שרשור תגובות: הודעה לעיתונות: Audioengine מציגה את B1 מקלט Bluetooth פרימיו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·MartinHSabag כתב:לא הבנתי מה ניסית להגיד בזה..............
צודק, לא הסברתי את עצמי.
מוצר פרימיום, הם כותבים, בהודעה לעיתונות. השאלה היא מה הסיבה שהמוצר ייחשב כמוצר פרימיום.
והתשובה היא: המחיר והדימוי.
אין הצדקה אמיתית למחיר, לדעתי. לפחות לא על בסיס הפרטים שפורסמו.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
·MartinHSabag כתב:@שלגון
וממתי בתחום שלנו "פרימיום" או "היי-אנד" הוא פונקציה של עלות הרכיבים שלו?...
אצלי, באיחור בלתי אופנתי בעליל, זה התחדד בעקבות ניסיון הלחמה שנכשל (פתחתי שרשור על זה), אז נכנסתי קצת לחנויות רכיבי אלקטרוניקה (הייתי צריך קבל) ו"גיליתי" את המחירים שלהם.
עכשיו קצת wishful thinking: אם רק היה איזשהוא שירות/אתר שהיה עושה teardown של מוצרים והיה מפרט את עלות הרכיבים. אח"כ, היה מישהוא שהיה לוקח את הנתונים האלה ומארגן אתר שמשווה בין הפער שחברות לוקחות בין העלות הזאת (Bill of Materials) למחיר המוצר.
זה יהיה שירות צרכני אלף-אלף.
וזה לא שאין להם עוד הוצאות, אבל בסיס כזה להשוואה בין מוצרים מקטגוריות דומות ייתן המון כוח לצרכנים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
@שלגון
·
שוב, אני לא מבין את הקשר.
אני מבין שאתה משלם במסעדות לפי עלות המרכיבים ואת הבגדים והנעלים שלך לפי עלות החומרים וכמובן גם מכוניות, אתה מפרק לעלות הברזל....
מה הקשר בין עלות הקבל לבין עלות של מוצר מוגמר שהשקיעו עליו פיתוח, תיכנון, שיווק, הפצה, תמיכה ורחמנא ליצלן, רווח.....?
·
שוב, אני לא מבין את הקשר.
אני מבין שאתה משלם במסעדות לפי עלות המרכיבים ואת הבגדים והנעלים שלך לפי עלות החומרים וכמובן גם מכוניות, אתה מפרק לעלות הברזל....
מה הקשר בין עלות הקבל לבין עלות של מוצר מוגמר שהשקיעו עליו פיתוח, תיכנון, שיווק, הפצה, תמיכה ורחמנא ליצלן, רווח.....?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בוודאי שאתה צודק, מרטין. כולם רוצים וצריכים להרוויח - גם אני.
השאלה אם הרווח הוגן או לא. אם היה מידע זמין על הרווח בין עלות הייצור (בערך, אנחנו מדברים על עלות המרכיבים) והעלות הסופית ללקוח וכשאתה בא להשוות בין מוצרים, נאמר טלויזיה, בין שתיים שלוש חלופות - לא היית עושה את זה?
לא בתור הקריטריון היחיד, כמובן. צריך לשקלל גם שירות וכו'.
במקרה של המוצר הזה, אני לא רואה פה איזשהיא חדשנות טכנולוגית או "איכותיות" יוצאת דופן. בקיצור, אני לא רואה משהוא שיכול להצדיק תג מחיר גבוה או מיתוג פרימיום.
השאלה אם הרווח הוגן או לא. אם היה מידע זמין על הרווח בין עלות הייצור (בערך, אנחנו מדברים על עלות המרכיבים) והעלות הסופית ללקוח וכשאתה בא להשוות בין מוצרים, נאמר טלויזיה, בין שתיים שלוש חלופות - לא היית עושה את זה?
לא בתור הקריטריון היחיד, כמובן. צריך לשקלל גם שירות וכו'.
במקרה של המוצר הזה, אני לא רואה פה איזשהיא חדשנות טכנולוגית או "איכותיות" יוצאת דופן. בקיצור, אני לא רואה משהוא שיכול להצדיק תג מחיר גבוה או מיתוג פרימיום.
@HT-israel
מלבד ה aptX, מה הערך המוסף של המקלט BT הזה על פני מקלטים אחרים שעולים פחות מ 40$ ?
הרי ה BT אותו BT, אין פה טכנולוגיה משופרת כמו KLEER למשל, ז"א: המשתמש יקבל מוסיקה באותה איכות כמו במקלטים אחרים, לא ?
מלבד ה aptX, מה הערך המוסף של המקלט BT הזה על פני מקלטים אחרים שעולים פחות מ 40$ ?
הרי ה BT אותו BT, אין פה טכנולוגיה משופרת כמו KLEER למשל, ז"א: המשתמש יקבל מוסיקה באותה איכות כמו במקלטים אחרים, לא ?