התלבטות, טלוויזיה 60" אינץ': Sony KDL 60W605, במחיר 9K שח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,

כבר זמן מה אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה בגודל 60 אינץ, בתקציב שלא עולה על 10K, עם אחריות יבואן רישמי.

ראיתי את השירשורים הרבים בנושא באתר, ובחנתי את ה60ST60 (לא כל כך אהבתי, פחות מתחבר לתמונה של פלאזמה),
לא כל כך רוצה שארפ (דעות קדומות?) ולא חושב שאתקרב ל LG 621 לאור תופעות העננות וזליגת האור.

המסך ישמש לצפייה בתכני SD HD ומשחקים (XBOX) אז input lag נמוך גם מהווה דרישה.
3D, SMART לא מעניין.

טלוויזיות של סמסונג ששקלתי הן f6100 f6400 אבל האינפוט לאג לא משהו, ואיכות התמונה בסוני נראית טובה יותר.
(* אציין שראיתי את הסוני בתנאים טובים יותר, חדר מואר הרבה פחות מאשר את הסמסונגים).

* מאוד אהבתי את התמונה של 60F800 של סמסונג אבל היא ממש לא בתקציב.

בשבוע האחרון נחשפתי ל 60W605, שעל פי ביקורות שקראתי באתרים שונים בעלת איכות תמונה מצויינת והחסרונות היחידים הם חוסר 3D, פלסטיקה עדינה, וסאונד לא טוב (פחות משנה כי האודיו יעבור דרך מגבר).

למרות הביקורות הטובות על הטלויזיה, נראה שהדגם הזה לא פופולרי, הוא לא מופיע כדגם מוביל בשום מקום, ומפורסם בסיילים בכל מיני אתרים.

אני מחפש את הקאטץ' - נראה שזו טלוויזיה טובה (ובמחיר טוב בסיילים), אבל לא נמכרת, אז מה הסיבה ???

קישורים לביקורות (רובן דווקא על דגם ה40", שבו קצב הרענון הוא 200MHZ, לעומת 400MHZ ב60") :

http://www.trustedreviews.com/sony-kdl- ... _TV_review
http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl40w60 ... 233740.htm
http://www.testfreaks.com/televisions/sony-kdl-40w605/

לדגם הנ"ל אין 3D ואין חיבור רשת אלחוטית בילט אין (לא יודע אם יש תמיכה להוסיף דונגל, אבל אני אסתדר בלי).
input lag 32ms.

אשמח לשמוע את דעתכם/ או הסיבה העלומה שהטלוויזיה הזו כל כך "נדירה" .
תודה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

איפה אתה רואה 60W605 בעד 10,000 ש"ח? אני רואה באיזור 15000.

32ms lag זה לא מהנמוכים של סוני, אם כי שווה ערך או טוב מהאחרים.

אבל אולי גם טושיבה מתחילים להתייחס לנקודה הזאת. ל-47L7453 יש פחות מ-20ms (אבל שחורים לא משהו) לפי: http://www.hdtvtest.co.uk/news/47l7453d ... 283866.htm

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

אני גם ראיתי על ה w605 רק דברים טובים, במיוחד כשמדובר בגיימינג.
אם תלת מימד לא חשוב לך, אני חושב שזה מסך מעולה ובחירה טובה.
עריכה:
ומחיר של 9k דווקא נשמע לי הגיוני עבור המסך הזה. ה- 60W855b החדש נמכר נראה לי סביב 13k. אגב, קטע מוזר עם המסכים של סוני- לא רואים אותם כמעט באתרים והם כמעט (או בכלל לא) מופיעים באתרי השוואת מחירים.למה? אין לי מושג, שאל את משה דלגו. תחת השם moshed כאן באתר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

נתנו לי את ההצעה הנ"ל בישפאר.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #5 

תבדוק אם מדובר במסך "יד ראשונה" הם מציעים לפעמים מסך "שנפתח" והוחזר, או מסך מתצוגה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

זה לא דגם נדיר, פשוט דוחפים את התלת ממד. זו סדרת ביניים, אין מה לדאוג אם 3D לא חשוב לך.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

בביקורות שראיתי טענו שאיכות התמונה בו, במיוחד אחידות ועומק השחורים, טובים יותר גם מסדרה 8 וגם מסדרה 9 של סוני. החסרון המרכזי שלו הוא החוסר בתלת מימד, אם זה לא מפריע לך, הוא מסך מעולה.
אם יש אפשרות להעלות בתקציב ואולי להתפשר מעט בנושא ה- input lag, הייתי שוקל את הפנאסוניק כמו זו שעפר סקר עכשיו..

misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

שלום,

תודה על התגובות.

אני אבדוק מפורשות בחנות מה זאת אומרת "עודפים" בשפתם של המוכרים שם, את המסכים מהסדרות 8,9 לא בדקתי אז לא יכול לומר איך השחורים שם.

בקשר לפנסוניק רק עכשיו ראיתי את הכתבה. צריך למצוא חנות שמחזיקה אותה בתצוגה, 60ms זה די גבוה ביחס למה שאני רואה בסוני/סמסונג,
ואני חושב שמעל 70ms העיכוב כבר מציק (לא בדקתי).

את המידע שלי על הinput lag לקחתי בעיקר מ:

http://www.displaylag.com/display-database/

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

מומלץ באמת לנסות להשאר באזור ה 45ms ומטה..
עודפים בדרך כלל אומר בארץ מתצוגה או כאלה שחזרו מלקוחות לא מרוצים.
מסך שהוא חדש לגמרי גם יימכר ככזה ולא יתנו לו טייטל של "מעודפים".

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #10 

"עודפים" זה חד משמעית מחודש (בין אם הייתה תקלה שתוקנה או החזרה מלקוח לא מרוצה) או תצוגה. מוצרי חשמל זה לא חלב, אין להם תאריך פג תוקף. בשורה תחתונה אתה לא יודע מה עברו של המסך ואם ההנחה לא משמעותית (בד"כ מנסים למכור ב 5-10% שזה בזיון) לא להתקרב.

tarpon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #11 

satih כתב:"עודפים" זה חד משמעית מחודש (בין אם הייתה תקלה שתוקנה או החזרה מלקוח לא מרוצה) או תצוגה. מוצרי חשמל זה לא חלב, אין להם תאריך פג תוקף. בשורה תחתונה אתה לא יודע מה עברו של המסך ואם ההנחה לא משמעותית (בד"כ מנסים למכור ב 5-10% שזה בזיון) לא להתקרב.
...
צודק ב100%

misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

שלום,

נראה שהמסך שהוצע לי כנראה לא חדש... ובאמת לא אקנה כזה מסך.

הסתכלתי על משווקים מורשים של סוני, וראיתי שלפחות 2 מהם מציעים את ה60w605 בפחות מ-10K במכירה אישית.

מעולם לא הייתי חסיד של רכישות באינטרנט, אני מאמין בלבוא וראות מה אני קונה, השאלה אם באתרים כמו אולסייל וp1000 מוכרים מוצרים מחודשים או כאלה שחזרו מלקוחות, ואם כן איפה אפשר למצוא ציון של הנ"ל.

הפתיעו אותי הפרשי המחירים בין המשווקים השונים.

אני לא נעול על הטלוויזיה הזו, היא פשוט ענתה לי על הצרכים (תקציב, איכות תמונה, עיכוב) ולכן המשכתי להסתכל עליה.

jacko-il -
1. הייתי צריך לרשום את זה קודם, הפוסטים שלך על הLG שרכשת עזרו מאוד, יש לי פחות או יותר אותן דרישות ואותו תקציב, ואני מחפש כבר לא מעט זמן... אז תודה.
2. הפנאסוניק AS700 אכן אופציה, אני קצת חושש מה input lag, זה משהו שיכול ממש להפריע, אני מתשדל לשחק על הטלוויזיה כמה שעות בשבוע :) .

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

אין שום פסול בהזמנה מקוונת מאתרי סחר לגיטימיים. את המסך סמסונג הקודם שלי הזמנתי דרך אולסייל והוא כמובן סופק ע"י סמליין. אם לא ציינו משהו אחר במעמד הקניה, אז ברור שמדובר במוצר חדש. יבואנים וספקים רציניים לא ירמו אותך עם מסך מתצוגה או מעודפים אם זה לא סוכם מראש. זו עבירה על החוק לעשות אחרת ועילה לתביעה. אתה יכול לוודא באתרי היבואנים עם אילו אתרי סחר הם עובדים ומי מורשה על ידם. אין לך מה לחשוש לדעתי מהבחינה הזו.

misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

הסתכלתי בלינק הזה בשביל למצוא את המשווקים המורשים של סוני:

http://www.isfar.co.il/?pg=SearchSony&CategoryID=647

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

נו מעולה, אז שניהם, בין היתר, אתרי שיווק מורשים של ישפאר..
אגב, לא בטוח שתקבל מהם בכלל הצעה אטרקטיבית. במכרז אישי זה עובד ככה: אתה מציע מחיר כלשהו ויהיה רשום לך שלא זכית. בשלב הזה אתה אמור לבחור אם להעלות את ההצעה שלך או לוותר. במקרה ותחליט לפרוש, נציג שלהם אמור להתקשר אליך ולנסות להציע לך במחיר כלשהו או משהו בסגנון. אל תתפתה, תשאר עם מחיר שנראה לך נכון ואם לא יילך תפרדו כידידים. המחירים שלהם הרבה פעמים פשוט גבוהים מעט מהמחיר הריאלי בשוק.
במוצרים של סוני הייתי ניגש לטרקלין פיזית. יש להם יכולת טובה להתחרות בהצעות מחיר על סוני.

misanthrope פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

שלום,

לאור הביקורות המהללות אני חושב שלפני שאני קונה טלוויזיה אני אלך לראות את הפנסוניק החדשה.

ביקור בטרקלין הניב הצעת מחיר לא רעה על ה-w604, והצעה על טושיבה 58L2300 ו 58L7365, אבל הן לא עומדות בסטנדרטים....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”