עזרה|MINI PC?
אני אפילו לא ידעתי מה לרשום בכותרת,
אני כל הזמן קורא ומנסה להגיע להחלטה ולא מצליח.
אני רוצה דבר פשוט שהוא קצת מסובך. אני רוצה לחדר XBMC
אבל כל פעם שניסיתי לעשות את זה באמצעות טאבלט אכלתי חצץ, הגעתי למסקנה שאני צריך פיתרון אחר.
הבעיה היא שאני רוצה משהו פשוט שלא הצתרך להגדיר יותר מדי, ולהוריד כלום רוצה שכל התפקיד שלו יהיה שהוא פותח לבד
XBMC ואני התקין עליו את שתי הקירות של הסרטים והסדרות וזהו.
לא איכפת לי אם הוא יחובר באמצעות WIFI או באמצעות כבל רשת אני אסתדר.
אז איך אני עושה את זה בלי להוציא 1000 שקל?
אה כן בטאבלטים היה לוקח לסרט שעה לעלות ולפעמים סקריפט ארור ואי אפשר וכן אפשר ואלוהים יודע מה,
לאומת הפלאפון שזה נכנס לי ישר בלי בעיות.
אני גם רוצה שלא תיהיה לי בעיה של טעינה של רבע שעה, לא רוצה להגיע למצב שאני אומר יאללה רואים סרט ומהרגע שהחלטתי איזה סרט עד הרגע שהסרט מתחיל לרוץ בגלל שהתוכנה קורסת וכדומה עובר חצי שעה ויוצא כל המיץ.
אני כל הזמן קורא ומנסה להגיע להחלטה ולא מצליח.
אני רוצה דבר פשוט שהוא קצת מסובך. אני רוצה לחדר XBMC
אבל כל פעם שניסיתי לעשות את זה באמצעות טאבלט אכלתי חצץ, הגעתי למסקנה שאני צריך פיתרון אחר.
הבעיה היא שאני רוצה משהו פשוט שלא הצתרך להגדיר יותר מדי, ולהוריד כלום רוצה שכל התפקיד שלו יהיה שהוא פותח לבד
XBMC ואני התקין עליו את שתי הקירות של הסרטים והסדרות וזהו.
לא איכפת לי אם הוא יחובר באמצעות WIFI או באמצעות כבל רשת אני אסתדר.
אז איך אני עושה את זה בלי להוציא 1000 שקל?
אה כן בטאבלטים היה לוקח לסרט שעה לעלות ולפעמים סקריפט ארור ואי אפשר וכן אפשר ואלוהים יודע מה,
לאומת הפלאפון שזה נכנס לי ישר בלי בעיות.
אני גם רוצה שלא תיהיה לי בעיה של טעינה של רבע שעה, לא רוצה להגיע למצב שאני אומר יאללה רואים סרט ומהרגע שהחלטתי איזה סרט עד הרגע שהסרט מתחיל לרוץ בגלל שהתוכנה קורסת וכדומה עובר חצי שעה ויוצא כל המיץ.
RPI תמיד נשמע לי מסובך להפעיל ובזמן האחרון ראיתי שהרבה אנשים מזמינים את המיני מחשב מAliexpress האם הוא אמין? והאם הוא בא בתור וינדוס או שצריך להתקין עליו?
אם RPI קל להפעלה אז מה איכפת לי אבל משום מה תמיד חשבתי שההתקנה הראשונית מסובכת
אם RPI קל להפעלה אז מה איכפת לי אבל משום מה תמיד חשבתי שההתקנה הראשונית מסובכת
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
שימוש במדריך של האתר להתקנה של OP שבפורום על הכרטיס SD בשביל ה- RPi הופכת את עניין ההתקנה לפשוט ביותר.
ממליץ על הפאי, גם אני משתמש בו לניגון קבצים ברשת הביתית מתוך שרת והוא עושה עבודה מצויינת.
ממליץ על הפאי, גם אני משתמש בו לניגון קבצים ברשת הביתית מתוך שרת והוא עושה עבודה מצויינת.
booli123 - הצעתי לך את הRPI בגלל מחירו המשתלם והתמורה הטובה, אך כמובן שMINI PC יתן ביצועים טובים יותר - לא הצעתי אותו משום שאמרת שאתה לא מעוניין להוציא 1000 שקלים וזה בערך המחיר למיני PC המומלצים.
בכל אופן לגבי ההודעה האחרונה שלך - אם תזמין MINI PC מבוסס מעבד i3 מALIEXPRESS אז הוא בהחלט יכול להספיק לך לשליחת מיילים וכ'ו ,אך זה מצריך חיבור למסך מחשב, אני לא חושב שהיה לך נוח להקליד תמלילים מול מסך טלוויזיה - מניסיון.
בכל אופן זה לינק למחשב מומלץ כולל הכל -
http://www.aliexpress.com/item/4G-DDR3- ... 20117.html
בהצלחה
בכל אופן לגבי ההודעה האחרונה שלך - אם תזמין MINI PC מבוסס מעבד i3 מALIEXPRESS אז הוא בהחלט יכול להספיק לך לשליחת מיילים וכ'ו ,אך זה מצריך חיבור למסך מחשב, אני לא חושב שהיה לך נוח להקליד תמלילים מול מסך טלוויזיה - מניסיון.
בכל אופן זה לינק למחשב מומלץ כולל הכל -
http://www.aliexpress.com/item/4G-DDR3- ... 20117.html
בהצלחה
יש לו MSSD בנפח של 64 גיגה זה מספיק בהחלט למערכת הפעלה + תוכנות כולל אופיס... אתה יכול להוסיף עוד HDD בגודל 2.5" לSTORAGE וכ'ו.
בכל אופן החחברה מאפשרת גם לשדרג לSSD של 128 גיגה שזה בהחלט מספיק מעל ומעבר - אני בעצמי משתמש בדיסק כזה למערכת הפעלה והמון תוכנות כולל תוכנות "כבדות" ועוד יש לי כמה עשרות גיגה פנויים.
בכל אופן החחברה מאפשרת גם לשדרג לSSD של 128 גיגה שזה בהחלט מספיק מעל ומעבר - אני בעצמי משתמש בדיסק כזה למערכת הפעלה והמון תוכנות כולל תוכנות "כבדות" ועוד יש לי כמה עשרות גיגה פנויים.