צריך רסיבר חדש למערכת ק"ב קיימת - צריך ייעוץ גם לגבי התקציב
יש לי עכשיו marantz sr4300 בן 12. השלט שלו מת וזה תירוץ מספיק בשביל להחליף, מייאש רסיבר בלי HDMI ובנוסף סטליטים בטווח 115HZ אבל רסיבר שיודע לחתוך רק ב-100HZ (פתחתי על זה שרשור בעבר).
בקיצור הגיע הזמן לשדרג.
יש לי 5 סטליטים Take Energy Classic וסאב Klipsch Synergy Sub 10.
דרישות:
* קולנוע ביתי איכותי. כרגע לא משדרג את הרמקולים, בעתיד אולי כן - גם אז יהיה מדובר בסטליטים או מקסימום מדפיים וסאב. לא מתוכננת מוסיקה, זה הכל בשביל סרטים וסדרות אז רצפתיים בטוח לא יהיו - גם אין מקום.
* המקור העיקרי הוא מחשב עם יציאת HDMI + יציאה אופטית (ה-HDMI במחשב לא מוציא סאונד וגם לא יוציא בעתיד הקרוב). כלומר הרסיבר צריך להיות מסוגל למתג בין מקור שהוא HDMI+OPTICAL למקורות אחרים שהם רק HDMI - זה נשמע לי סטנדרטי לגמרי אבל אולי יש מגבלות שאני לא מכיר.
מבחינת תקציב אני לא יודע - אני רוצה משהו איכותי אבל אני מניח שרסיבר של 6000 ש"ח לא מוצדק עם סט רמקולים כזה. מצד שני רסיבר של 1000 ש"ח לא יהיה להיט וגם לא ינצל שדרוג רמקולים עתידי. משהו סביר באמצע?
תודה
בקיצור הגיע הזמן לשדרג.
יש לי 5 סטליטים Take Energy Classic וסאב Klipsch Synergy Sub 10.
דרישות:
* קולנוע ביתי איכותי. כרגע לא משדרג את הרמקולים, בעתיד אולי כן - גם אז יהיה מדובר בסטליטים או מקסימום מדפיים וסאב. לא מתוכננת מוסיקה, זה הכל בשביל סרטים וסדרות אז רצפתיים בטוח לא יהיו - גם אין מקום.
* המקור העיקרי הוא מחשב עם יציאת HDMI + יציאה אופטית (ה-HDMI במחשב לא מוציא סאונד וגם לא יוציא בעתיד הקרוב). כלומר הרסיבר צריך להיות מסוגל למתג בין מקור שהוא HDMI+OPTICAL למקורות אחרים שהם רק HDMI - זה נשמע לי סטנדרטי לגמרי אבל אולי יש מגבלות שאני לא מכיר.
מבחינת תקציב אני לא יודע - אני רוצה משהו איכותי אבל אני מניח שרסיבר של 6000 ש"ח לא מוצדק עם סט רמקולים כזה. מצד שני רסיבר של 1000 ש"ח לא יהיה להיט וגם לא ינצל שדרוג רמקולים עתידי. משהו סביר באמצע?
תודה
תקנה מאמזון עצמה , (הכוונה לחנות של אמזון ) לא לחברות אחרות , שאתה בוחר את מה שאתה רוצה הם מחשבים לך הכל כולל הכל
( מיסים משלוח וכו ) עד הבית כך ששורה תתחתונה זה העלות הכוללת שלך, אם אני לא טועה המס צריך להיות 34 אחוז.
( מיסים משלוח וכו ) עד הבית כך ששורה תתחתונה זה העלות הכוללת שלך, אם אני לא טועה המס צריך להיות 34 אחוז.
כן הבנתי שבשביל אמזון לא צריך שום שרות, זה פשוט עובד - אהבתי מאד את ה-x2000 אבל נראה שכרגע הוא לא נמכר דרך אמזון, רק חנויות צד שלישי. נדבר איתם נראה אם זה עומד להשתנות בקרוב. בלי קשר, ה-575 ממש זול באמזון, הפרש משמעותי מ-577.
אם אני הולך על ה-575 על מה מוותרים פה? ממה שיכול להיות רלוונטי ראיתי שלעומת הדנון אין 4K upscaling ואין אזור נוסף עם מקור נפרד. ולעומת ה-577 ההבדלים מינוריים מאד. יש עוד הבדל ששווה לקחת בחשבון פה?
והאם יש עוד דגמים ששוה לשקול?
עריכה: בחנתי את זה קצת יותר לעומק, אני לא באמת צריך את האזור נפרד הזה, לא רלוונטי.
אם אני הולך על ה-575 על מה מוותרים פה? ממה שיכול להיות רלוונטי ראיתי שלעומת הדנון אין 4K upscaling ואין אזור נוסף עם מקור נפרד. ולעומת ה-577 ההבדלים מינוריים מאד. יש עוד הבדל ששווה לקחת בחשבון פה?
והאם יש עוד דגמים ששוה לשקול?
עריכה: בחנתי את זה קצת יותר לעומק, אני לא באמת צריך את האזור נפרד הזה, לא רלוונטי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בשורה התחתונה זה עניין של טעם אישי: יש אנשים שמעדיפים את ימאהה, ויש שמעדיפים את דנון...
מה שבטוח, רכישה בחו"ל כנראה תהיה זולה יותר מבארץ, אבל בהפרש של 500 ש"ח הייתי קונה באירופה וחוסך את תוספת המחיר של רכישת שנאי ממיר מתח עבור רסיבר שנרכש בארה"ב (ומגדיל את הסיכוי שאם חס וחלילה תהיה תקלה אז יהיה פחות מסובך לתקן את הרסיבר).
מה שבטוח, רכישה בחו"ל כנראה תהיה זולה יותר מבארץ, אבל בהפרש של 500 ש"ח הייתי קונה באירופה וחוסך את תוספת המחיר של רכישת שנאי ממיר מתח עבור רסיבר שנרכש בארה"ב (ומגדיל את הסיכוי שאם חס וחלילה תהיה תקלה אז יהיה פחות מסובך לתקן את הרסיבר).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
תתחדש
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כשיש כאלו הזדמנויות
http://www.hometheater.co.il/vt216790.% ... D7%9C.html
שווה לדעתי יותר מכל רסיבר חדש בסכום הזה ואף יותר
http://www.hometheater.co.il/vt216790.% ... D7%9C.html
שווה לדעתי יותר מכל רסיבר חדש בסכום הזה ואף יותר
העם דורש..... כל מיני דברים
זה באמת אחלה דיל אבל עם הרמקולים שלי גם דנון X1000 בסיסי היה עושה את העבודה. ללכת על משהו ברמה כזאת רק כי זה דיל לא באמת הגיוני - דיל או לא, זה עולה אלפיה יותר, וגם משומש (לא קריטי אבל עדיין). גם בעוד 10 שנים ושדרוג רמקולים מאסיבי לא יהיה לי באמת שימוש לכזה רסיבר...