תמי 4 פרימו - איזה מסלול רכישה מומלץ?
שלום לכולם,
לאחרונה, ובעזרתו המבורכת של פורום זה, החלטתי לרכוש את בר המים תמי 4 פרימו ולהעדיפו על פני אלקטרה בר.
קיימים 2 מסלולים לרכישת המוצר: מסלול אחריות לשנה ומסלול אחריות ל3 שנים.
בשיחה שקיימתי עם נציג מכירה הוא חזר והדגיש בפניי את החיסכון והעדיפות שברכישת המכשיר במסלול ל3 שנים.
לאחר דין ודברים קצר הסכים נציג המכירה להפחית מעלות "מסלול 3 השנים אחריות" ולהעמידו על 105X36 ש"ח במקום 115X36 ש"ח (מחיר מבצע של ישראכרט).
כאשר ניסיתי להפחית את העלות ל 99X36 (מסלול שניתן למכר שלי), דחה זאת הנציג בטענה שעלות כזאת ניתנת רק בהחזרת מכשיר ישן.
1) האם, להערכתכם, מסלול ה- 3 שנים עדיף על מסלול ה- שנה? הנציג שב והדגיש בפניי שהדבר לא משתלם מבחינת רכישת החלפים והשינוע שלהם (למרות שהתקנתם פשוטה מאוד).
2) מהי דעתכם באשר לעלות שהוצעה לי? האם עלות של 105X36 ש"ח כדאית?
תודה לכולכם!!
לאחרונה, ובעזרתו המבורכת של פורום זה, החלטתי לרכוש את בר המים תמי 4 פרימו ולהעדיפו על פני אלקטרה בר.
קיימים 2 מסלולים לרכישת המוצר: מסלול אחריות לשנה ומסלול אחריות ל3 שנים.
בשיחה שקיימתי עם נציג מכירה הוא חזר והדגיש בפניי את החיסכון והעדיפות שברכישת המכשיר במסלול ל3 שנים.
לאחר דין ודברים קצר הסכים נציג המכירה להפחית מעלות "מסלול 3 השנים אחריות" ולהעמידו על 105X36 ש"ח במקום 115X36 ש"ח (מחיר מבצע של ישראכרט).
כאשר ניסיתי להפחית את העלות ל 99X36 (מסלול שניתן למכר שלי), דחה זאת הנציג בטענה שעלות כזאת ניתנת רק בהחזרת מכשיר ישן.
1) האם, להערכתכם, מסלול ה- 3 שנים עדיף על מסלול ה- שנה? הנציג שב והדגיש בפניי שהדבר לא משתלם מבחינת רכישת החלפים והשינוע שלהם (למרות שהתקנתם פשוטה מאוד).
2) מהי דעתכם באשר לעלות שהוצעה לי? האם עלות של 105X36 ש"ח כדאית?
תודה לכולכם!!
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אתמול התקשרו אלי והציעו לי לעבור מהפמלי שיש לי לפרימו
36*99
ללא החזרת הבר הישן
אני מאוד מבסוט מהפמלי לא כ"כ אוהב את הפרימו כי אין לו מסך...
36*99
ללא החזרת הבר הישן
אני מאוד מבסוט מהפמלי לא כ"כ אוהב את הפרימו כי אין לו מסך...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
תודה יואב,
לשם ההגינות , יכול ליהיות שלא הבנתי כראוי את מה שהנציג טען. הוא טען ש "רק מי שיש ברשותו מכשיר ישן של תמי 4( לא משנה איזה) - רק הוא יהיה זכאי לעלות של 99X36. יכול ליהיות שהסקתי בשוגג שמדובר על החזרה של אותו מוצר ישן.
במילים פשוטות: באופן רישמי,רק לקוח קיים (או שהיה בעבר) זכאי ל 36X99. לקוח חדש לא זכאי למחיר כזה. השאלה אם כדאי ולנסות להילחם על זה כלקוח חדש או שחבל על זמני......
בנוגע לצג הדיגטלי: מדובר כבר בעניין של טעם והעדפה. לפרימו קיים צג מתחת למכסה העליון ולטעמי עדיף כך.....
שוב תודה!
לשם ההגינות , יכול ליהיות שלא הבנתי כראוי את מה שהנציג טען. הוא טען ש "רק מי שיש ברשותו מכשיר ישן של תמי 4( לא משנה איזה) - רק הוא יהיה זכאי לעלות של 99X36. יכול ליהיות שהסקתי בשוגג שמדובר על החזרה של אותו מוצר ישן.
במילים פשוטות: באופן רישמי,רק לקוח קיים (או שהיה בעבר) זכאי ל 36X99. לקוח חדש לא זכאי למחיר כזה. השאלה אם כדאי ולנסות להילחם על זה כלקוח חדש או שחבל על זמני......
בנוגע לצג הדיגטלי: מדובר כבר בעניין של טעם והעדפה. לפרימו קיים צג מתחת למכסה העליון ולטעמי עדיף כך.....
שוב תודה!
לאר הייתי משלם 3600 ש"ח (לא חד פעמית אפילו... רק שכירות ל 3 שנים בפועל) לפתרון מים
יותר זול בקבוקים...
תזמין מ MYSUPERMARKET ככה שגם ישלחו לך את זה עד הבית\
יותר נוח,
יותר זול (יש גם תמיד מבצעים)
יותר בטוח
אני אישית משלב את זה עם פתרון פילטר בריטה
יותר זול בקבוקים...
תזמין מ MYSUPERMARKET ככה שגם ישלחו לך את זה עד הבית\
יותר נוח,
יותר זול (יש גם תמיד מבצעים)
יותר בטוח
אני אישית משלב את זה עם פתרון פילטר בריטה
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לעשות סקר שוק לפני כן.
אתה רוצה לדעת האם ההצעה היא טובה? תקח הצעה ממתחרה,
אני יודעת שיש מבצעים עכשיו על העדן פיור והם ישמחו להציע לך כי יש להם שירות טוב
ואז אתה יכול להשוות הצעה מול הצעה ולבחור.
ובלי קשר, אם חותמים על שלוש שנים ורוצים להתחדש במכשיר יותר משוכלל לפני הזמן, מה עושים?
אתה רוצה לדעת האם ההצעה היא טובה? תקח הצעה ממתחרה,
אני יודעת שיש מבצעים עכשיו על העדן פיור והם ישמחו להציע לך כי יש להם שירות טוב
ואז אתה יכול להשוות הצעה מול הצעה ולבחור.
ובלי קשר, אם חותמים על שלוש שנים ורוצים להתחדש במכשיר יותר משוכלל לפני הזמן, מה עושים?