מדובר בטלוויזיה תלת מיימד 51 אינטץ שהאמת אני דיי מרוצה מהתמונה שלה למרות הרזולוציה הלא גבוהה במיוחד ( במיוחד ב 3D)
הבעיה היא שיש לה רק שני חיבורי HDMI ואחד מהם (שמסומן כ - HDMI1/DVI ) לא מתפק כראוי
כשאני מחבר את המחשב שלי בחיבור הזה הדרייבר לא קולט את הטלוויזיה בכלל, בעוד בווינדוס ניתן לראות אותה בין המוצרים שמחוברים למחשב אך לא ניתן להשתמש בה (בחיבור ה HDMI השני אין שום בעיה )
וכשאני מחבר את הטלוויזיה לממיר של YES (MAX TOTAL) הטלוויזיה עובדת, אך בערוצי ה-HD לאחר כ 2-3 שניות המסך נהיה שחור (בזמן שעוד יש כתוביות ויש סאונד) ואני מקבל הודעת שגיאה כזאת : "הגנת העתקה נכשלה (2)" המספר 2 ככול הנראה מציין את ה "תחנה" בה התקלה קוראת, שכן כאשר חיברתי דרך רסיבר השתנה המספר ל - 3( שוב ..בחיבור ה HDMI השני אין שום בעיה )
ביררתי קצת על התקלה הזאת וראיתי שלהרבה אנשים היה אותה לפי כמה זמן עם הממיר הזה ... אבל לאף אחד מהם זה לא היה עושה את זה רק בחיבור אחד בטלוויזיה ,מה שפסל מבחינתי את הממיר כמקור הבעיה .. כמו כן גם העובדה שגם המחשב שלי לא הצליח ליצור קשר עם הטלוויזיה דרך חיבור זה ...
אני חייב לציין שזה מה שקורה כאשר הטלוויזיה מחוברת ישירות למקור ללא הרסיבר ...
ניסיתי להתגבר על התקלה בעזרת הרסיבר שברשותי (HARMAN KARDON AVR 142) אבל גיליתי מהר מאוד שהוא עושה יותר נזק מתועלת
הרסיבר הוסיף ארטיפקטים לתמונות החשוכות, נקודות ירוקות מרצדות שקופצות להן ממקום למקום .... P:
אני דיי אובד עצות כרגע בנוגע לפתרון אלגנטי לבעיה .... חשבתי על לתקן את הטלוויזיה (במחיר שקניתי אותה ... זה עדיין משתלם) אולי מדובר בתיקון זול ?
חשבתי על סוויטץ HDMI, אך אני לא ממש יודע איזה מהם יהיה טוב, בסופו של דבר מה שיש ברסיבר שלי זה סוויטץ' וגם הוא לא ממש עשה את העבודה ... בנוסף זה בטח לא ישלט משלט ... שזה חבל
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין .... הצעות לפתרון אלגנטי התקבלו בברכה
תודה לעוזרים !