מישהו יכול להסביר משהו על אחריות אלקטרה\רטפון?
-
ItamarEshel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום,
קיבלתי היום בבוקר את הטלוויזיה אותה הזמנתי (47PFL6008)
קניתי אותה מאתר אלקטרושופ בו רשום "אחריות: שנתיים ע"י אלקטרה היבואן הרשמי בישראל!"
כשהתקשרתי היום למספר שקיבלתי מאלקטרושופ קיבלתי הפניה למספר אחר.
הנציגה שם אמרה שהאחריות ניתנת ע"י רטפון בכלל (כנראה שהיא שייכת לרטפון, זה לא היה ברור) ושרטפון קיבלו אחריות על כל מסכי אלקטרה, או משהו בסגנון.
אני לא מכיר את כל החברות האלה, האם הדבר הגיוני או שיש פה איזושהי הונאת אחריות כלשהי?
מישהו יכול לשפוך קצת אור?
תודה מראש לעונים
קיבלתי היום בבוקר את הטלוויזיה אותה הזמנתי (47PFL6008)
קניתי אותה מאתר אלקטרושופ בו רשום "אחריות: שנתיים ע"י אלקטרה היבואן הרשמי בישראל!"
כשהתקשרתי היום למספר שקיבלתי מאלקטרושופ קיבלתי הפניה למספר אחר.
הנציגה שם אמרה שהאחריות ניתנת ע"י רטפון בכלל (כנראה שהיא שייכת לרטפון, זה לא היה ברור) ושרטפון קיבלו אחריות על כל מסכי אלקטרה, או משהו בסגנון.
אני לא מכיר את כל החברות האלה, האם הדבר הגיוני או שיש פה איזושהי הונאת אחריות כלשהי?
מישהו יכול לשפוך קצת אור?
תודה מראש לעונים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רוב היבואנים עובדים עם קבלן משנה שמתעסק כל נושא שירות ההתקנות/תיקונים. רטפון היא רק אחת מהחברות האלה..
ולפי דעתי האישית, זו פשוט חוצפה מה שהולך בארץ. מילא לקחתם קבלני משנה שיתעסקו עם התיקונים במקומכם, לגיטימי לנסות לחסוך כסף בתפעול, אבל החוצפה היא שהם שולחים את הלקוח להתמודד מול גוף שלישי עכשיו שבכלל לא הוזכר במעמד במכירה. ההתעסקות של הלקוח צריכה להיות מול הספק/יבואן והיבואן, אם בוחר בכך, רשאי להשתמש בשירותי מעבדה צד שלישי, אבל זה צריך להיות מאחורי הקלעים וללא קשר ללקוח. אבל היי, מדינת עולם שלישי, אז עד הסוף..
ולפי דעתי האישית, זו פשוט חוצפה מה שהולך בארץ. מילא לקחתם קבלני משנה שיתעסקו עם התיקונים במקומכם, לגיטימי לנסות לחסוך כסף בתפעול, אבל החוצפה היא שהם שולחים את הלקוח להתמודד מול גוף שלישי עכשיו שבכלל לא הוזכר במעמד במכירה. ההתעסקות של הלקוח צריכה להיות מול הספק/יבואן והיבואן, אם בוחר בכך, רשאי להשתמש בשירותי מעבדה צד שלישי, אבל זה צריך להיות מאחורי הקלעים וללא קשר ללקוח. אבל היי, מדינת עולם שלישי, אז עד הסוף..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ItamarEshel
- חבר שרק התחיל

מזעזע.. מסכן הבן אדם..
מקווה מאוד שלא יהיו לי בעיות
מקווה מאוד שלא יהיו לי בעיות
עד כמה שאני יודע המעבדות של רטפון הן מהמקצועיות שיש בארץ (לפחות זה היה המצב לפני כמה שנים) ולי יש איתם ניסיון מעולה. בזמנו החלטתי לקנות מסך עם אחריות שלהם ולא של ח.י (שהיו חדשים יחסית ופחות מוכרים) והם היו מאד מקצועיים ואדיבים בטיפול בתקלה שהייתה בו (תקלה הזויה אבל בגדול החליפו את המסך בלי שום ויכוח). יכול להיות שזרמו הרבה מים בנהר מאז והם איבדו משהו מהיכולות שלהם.
בכל מקרה, אני חושב שזו עילה לביטול העיסקה. היום עם כל המכרזים באינטרנט שמציעים אחריות של יבואן רישמי במחירים די מגוחכים אין כל כך טעם וסיבה להתעסק עם יבוא מקביל (למרות שאני לא בטוח שזה המקרה שלך).
בכל מקרה, אני חושב שזו עילה לביטול העיסקה. היום עם כל המכרזים באינטרנט שמציעים אחריות של יבואן רישמי במחירים די מגוחכים אין כל כך טעם וסיבה להתעסק עם יבוא מקביל (למרות שאני לא בטוח שזה המקרה שלך).
-
ItamarEshel
- חבר שרק התחיל

אם הבנתי נכון, במיוחד אחרי ההודעה של jacko-il, זאת אכן האחריות הרשמית שלהם, כאשר נותני השירות שלהם הם רטפון, ככה שנראה שזה לא ייבוא מקביל.
באמת קצת חוצפה אבל, כמו שהוא אמר, שנותן השירות הוא גוף שלא הוזכר בכלל במעמד הקניה.
NK, לשאלתך- כן, בשלב זה כבר ביצעתי את הרכישה
בנתיים אני מבסוט מהטלוויזיה, מקווה שזה יישאר ככה.
אגב, רטפון הציעוו לי להוסיף 450 שקל לעוד שלוש שנות אחריות נוספות לשנתיים (כדאי?)
באמת קצת חוצפה אבל, כמו שהוא אמר, שנותן השירות הוא גוף שלא הוזכר בכלל במעמד הקניה.
NK, לשאלתך- כן, בשלב זה כבר ביצעתי את הרכישה
בנתיים אני מבסוט מהטלוויזיה, מקווה שזה יישאר ככה.
אגב, רטפון הציעוו לי להוסיף 450 שקל לעוד שלוש שנות אחריות נוספות לשנתיים (כדאי?)
רטפון של המיץ של הזבל , סמליין (יבואן סמסונג) עבדו איתם פעם .
עכשיו סמסונג עבור ל "אלקטריק-פרו" שהם קצת יותר נורמלים.
הייתי איתם בעבר כמה פעמים בדין ודברים בגלל תקלות בטלוויזיות סמסונג שהיו לי
פשוט גועל נפש

עכשיו סמסונג עבור ל "אלקטריק-פרו" שהם קצת יותר נורמלים.
הייתי איתם בעבר כמה פעמים בדין ודברים בגלל תקלות בטלוויזיות סמסונג שהיו לי
פשוט גועל נפש
גם לי יש טלוויזיה של פיליפס ולפני כמה חודשים היתה לי בעיה והגיע אלי טכנאי הביתה.
דברתי איתו והוא אמר לי שאלקטרה כבר לא נותנת את השירות הם לקחו את רטפון כקבלן שיתן את השירות ואת כל הטכנאים שהיו עובדי אלקטרה פיטרו והעבירו לעבוד ברטפון.
כל זה קרה ממש לפני כמה חודשים.
דברתי איתו והוא אמר לי שאלקטרה כבר לא נותנת את השירות הם לקחו את רטפון כקבלן שיתן את השירות ואת כל הטכנאים שהיו עובדי אלקטרה פיטרו והעבירו לעבוד ברטפון.
כל זה קרה ממש לפני כמה חודשים.
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני אימצתי ממזמן גישה אחרת: כל מוצר אלקטרוני שקונים בישראל אני יוצא מנקודת הנחה שאין עליו אחריות ושירות, ושאם יקרה משהו אני אצטרך להגיע לבית משפט. מאז אני רק מופתע לטובה מטיב השירות 
·נחמד... אני יכול גם להניח שבישראל שכר מינימום זה כמו בעזה ואני ארגיש שהתלוש שלי עושה אותי אוליגרךDonkeyKong כתב:אני אימצתי ממזמן גישה אחרת: כל מוצר אלקטרוני שקונים בישראל אני יוצא מנקודת הנחה שאין עליו אחריות ושירות, ושאם יקרה משהו אני אצטרך להגיע לבית משפט. מאז אני רק מופתע לטובה מטיב השירות...