איזה כרטיס אשראי?
שלום,
אני מעוניין להוציא כרטיס אשראי שני - יש לי כבר מסטרכארד.
איזה כדאי? מבחינת הטבות ומינימום עלויות?
אני יודע שיש כל מיני מועדונים ככה שלמשל גם אמריקן אקספרס ניתן לקבל ללא תשלום.
אשמח לדעת איזה כרטיס הכי מפנק לדעתכם...
(הטבות של סרטים 1+1, כניסה לטרקלין בבן גוריון, הנחות אוטומטיות ברשתות וכו יתקבל כמובן בברכה)
תודה!
אני מעוניין להוציא כרטיס אשראי שני - יש לי כבר מסטרכארד.
איזה כדאי? מבחינת הטבות ומינימום עלויות?
אני יודע שיש כל מיני מועדונים ככה שלמשל גם אמריקן אקספרס ניתן לקבל ללא תשלום.
אשמח לדעת איזה כרטיס הכי מפנק לדעתכם...
(הטבות של סרטים 1+1, כניסה לטרקלין בבן גוריון, הנחות אוטומטיות ברשתות וכו יתקבל כמובן בברכה)
תודה!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני לא יודע לגבי הטבות, אבל אם המסטרכרד שלך לא Platinum אז כדאי לקחת אחד כזה, במידה ואתה רוכש בסכומים רציניים בחו"ל.
הסבר: ב-Platinum חיובים מחו"ל יורדים במועד החיוב הרגיל של הכרטיס, בעוד שבכרטיסים האחרים זו למעשה עסקת מזומן.
יש עניין דומה גם עם כרטיסי VISA, אולי שם יש הטבות עדיפות (לא יודע עד כמה זה מייצג, אבל שלרוב מספרים לי על הטבות בכרטיסי אשראי זה בדרך כלל למחזיקי כרטיסים של לאומיכארד).
הסבר: ב-Platinum חיובים מחו"ל יורדים במועד החיוב הרגיל של הכרטיס, בעוד שבכרטיסים האחרים זו למעשה עסקת מזומן.
יש עניין דומה גם עם כרטיסי VISA, אולי שם יש הטבות עדיפות (לא יודע עד כמה זה מייצג, אבל שלרוב מספרים לי על הטבות בכרטיסי אשראי זה בדרך כלל למחזיקי כרטיסים של לאומיכארד).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
זה לא קשור לכרטיס עצמו, כדי לקבל את ההטבות הטובות צריך להצטרף למועדונים או לעבוד במקום עבודה גדול שמציע הטבות לכרטיסי אשראי.
לדוגמא, יש לי מסטרכרד הכי פשוט מהבנק (אפילו לא זהב), חיברתי אותו למועדון "הוט" וביטלו את הדמי ניהול והחיובים של חו"ל יורדים במועד הרגיל ולא כמו מזומן.
בנוסף גם יש לי לאומיכרד ממקום העבודה ושם יש 1+1 (פינוקים) וגם שם דוחים חיובי חו"ל ואפילו עמלת ההמרה זולה יותר. ויש מועדון עזריאלי בחינם.
לדוגמא, יש לי מסטרכרד הכי פשוט מהבנק (אפילו לא זהב), חיברתי אותו למועדון "הוט" וביטלו את הדמי ניהול והחיובים של חו"ל יורדים במועד הרגיל ולא כמו מזומן.
בנוסף גם יש לי לאומיכרד ממקום העבודה ושם יש 1+1 (פינוקים) וגם שם דוחים חיובי חו"ל ואפילו עמלת ההמרה זולה יותר. ויש מועדון עזריאלי בחינם.