גלקסי 5
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
4G מופיע רק כשאתה מחובר לLTE , ולא צריך להופיע H , חוץ מזה אתה צריך מכשיר תומך ,וגם להיות מחובר לרשת תואמת , ושתיהיה פריסה של הרשת באזור שלך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אני מאמין שאני באיזור שתומך..וכמובן שיש לי מכשיר תומך (גלקסי 5 LTE) בכל מקרה צריך להתחבר לזה איכשהו?IamEzio כתב:4G מופיע רק כשאתה מחובר לLTE , ולא צריך להופיע H , חוץ מזה אתה צריך מכשיר תומך ,וגם להיות מחובר לרשת תואמת , ושתיהיה פריסה של הרשת באזור שלך ....
בכל אופן לקבצים שאני משחזר לוקח זמן רב לרדת..זה לא הגיוני...קובץ ששוקל 15 מגה בקושי זז ואני מדבר על ווי פיי של 40 מגה..משו פה לא נראה לי בסדר. בכלל אחרי שעברתי לאינטרנט G הרגיל הוא רושם לי בהורדת קובץ "ממתין לרשת"mp3lll כתב:כמובן, דורש הרשמה מול הספק.
ומאמין לא מספיק, אין כאן אמונה יש עובדה....
- Ron1999
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Ron1999
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
בסלקום, עם גלקסי S4 לא היה לי LTE עד שלא התקשרתי לסלקום וביקשתי מפורשות שייפתחו לי את זה.
בטלפון זה היה מאופשר מהיום הראשון, אבל עד שלא היתה שיחה לסלקום - זה לא אופשר על ידי הרשת.
הקצבים אליהם אני מגיע במרכז תל אביב הם 20 מגה על אחד וחצי, לא להיט, אבל נחמד מאוד יחסית ל3G שרץ פה עד עכשיו...
בטלפון זה היה מאופשר מהיום הראשון, אבל עד שלא היתה שיחה לסלקום - זה לא אופשר על ידי הרשת.
הקצבים אליהם אני מגיע במרכז תל אביב הם 20 מגה על אחד וחצי, לא להיט, אבל נחמד מאוד יחסית ל3G שרץ פה עד עכשיו...
גלקסי 4 לא תומך בLTE לא?Ron1999 כתב:בסלקום, עם גלקסי S4 לא היה לי LTE עד שלא התקשרתי לסלקום וביקשתי מפורשות שייפתחו לי את זה.
הקצבים אליהם אני מגיע במרכז תל אביב הם 20 מגה על אחד וחצי, לא להיט, אבל נחמד מאוד יחסית ל3G שרץ פה עד עכשיו......
- Ron1999
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Ron1999
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גלקסי S4 שנמכר פה בארץ דרך המפעילות - הדגם ה"אירופאי" i9500 אכן לא תומך LTE
גלקסי S4 ביבוא מקביל או שנקנה בחו"ל, הדגם ה"עולמי" i9505 תומך LTE
בדיקה מלפני שעה בשדרות ח"ן בת"א
DL 25 מגה ביט לשניה
UL 10 מגה ביט לשניה