מספר שאלות לבעלי מסך Sony kdl50w815

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zohardc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני חדש בפורום, וברצוני לומר שהתלבטתי בין מסך של sony kdl50w815 ובין samsung H6400.
ולאחר קריאה של כל השרשורים פה בפורום גיבשתי החלטה ללכת על ה Sony.

תחילה אני מוכרח לציין שהמסך פצצה, ואני מרוצה ממנו עד השמיים. התמונה והצבעים מעולים.

רציתי לדעת לגבי התלת מימד: אילו פורמטים אני יכול להוריד ל"דיסק און קי או הארד דיסק?"
הורדתי sbs ואז כששידרתי העברתי למצב "צד לצד" באפשרויות תלת מימד, וראיתי יפה מאד! (עם משקפיים כמובן)
אבל באתרי ההורדות אני רואה גם פורמטים של 3D ללא כיתוב sbs ובמשקלים הרבה יותר גדולים כמו 30GB
מה זה אומר? שהתלת מימד הוא HD? ומה שאני מוריד הוא חצי HD? (כי בפועל הסרט כאילו חצוי)
ונניח שאני מוריד את ה30GB האלה, איזה מצב אני צריך לשים במסך כדי שהמשקפיים יכנסו לפעולה?
למשל ביו טיוב יש מצגות שכבר מוכנות לתלת מימד (הצבעים כבר מעורבבים) אז איך אני מפעיל את המשקפיים
כדי לראות אותם?
אשמח לקבל מידע מפורט בעניין, ולמי שיש את המסך הנוכחי גם כמה טיפים.

שאלה שניה: לגבי הממיר המובנה, האם יש אנטנה מיוחדת להרכבה שתמקסם את איכות הצפייה בשידורי עידן+?
אני גר בבניין חדש (מגדל בב"ש), זה אומר שיתכן ויש הכנה כלשהי בבית לחיבור הטלויזיה לעידן+?
מאז שנכנסתי לבית, לא התחברתי לאף חברת כבלים, אלה צפיתי בממיר עידן+ עם האנטנה שסופקה איתו,
האיכות סבירה. כעת אני צופה בסוני עם הממיר שהיה מחובר לטלויזיה הקודמת למרות שיש בסוני ממיר מובנה.
(מצב שאני מעוניין לשנות)

אני יודע שחפרתי, אבל אשמח מאד לקבל תשובות לשאלותי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לענות לך לגבי עידן+..
לגבי התלת מימד, סרטי תלת מימד מלא הם למעשה "גזירה" של דיסק בלו-ריי לכל דבר ומכאן גם הנפח היחסית גדול שלהם. בתלת מימד מלא כשמו כן הוא - מלא. צריך נגן ייעודי (מחשב+תכנה) לקבצי ה ISO האלה והם לא יעבדו לך דרך המסך עצמו. קבצי ה SBS ו- HOU עובדים נפלא דרך המסך כפי ששמת לב, אך הם אכן רק חצי מהרזולוצייה ביחס למלא.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

תחבר את האנטנה לטלויזיה וזהו. לא חושב שיש הבדל איכות, יש קולט, קולט עם בעיות שנראות בבירור, לא קולט.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”