כך תנצלו עד הסוף את איכות התמונה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אהבתי. מסכים איתך לגמרי.. אני תמיד אומר לחברים שלי שאני מרכיב משקפיים "שניה, תנו לי רק לעבור ל- HD.."
גם לי היה את "הגילוי" הזה לפני כמה שנים. קניתי משקפיים ופתאום החיים שלי התחלקו לשני עידנים, עידן ה- SD ועידן ה- HD.
גם לי היה את "הגילוי" הזה לפני כמה שנים. קניתי משקפיים ופתאום החיים שלי התחלקו לשני עידנים, עידן ה- SD ועידן ה- HD.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני יוד בשלב ההכחשה..
לקחתי לפני חודשיים משקפים מחבר כדי לצחוק עליו, פתאום ראיתי כמה אני לא רואה... לא להאמין,jacko-il תיאר את זה טוב... כאילו עברתי הרגע למצב hd.גם בטלוויזיה וגם בחיים האמיתיים ..
שכחתי כבר כמה טוב נראה הhd....
לקחתי לפני חודשיים משקפים מחבר כדי לצחוק עליו, פתאום ראיתי כמה אני לא רואה... לא להאמין,jacko-il תיאר את זה טוב... כאילו עברתי הרגע למצב hd.גם בטלוויזיה וגם בחיים האמיתיים ..
שכחתי כבר כמה טוב נראה הhd....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אבל מה עושים עם תלת-מימד? שמים משקפיים על משקפיים??
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לצערי כן. אבל, יש חברות שמוכרות משקפיים לתלת מימד עם מרשם אופטי בהזמנה אישית..
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חייב לשתף:
יש לי זוג משקפיים לפוקוס שלא השתמשתי בהם כבר הרבה שנים כי הרגשתי שאני כבר לא זקוק להן. בקיצור - הוצאתי אותם, ניקיתי, הרכבתי (זה המונח הנכון?) ו - וואו!!!!! איזו חדות!! לא מאמין מה הפסדתי עד עכשיו... אפילו האישה ניסתה והתלהבה - הלכה להזמין לה גם זוג
תודה משה!!!
יש לי זוג משקפיים לפוקוס שלא השתמשתי בהם כבר הרבה שנים כי הרגשתי שאני כבר לא זקוק להן. בקיצור - הוצאתי אותם, ניקיתי, הרכבתי (זה המונח הנכון?) ו - וואו!!!!! איזו חדות!! לא מאמין מה הפסדתי עד עכשיו... אפילו האישה ניסתה והתלהבה - הלכה להזמין לה גם זוג
תודה משה!!!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני עם משקפיים רואה 9/6, שזה 20-30% יותר טוב מ 6/6 ובלי משקפיים אני רואה 30% פחות טוב מ 6/6 (6/9).
אז כן, אני בהחלט מסכים עם זה. ההבדל הוא שמיים וארץ. או יותר נכון, אני לא יכול לראות טלויזיה בלי משקפיים.
שחר, בקשר ל 3D, אם מדובר על פאסיבי אז משהו כזה עובד מצויין:
http://www.ebay.com/itm/New-3D-Eye-Glas ... 5d4ae545a6
יש לי כמה כאלה לי, לאשתי ולאורחים
אז כן, אני בהחלט מסכים עם זה. ההבדל הוא שמיים וארץ. או יותר נכון, אני לא יכול לראות טלויזיה בלי משקפיים.
שחר, בקשר ל 3D, אם מדובר על פאסיבי אז משהו כזה עובד מצויין:
http://www.ebay.com/itm/New-3D-Eye-Glas ... 5d4ae545a6
יש לי כמה כאלה לי, לאשתי ולאורחים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה דרור! וואו הם גם ממש זולות. אני אזמין לי כאלה לנסיון..
מה שמדאיג אותי זה שהגוון של העדשות שלהם שונה מהגוון של המקוריות, אז הקיזוז שהמסך עושה לפרמטרים (בהירות, צבעים וכו) כאשר מפעילים את התלת מימד לא יתאים להם במאה אחוז.
מה שמדאיג אותי זה שהגוון של העדשות שלהם שונה מהגוון של המקוריות, אז הקיזוז שהמסך עושה לפרמטרים (בהירות, צבעים וכו) כאשר מפעילים את התלת מימד לא יתאים להם במאה אחוז.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון. הצבעים במציאות לא עומדים בתקן Rec.709..