השעון החכם של מוטורולה, ה Moto 360, אמור להיות מוכרז בתערוכת IFA 2014 והוא השעון החכם שכולם מחכים לו. כעת, פחות מחודש מאירוע ההכרזה, מישהו הקדים את המאוחר ופרסם את מחירו של השעון.
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
שליחה
לעניות דעתי, קצת יקר מדי, אבל כנראה מחיר שיתאים למאמצים מוקדמים...
godZilla
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
שליחה
רק אני צוחק מהמשפט ''מסך עגול ברזולוציה 320×290''?
ronen61
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
שליחה
איפה דף האינטרנט? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
ronen61
חבר מביא חבר
שליחה
עדיין אין פרטים נוספים לגביו?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
satih
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
שליחה
הוא נמכר כרגע ב- Google Play, Motorola.com, Bestbuy.com . עולה 250$ כמו שאמרו. יש כבר כתבות שמציינות את החיסרונות, כמו סוללה שמספיקה לחצי יום למשתמשי טוויטר/פייס כבדים, הפס השחור בתחתית המסך, גודל שעון שלא יתאים לכל אחד.. לדעתי בבלאק פריידי נראה יותר פידבקים לגבי האיכות והחוויה וגם הוזלה של איזה 50-100$
ronen61
חבר מביא חבר
שליחה
הוצאת לי את החשק.
אישתי מודה לך
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457
שליחה
זה אחד משעוני ה- Android Wear הטובים ביותר כיום. הדגם כבר אזל מרוב הרשתות.
הבעיה ש- Android Wear נועד עבור תצוגה מרובעת והשעון בעל תצוגה עגולה, אז המשתמשים יקבלו מידי פעם מסכים עם פינות חתוכות.
תמיד אספקה ראשונית אוזלת מהר, תוך חודש יתייצב, אבל זה לא אייפון, רוב האנשים מצליחים לעשות pre-order בבסט-ביי. הבעיה גם חוסר אפליקציות, שגוגל מבטיחים לטפל בה בהקדם, ודברים מעצבנים קטנים יותר כמו רטט על כל אפדייט בכל רשת חברתית שלא ניתן לבטל חלקית.. לדעתי עד כמה שהשעון לא נראה טוב (סופסוף שעון עגול!) צריך לתת לעסק כמה חודשים להתבשל, אז גם נשמע פידבקים ממשתמשים וגם המחיר יחתך. לדוגמא הזמנתי את סוני סמארטווץ' 2 לפני חודשיים בערך ב 100$, כשיצא גם היה 200-250, עכשיו כבר עולה 60-70 במבצעים שונים. מי שלא חייב להרשים את הבחורות ברגע זה לדעתי כדאי לחכות עד בלאק פריידי.
ronen61
חבר מביא חבר
שליחה
טוב, למרות שרק עוד 3 חודשים אני טס לחו"ל כבר מעכשיו אני חופר לגבי הדגם שאני אקנה.
ירדתי מהMOTO 360, למרות שהתחברתי מאוד לעיצוב שלו וזה רק בגלל שחיי הסוללה מאוד קצרים (אני עובד ביום כ14 שעות מחוץ לבית).
עכשיו ההתלבטות היא בין 2 דגמים:
LG G Watch R- מזכיר את הצורה של MOTO, עיצוב יפה
SAMSUNG GEAR S- לא מתחבר כל כך לעיצוב, אבל יש אפשרות של סים ולקבל שיחות דרכו, נראה לי גם שיש לו יותר אפשרויות.