השלט מתקשה בעיקר במג'יק וב VOD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום
לאחרונה השלט של הוט מאוד מתקשה לתפקד ולהעביר פקודות במג'יק וב VOD
הבעיה בהרצה קדימה אחורה,במעבר בתוך תפריט המג'יק
יש גם קשיים בהעברת ערוצים,פתיחת אינפו - לא בעיה קשה...
אין כל בעיה בתפקוד מול הטלבזיה-ווליום וכו'
הבטריות חדשות וטובות
יש עיצה?
ערן
לאחרונה השלט של הוט מאוד מתקשה לתפקד ולהעביר פקודות במג'יק וב VOD
הבעיה בהרצה קדימה אחורה,במעבר בתוך תפריט המג'יק
יש גם קשיים בהעברת ערוצים,פתיחת אינפו - לא בעיה קשה...
אין כל בעיה בתפקוד מול הטלבזיה-ווליום וכו'
הבטריות חדשות וטובות
יש עיצה?
ערן
בבוקר נוכחתי לגלות שלעבור לפייבר בוקס זה יותר עונש מלהיות עם הממיר מג'יק HDgolantor כתב:הממיר הזה בעייה ,יש לו התנגשות מול טלוויזיות ,כך שאי אפשר לשלוט בממיר .
פתרון כך לך פייבר בוקס החדשני ,תחליף את הממיר מג'יק בממיר רגיל HD .
בכלל מי שאישר את הממיר להוט צריך לקבל עונש.
...
הוט מחייבים אותך להשתמש בקופסא הזאת גם לטלפון ולאינטרנט מה שמצריך ממך להעביר נתב שלם (כי אני לא משתמש בנתב הדפוק שהפייבר מספק) + חוטים של הטלפון מהארון חשמל לסלון ופשוט לעשות באלגן אחד שלם
סליחה על הביטוי אבל שהוט יוציאו את הראש מהת*ת שלהם ויתנו אפשרות להשתמש בקופסא רק לטלוויזיה אני אשקול לעבור
·tall101 כתב:בבוקר נוכחתי לגלות שלעבור לפייבר בוקס זה יותר עונש מלהיות עם הממיר מג'יק HD......
הוט מחייבים אותך להשתמש בקופסא הזאת גם לטלפון ולאינטרנט מה שמצריך ממך להעביר נתב שלם (כי אני לא משתמש בנתב הדפוק שהפייבר מספק) + חוטים של הטלפון מהארון חשמל לסלון ופשוט לעשות באלגן אחד שלם
סליחה על הביטוי אבל שהוט יוציאו את הראש מהת*ת שלהם ויתנו אפשרות להשתמש בקופסא רק לטלוויזיה אני אשקול לעבור...
אם אין לך טריפל תתקשר כלקוח חדש ,תתחבר ב 200 שקל לחודש תנסה, מקסימום תחזור לאחור .
אגב לשמור את הממיר מג'יק עולה 5 שקל לחודש .
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בעיות בקשר שלט-ממיר הוט
@JEXY
·המג'יק תפוס רק ב 65% - מחקנו המון...
הממיר אותחל (ניתוק מהחשמל) מספר פעמים- זה מסדר את הבעיה נקודתית אבל היא ממשיכה...
איך מנקים מגעים בשלט?
ערן
הממיר אותחל (ניתוק מהחשמל) מספר פעמים- זה מסדר את הבעיה נקודתית אבל היא ממשיכה...
איך מנקים מגעים בשלט?
ערן
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: בעיות בקשר שלט-ממיר הוט
אין קשר למגעים בשלט מפני שאתה עצמך ציינת שכלפי הטלוויזיה שלך השלט מגיב טוב.ערןרצון כתב:@JEXY
איך מנקים מגעים בשלט?
ערן...
ומה זאת אומרת שלאחר ניתוק מהחשמל הבעיה מסתדרת נקודתית? נראה מכל מקום שישנה תקלה בממיר. תתקשר לשירות ותזמין טכנאי.