התקנה עצמית ואחריות? אשמח לתשובה בהקדם
-
ItamarEshel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן
הגיעה היום הטלוויזיה שהזמנתי- 47PFL6008
קבעתי מתקין אבל בגלל אילוצים (שלי ושלהם) הוא יוכל להגיע רק בראשון.
הטלוויזיה תהיה על שולחן ולהתקין לבד זה שטויות, השאלה היא אם מבחינת האחריות זה לא בעייתי להתקין לבד.
נראה לי שבמקרה הצורך קשה להוכיח שההתקנה בוצעה לפי הוראות היצרן אם מתקינים לבד..
אז מישהו יודע האם התקנה עצמית מסירה אחריות?
תודה מראש!
הגיעה היום הטלוויזיה שהזמנתי- 47PFL6008
קבעתי מתקין אבל בגלל אילוצים (שלי ושלהם) הוא יוכל להגיע רק בראשון.
הטלוויזיה תהיה על שולחן ולהתקין לבד זה שטויות, השאלה היא אם מבחינת האחריות זה לא בעייתי להתקין לבד.
נראה לי שבמקרה הצורך קשה להוכיח שההתקנה בוצעה לפי הוראות היצרן אם מתקינים לבד..
אז מישהו יודע האם התקנה עצמית מסירה אחריות?
תודה מראש!
זה מה שכל החברות ששולחות מתקין מדגישות - התקנה עצמית, ואפילו עצם פתיחת הקופסא, מסירה אחריות. נכון שבמקרה והטלוויזיה תהיה תקינה יגיע המתקין ותגיד לו "עזוב הסתדרתי" הוא ישמח לא לעשות כלום עבורך, אבל אם הטלוויזיה קיבלה מכה במשלוח כבר אין לך קייס. חלק מתפקידו של המתקין להיות איש חברה שבודק את המוצר במעמד הפעלה ראשונית.
אל תיקח סיכון. חכה לטכנאי. היה לי מקרה עם מכונת כביסה שרכשתי ולמזלי לא התקנתי למרות שכבר הייתי חייב מכונה. מסתבר שכשהטכנאי הגיע היא הייתה דפוקה בפח וקיבלה מכות כנראה. לך תוכיח אחכ שזה לא ממך.
החליפו לי בלי בעיה.
החליפו לי בלי בעיה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אפשרי לפתוח ולהתקין לבד וזה לא מבטל שום אחריות. מה שכן, אם יהיה למסך כשאתה מוציא אותו מהקרטון נזק פיזי כלשהו, יהיה לך קשה (או בלתי אפשרי) להוכיח שככה המסך הגיע ומזה ככל הנראה היבואן יתנער.
ככה זה בארץ. תמתין בסבלות לטכנאי שלהם ותמנע מאי נעימויות שיכולות לצוץ.
ככה זה בארץ. תמתין בסבלות לטכנאי שלהם ותמנע מאי נעימויות שיכולות לצוץ.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אף אחד פה לא ייקח אחריות ויענה לך על זה. את התשובה לזה אתה צריך לקבל מהיבואן ו/או החנות מהם קנית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ברור. ואכן עניין ההובלה הגיוני.
מה שכן, אפשרי (כנראה מחוייבים גם) לבדוק את המסך. זו עוד הגנה כדי להיות בטוחים שהמסך תקין, מלבד זה שבטח אפשרי להוביל את אותו המסך בשירות ההובלה של החברה (האחריות עליהם אני מקווה). אם המסך הגיע לא תקין, יש עוד רשת ביטחון והוכחה.
אגב, גם רשת עולם הקולנוע בודקים את המסכים לפני מסירה.
והאמת שזה הגיוני וכך צריך להיות (זה נעשה גם בחנויות המקצועיות?).
מה שכן, אפשרי (כנראה מחוייבים גם) לבדוק את המסך. זו עוד הגנה כדי להיות בטוחים שהמסך תקין, מלבד זה שבטח אפשרי להוביל את אותו המסך בשירות ההובלה של החברה (האחריות עליהם אני מקווה). אם המסך הגיע לא תקין, יש עוד רשת ביטחון והוכחה.
אגב, גם רשת עולם הקולנוע בודקים את המסכים לפני מסירה.
והאמת שזה הגיוני וכך צריך להיות (זה נעשה גם בחנויות המקצועיות?).
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
רק רוצה לציין
בטרקלין אמרו לי שאין בעיה לפתוח. אולי תחת מה שרשמו קודם עלולות להיות אי אילו בעיות אבל המוכר אמר שהם לא ממש מעוניינים לשלוח טכנאי לבית של כל אחד ואחד. הוא אמר שאין צורך לתאם עם טכנאי אפילו.
האם זה הגיוני?
אולי בגלל שזו הייתה F5000 ?
האם זה הגיוני?
אולי בגלל שזו הייתה F5000 ?