, אבל לא חייבות הגברה וhסתדרו מעולה גם בלי, יש פה את freedom_il שרכש את האוזניות לא מזמן הוא יוכל להעיד אם הן צריכות או לא..
וכן הן שוות את המחיר, אתה מקבל אותם עד לבית במחיר שהן נמכרות באמריקה, עם שירות של אמזון ואחריות בינלאומית של סנהייזר.
יש את Cyber Port שמוכרת את זה בדיוק במחיר של אמזון 209 יורו וגם בספק אם יהיה להם במלאי, נניח ותקבל החזר מע"מ כשתצא מגבולות גרמניה, בערך 10% אז יעלה לך בערך 880 ש"ח, הייתי מוותר על 150 שקל הנחה וכל הטרטור המיותר הזה ומזמין כבר מאמזון ונהנה מהשירות של אמזון בנוסף לאחריות הבינלאומית של סנהייזר.
האוזניות יכולות להרוויח מהגברה, אבל לא חייבות הגברה וhסתדרו מעולה גם בלי, יש פה את freedom_il שרכש את האוזניות לא מזמן הוא יוכל להעיד אם הן צריכות או לא..
וכן הן שוות את המחיר, אתה מקבל אותם עד לבית במחיר שהן נמכרות באמריקה, עם שירות של אמזון ואחריות בינלאומית של סנהייזר.
·אמרו לי שהאטימה שלהם לא משו זה נכון?atraf כתב:לא ממליץ לך לקנות בברלין, הייתי בברלין לפני שלושה חודשים וגם קניתי שם אוזניות אז אני קצת מכיר את החנויות בתחום, בכל מקרה בשני החנויות הגדולות saturn ו Media Markt שלא צריך לנסוע במיוחד עד אליהם כי הם נמצאות במרכז המסחרי ALEXA אין את האוזניות הנ"ל.
וכן הן שוות את המחיר, אתה מקבל אותם עד לבית במחיר שהן נמכרות באמריקה, עם שירות של אמזון ואחריות בינלאומית של סנהייזר....
וצריך אתר חיצוני כדי להזמין מאמזון או אפשר ישר? ויש מיסים נוספים?
אמזון באופן ישיר, תעזר בגוגל טרנזלייט המחיר הסופי מאמזון הוא מחיר הסופי עד הבית כולל הכל (מיסים, משלוח... )
לגבי האטימה אין לי מושג לא יצא לי לקרוא משהו על זה, בכל מקרה עניין של אטימה זה טיפים ולכל אחד מתאים משהו אחר..
לגבי האטימה אין לי מושג לא יצא לי לקרוא משהו על זה, בכל מקרה עניין של אטימה זה טיפים ולכל אחד מתאים משהו אחר..
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני הזמנתי IE80 מאמזון גרמניה ישירות מהאתר שלהם לפני חודשיים בערך. יצא 202 יורו כולל משלוח ומיסים.
אזניות מעולות. באמת.
והפיצ'ר של כיוונון הבאס שיש להן יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש. הן אזניות קלות, עם איכות בניה מעולה (ואפשרות להחליף כבל) ואטימה ממש טובה. בנוסף גם אחריות שנתיים של סנהייזר העולמית עם תמיכה בארץ.
תשתמש בתרגום אוטומטי של דפדפן כרום ואתה מסודר עם אמזון גרמניה. אגב, אותו חשבון אמזון תופס בכל האתרים שלהם בעולם.
דבר אחרון, אני התלבטתי בין ה IE80 ל DN-1000 או DN-2000 ובסוף הלכתי על ה IE80 בגלל הסיבות שכתבתי (קלות, איכות בניה, אחריות וכיוונון באס) כי הנחתי שמבחינת איכות הקול לכל אחד מהדגמים יתרונות וחסרונות כאשר ה"ציון הסופי" די קרוב למרות שהסגנון טיפה שונה בין הדגמים הללו. אני ממש לא מצטער וממליץ בחום.
בקשר להגברה, ראיתי ששאלת: אני משתמש בהן גם ממגבר (UHA-760) וגם מטלפון (LG G2) ותכלס הן לא צריכות הגברה. מלפטופ אני משתמש במגבר כי הוא גם DAC והוא נקי ועם רקע שקט מאוד אבל מהטלפון, למרות שיש לי אפשרות לחבר את המגבר, אני בד"כ לא טורח (השיפור נובע מאיכות ה DAC ונקיון ההגברה ולא מווליום).
מה גם, שאני עושה ספורט עם האזניות האלה די הרבה ואז מן הסתם אני לא משתמש במגבר אלא רק בטלפון.
עריכה:
עכשיו ראיתי שהמחיר באמזון גרמניה הוא 209 יורו לפני משלוח ומס
. תקופה ארוכה המחיר היה 189 יורו ועלה רק בחודש האחרון. אולי כדאי לך לחכות שהמחיר ירד שוב אם זה לא דחוף לך. מדובר על הבדל של קצת מעל 100 ש"ח במחיר הסופי אחרי מס...
אזניות מעולות. באמת.
תשתמש בתרגום אוטומטי של דפדפן כרום ואתה מסודר עם אמזון גרמניה. אגב, אותו חשבון אמזון תופס בכל האתרים שלהם בעולם.
דבר אחרון, אני התלבטתי בין ה IE80 ל DN-1000 או DN-2000 ובסוף הלכתי על ה IE80 בגלל הסיבות שכתבתי (קלות, איכות בניה, אחריות וכיוונון באס) כי הנחתי שמבחינת איכות הקול לכל אחד מהדגמים יתרונות וחסרונות כאשר ה"ציון הסופי" די קרוב למרות שהסגנון טיפה שונה בין הדגמים הללו. אני ממש לא מצטער וממליץ בחום.
בקשר להגברה, ראיתי ששאלת: אני משתמש בהן גם ממגבר (UHA-760) וגם מטלפון (LG G2) ותכלס הן לא צריכות הגברה. מלפטופ אני משתמש במגבר כי הוא גם DAC והוא נקי ועם רקע שקט מאוד אבל מהטלפון, למרות שיש לי אפשרות לחבר את המגבר, אני בד"כ לא טורח (השיפור נובע מאיכות ה DAC ונקיון ההגברה ולא מווליום).
מה גם, שאני עושה ספורט עם האזניות האלה די הרבה ואז מן הסתם אני לא משתמש במגבר אלא רק בטלפון.
עריכה:
עכשיו ראיתי שהמחיר באמזון גרמניה הוא 209 יורו לפני משלוח ומס
·הבנתי שהן יחסית ישנות לעומת הDNfreedom_il כתב:אני הזמנתי IE80 מאמזון גרמניה ישירות מהאתר שלהם לפני חודשיים בערך. יצא 202 יורו כולל משלוח ומיסים.
אזניות מעולות. באמת.והפיצ'ר של כיוונון הבאס שיש להן יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש. הן אזניות קלות, עם איכות בניה מעולה (ואפשרות להחליף כבל) ואטימה ממש טובה. בנוסף גם אחריות שנתיים של סנהייזר העולמית עם תמיכה בארץ.
עריכה:
עכשיו ראיתי שהמחיר באמזון גרמניה הוא 209 יורו לפני משלוח ומס. תקופה ארוכה המחיר היה 189 יורו ועלה רק בחודש האחרון. אולי כדאי לך לחכות שהמחיר ירד שוב אם זה לא דחוף לך. מדובר על הבדל של קצת מעל 100 ש"ח במחיר הסופי אחרי מס...
...
ושבתחום האוזניות איןאייר יש התחדשות והשתפרות של הטכנולוגיה כל הזמן
האם זה נכון? לפני כמה זמן הזמנת?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הן לא כאלה ישנות. משהו בסביבות סוף 2012 תחילת 2013. הן החליפו/שיפרו את ה IE8.Amirdhd כתב:·הבנתי שהן יחסית ישנות לעומת הDN......
ושבתחום האוזניות איןאייר יש התחדשות והשתפרות של הטכנולוגיה כל הזמן
האם זה נכון? לפני כמה זמן הזמנת?...
בקשר להתשפרות בתחום האזניות, להערכתי אכן אין יותר מידי שינוי עם הזמן. ידוע מה העקומה של תגובת התדר הרצוייה מימים ימימה ואיך מודדים עיוותים ורעש.
DUNU היא חברה חדשה יחסית. סינית/טייואנית או משהו כזה. אני לא מזלזל בהם אבל גם הסגנון של האזניות אחר. אם היו לך ביטס ואתה רוצה משהו בסגנון ויותר איכותי (בהרבה) נראה לי ה IE80 זה הכיוון.
אני הזמנתי לפני חודשיים בערך.