טריילר: Automata - סרט עתידני עם בנדרס על רובוטים שמפתחים מודעות
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
מזכיר מאוד את I, Robot אך הרבה יותר מלוכלך ואפל.
עם אנטוניו בנדרס ומלאני גריפית. יוצא לאקרנים ב- 10 לאוקטובר הקרוב.
עם אנטוניו בנדרס ומלאני גריפית. יוצא לאקרנים ב- 10 לאוקטובר הקרוב.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 02/09/2014 9:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
נראה מבטיח מאוד.
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
הסרט יצא בטורנטים
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בנובמבר יוצא הבלו ריי, שווה לחכות, עכשיו זאת גרסת WEBDL.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
שלום,
מעניין מדוע לא הגיע פה לקולנוע, דווקא מאוד חיכיתי .
ידוע לי שלא כל סרט היוצא בארה"ב מגיע בהכרח גם לארץ, אבל זה דווקא זה נראה בעיניי מיינסטרים, ולא מהסוג שנוהגים לדלג עליו...
מעניין מדוע לא הגיע פה לקולנוע, דווקא מאוד חיכיתי .
ידוע לי שלא כל סרט היוצא בארה"ב מגיע בהכרח גם לארץ, אבל זה דווקא זה נראה בעיניי מיינסטרים, ולא מהסוג שנוהגים לדלג עליו...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
דווקא לי זה נראה מאוד מסוג הסרטים שמדלגים עליו
הם עוד נשואים?
אולי רצו לעשות איזה קופה קטנה
הם עוד נשואים?
אולי רצו לעשות איזה קופה קטנה
- scsa
-
- עוסק בתחום

אנשים איזה לחכות לבלוריי ואיזה קולנוע?
זה סרט סוג ג בתקציב של 15 מיליון עם כמעט אפס אפקטים ואלה שיש האפליקציות בסמארטפון עושות יפה יותר. זה סרט שאפשר לראות גם באיכות שהיא אפילו לא hd. הוא גם נקטל בביקורות ובצדק, ראיתי קצת ממנו והספיק לי. לא סתם הסרט יצא ישר לאייטונס ובהפצה מאוד מצומצמת בקולנוע. לא ממליץ לאף אחד לבזבז זמן על הקישקוש הזה
זה סרט סוג ג בתקציב של 15 מיליון עם כמעט אפס אפקטים ואלה שיש האפליקציות בסמארטפון עושות יפה יותר. זה סרט שאפשר לראות גם באיכות שהיא אפילו לא hd. הוא גם נקטל בביקורות ובצדק, ראיתי קצת ממנו והספיק לי. לא סתם הסרט יצא ישר לאייטונס ובהפצה מאוד מצומצמת בקולנוע. לא ממליץ לאף אחד לבזבז זמן על הקישקוש הזה
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי תודה, כעת זה מובן.
לא ידעתי שבנדרס נפל ככה לסרטים סוג ג'
לא ידעתי שבנדרס נפל ככה לסרטים סוג ג'
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כל אחד וטעמו כמובן, אבל המשפט שלך "ראיתי קצת ממנו והספיק לי" אומר דרשני. אם אתה קוטל על סמך 5 דקות ראשונות אז זה לא ממש ביקורת, אני מאמין שהמבקרים לפחות צפו בכולו. אני עדיין לא ראיתי אותו, יכול להיות שהוא באמת לא משהו, אבל לפי הטריילר בלבד הוא נראה לי די מבטיח ואני דווקא כן קראתי עליו ביקורות טובות. אני גם לא חושב שתקציב או היקף הפצה רלבנטי לאיכות. רובוטריקים עם תקציב של 200 מיליון $ לסרט והפצה עולמית, בוא נדבר על האיכותיות הנהדרות של הסדרה הזאת..scsa כתב:אנשים איזה לחכות לבלוריי ואיזה קולנוע?
זה סרט סוג ג בתקציב של 15 מיליון עם כמעט אפס אפקטים ואלה שיש האפליקציות בסמארטפון עושות יפה יותר. זה סרט שאפשר לראות גם באיכות שהיא אפילו לא hd. הוא גם נקטל בביקורות ובצדק, ראיתי קצת ממנו והספיק לי. לא סתם הסרט יצא ישר לאייטונס ובהפצה מאוד מצומצמת בקולנוע. לא ממליץ לאף אחד לבזבז זמן על הקישקוש הזה...
bariko, אולי אתה מפספס סרט טוב? אם התעניינת בו תעשה צפיה ותגיד לנו מה אתה חושב.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
ראיתי אותו. סרט בינוני ומטה.
"על החתום...."
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
ראיתי, סרט חביב... אני תמיד אוהב סרטים שמזכירים לי את אסימוב
- scsa
-
- עוסק בתחום

אני לא מבקר קולנוע ואין לי צורך לשבת ולסבול סרט גרוע רק בשביל לכתוב ביקורת.mulder כתב:
כל אחד וטעמו כמובן, אבל המשפט שלך "ראיתי קצת ממנו והספיק לי" אומר דרשני. אם אתה קוטל על סמך 5 דקות ראשונות אז זה לא ממש ביקורת, אני מאמין שהמבקרים לפחות צפו בכולו. אני עדיין לא ראיתי אותו, יכול להיות שהוא באמת לא משהו, אבל לפי הטריילר בלבד הוא נראה לי די מבטיח ואני דווקא כן קראתי עליו ביקורות טובות. אני גם לא חושב שתקציב או היקף הפצה רלבנטי לאיכות. רובוטריקים עם תקציב של 200 מיליון $ לסרט והפצה עולמית, בוא נדבר על האיכותיות הנהדרות של הסדרה הזאת........
bariko, אולי אתה מפספס סרט טוב? אם התעניינת בו תעשה צפיה ותגיד לנו מה אתה חושב....
ראיתי מספיק בשביל להבין שזה סרט גרוע. כמה מספיק? בתור חובב סרטים מכל הסוגים יותר מ25 שנה אני די סומך על הטעם שלי ויכולת זיהוי של סרט גרוע(כמובן לטעמי).
אני מסכים שתקציב של הסרט לא אומר שהסרט יצא גרוע (דוגמה מחוז 9).
אבל תקציב נמוך בשילוב של חברת הסרטים הישראלית Millennium films\Nu image שבדרך כלל עושה B MOVIES, אין יותר מדי למה לצפות.
מה אני אגיד לך תראה לבד ותחליט
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Mulder הסר דאגה מליבך.
בנדרס+מד"ב, זה שילוב שאני לא מתכוון להחמיץ, למרות חוות הדעת הצוננות.
פשוט התאכזבתי קצת, מפני שסרטים כאלה אני אוהב לראות בקולנוע, על מסך רחב ככל האפשר!
בלית ברירה, אמתין לבלוריי ולכתוביות תואמות בעברית...
בנדרס+מד"ב, זה שילוב שאני לא מתכוון להחמיץ, למרות חוות הדעת הצוננות.
פשוט התאכזבתי קצת, מפני שסרטים כאלה אני אוהב לראות בקולנוע, על מסך רחב ככל האפשר!
בלית ברירה, אמתין לבלוריי ולכתוביות תואמות בעברית...
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
ראיתי אותו היום. מסכים עם מה שכבר אמרו - טריילר מוצלח, סרט בינוני.
!I do my own stunts