התלבטות קשה: YES MAX או PVR 150
אני עומד בפני רכישה של אמצעי הקלטה.
אני מאוד מתלבט האם כדאי לי לבחור ב YES MAX שהיתרון שלו זה איכות הצפיה וההקלטה + הקלטה של כמה ערוצים במקביל או PVR 150 שאיכות הצפיה וההקלטה שלו פחות טובה אבל אפשר להשתמש ב MCE בחבילה אחת כוללת ולא שני מכשירים שונים.
אני מאוד מתלבט האם כדאי לי לבחור ב YES MAX שהיתרון שלו זה איכות הצפיה וההקלטה + הקלטה של כמה ערוצים במקביל או PVR 150 שאיכות הצפיה וההקלטה שלו פחות טובה אבל אפשר להשתמש ב MCE בחבילה אחת כוללת ולא שני מכשירים שונים.
נקודות למחשבה:
הקלטת שתי תוכניות במקביל - מקסימום - לא מספיק! למשפחה שלי (כיום אני מקליט שלש במקביל ויש לי קונפליקטים שלא ניתן לסדר...היום למשל...
)
צפייה בחדרים אחרים בחומר המוקלט - למשל בח. השינה או ח. הילדים - חובה!!! - לא קיים במקס.
160 GB להקלטות? מצחיק במקרה הטוב - לא מספיק...אצלי יש כ-650 GB להקלטות שוטפות (כולל מחיקה בסיום הצפייה) וכ-200 נוספים לסרטים/תכניות בעיקר לילדים -אותם לא מוחקים.
איכות - MAX לוקח כמובן...למרות שאיכות ההקלטה עם ה-PVR בהחלט בסדר.
קלות קונפיגורציה - MAX לוקח כמובן...אין הרבה מה לקנפג.
קלות וגמישות הפעלה - לדעתי ה-MAX פחות טוב...ניהול הקלטת סדרות, פיתרון קונפליקטים וכיו"ב פחות טוב.
ממשק משתמש - גמישות בצורת הממשק בתוכנת PVR לעומת ה-MAX.
ב-MAX החומר המוקלט מוצפן! לא ניתן להעבירו ל-DVD לשימוש עתידי או להעביר הלאה...
אורן.
הקלטת שתי תוכניות במקביל - מקסימום - לא מספיק! למשפחה שלי (כיום אני מקליט שלש במקביל ויש לי קונפליקטים שלא ניתן לסדר...היום למשל...
צפייה בחדרים אחרים בחומר המוקלט - למשל בח. השינה או ח. הילדים - חובה!!! - לא קיים במקס.
160 GB להקלטות? מצחיק במקרה הטוב - לא מספיק...אצלי יש כ-650 GB להקלטות שוטפות (כולל מחיקה בסיום הצפייה) וכ-200 נוספים לסרטים/תכניות בעיקר לילדים -אותם לא מוחקים.
איכות - MAX לוקח כמובן...למרות שאיכות ההקלטה עם ה-PVR בהחלט בסדר.
קלות קונפיגורציה - MAX לוקח כמובן...אין הרבה מה לקנפג.
קלות וגמישות הפעלה - לדעתי ה-MAX פחות טוב...ניהול הקלטת סדרות, פיתרון קונפליקטים וכיו"ב פחות טוב.
ממשק משתמש - גמישות בצורת הממשק בתוכנת PVR לעומת ה-MAX.
ב-MAX החומר המוקלט מוצפן! לא ניתן להעבירו ל-DVD לשימוש עתידי או להעביר הלאה...
אורן.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
ניתן להעביר למקליט DVD בחיבור RGB באיכות מצויינת שעולה על HTPC. החיסרון שמהירות העברה היא מהירות הניגוןב-MAX החומר המוקלט מוצפן! לא ניתן להעבירו ל-DVD לשימוש עתידי או להעביר הלאה...
מבחינת איכות תמונה ונוחות תפעןל ללא צורך בהתקנות yesmax עדיף
אבל ניתן להשתמש בשניהם השני יכuל להיות פשוט nowcom
אבל ניתן להשתמש בשניהם השני יכuל להיות פשוט nowcom
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -