יש הבדל בין הדגם האירופאי לדגם האמריקאי של סמסונג?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
UA זה דגם אסייתי/אפריקאי/אוסטרלי/מזרח תיכון ולא אמריקאי. צפון אמריקה מקבלים קידומת UN.
בין UA ל- UE אני חושב שקיימים כמה הבדלים, אך לא יודע מה הם. אני משער שההבדלים מינוריים..
בין UA ל- UE אני חושב שקיימים כמה הבדלים, אך לא יודע מה הם. אני משער שההבדלים מינוריים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·קראתי את זה כבר, חוץ ממה שהמוכר אמר לו (מקור לא אמין) לא רשום שם כלום על הבדל (חוץ מהמקום בה נוצרה הטלוויזיה).Asaf-y כתב:סדרת F6400, הבדלים בין UA ל-UE, והמלצות...
היו כמה שטענו שהם הבינו איכשהו שבאחד מהם האיכות מסך פחות טובה אבל זה לא בטוח או משהו...
בין UN ל-UE:
יש הבדלים במתח 120 לעומת 220 באירופאי (למרות שלפעמים האמריקאית מגיעות אוניברסליות).
דגם אירופאי עובד על שיטת DVB-T לעומת ATSC באמריקה, האירופאי כולל גם הקלטת תוכניות להארד דיסק חיצוני ועצירת שידור חי.
האירופאי יש לו חיבור ללווין שבעלות נמוכה מאפשר לקלוט מאות ערוצים, כמו כן חריץ CI לכרטיסי מנוי.
מעט הבדלים בחיבורים (SCART). הקטע החשוב הוא 50 הרץ מול 60 הרץ, יתכן שתצטרך ממיר תמונה.
אפליקציות הן שונות.
בין UA ל-UE:
אין SCART ו-CI. יש אפליקציות של ישראל.
יש הבדלים במתח 120 לעומת 220 באירופאי (למרות שלפעמים האמריקאית מגיעות אוניברסליות).
דגם אירופאי עובד על שיטת DVB-T לעומת ATSC באמריקה, האירופאי כולל גם הקלטת תוכניות להארד דיסק חיצוני ועצירת שידור חי.
האירופאי יש לו חיבור ללווין שבעלות נמוכה מאפשר לקלוט מאות ערוצים, כמו כן חריץ CI לכרטיסי מנוי.
מעט הבדלים בחיבורים (SCART). הקטע החשוב הוא 50 הרץ מול 60 הרץ, יתכן שתצטרך ממיר תמונה.
אפליקציות הן שונות.
בין UA ל-UE:
אין SCART ו-CI. יש אפליקציות של ישראל.
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·אז אתה אומר שהדגם האירופאי UE יותר טוב? אם כן למה סמליין היבואן הרישמי מביאים רק את הUA?asaf23 כתב:בין UN ל-UE:
אפליקציות הן שונות.
בין UA ל-UE:
אין SCART ו-CI. יש אפליקציות של ישראל....
אני לא יודע את הסיבה האמיתית אבל מניח שסמסונג משייכים אותנו לאסיה ואז תואר יבואן רשמי כופה יבוא דגמי UA.
יבואן מקביל לא כפוף לשום הסכמים עם סמסונג לכן יכול להביא את הסחורה המועדפת עליו, ואכן ניתן למצוא אפילו דגמים אמריקאיים בארץ ביבוא מקביל.
יבואן מקביל לא כפוף לשום הסכמים עם סמסונג לכן יכול להביא את הסחורה המועדפת עליו, ואכן ניתן למצוא אפילו דגמים אמריקאיים בארץ ביבוא מקביל.