XBMC אנדרואיד - חלק קטן מאוד מהסרטים - וידאו קופא הסאונד ממשיך
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
נתקלתי השבוע לראשונה בתופעה מוזרה ב-XBMC באנדרואיד
במספר קטן של סרטים, לאחר מספר שניות שהסרט מתנגן התמונה קופאת והסאונד ממשיך לרוץ.
יש לציין שהתופעה מתרחשת בסרטים באיכות 720P ואף פחות מזה והיא אינה מתרחשת כלל עם אותם סרטים על מחשב ווינדוס.
מאידך רוב הסרטים והסדרות האחרים בכל האיכויות ובפרט 1080P מתנגנים בלי שום בעיה.
לא יודע אם זה קשור אבל המכנה המשותף לסרטים הללו שכולם סרטים מצוירים מדובבים.
מישהו נתקל בתופעה?!
במספר קטן של סרטים, לאחר מספר שניות שהסרט מתנגן התמונה קופאת והסאונד ממשיך לרוץ.
יש לציין שהתופעה מתרחשת בסרטים באיכות 720P ואף פחות מזה והיא אינה מתרחשת כלל עם אותם סרטים על מחשב ווינדוס.
מאידך רוב הסרטים והסדרות האחרים בכל האיכויות ובפרט 1080P מתנגנים בלי שום בעיה.
לא יודע אם זה קשור אבל המכנה המשותף לסרטים הללו שכולם סרטים מצוירים מדובבים.
מישהו נתקל בתופעה?!
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

·אני נוטה להעריך כל מי שעונה ומנסה לעזור, מאידך אני לא סובל מתחכמים.Mad-Dog כתב:התשובה בגוף השאלה : אנדרואיד ו XBMC לא עובד ביחד...
אם אין לך משהו חכם להגיד וליעץ, עדיף שתשתוק.
אגב, כאמור בהודעתי הראשונה, XBMC דווקא עובד נפלא על הטאבלט שלי ואנחנו נהנים ממנו מאוד, התופעה שתוארה היא חריגה מאוד ולא מתרחשת כמעט עם אף סרט או סדרה.
@Avishay1
פרסמת שאלה כללית בלי שום מידע מועיל על המכשיר, השבב במכשיר, גרסת XBMC, מידע טכני על הקובץ המנוגן (mediainfo) ולא טרחת להביט בכלל בלוג כך שקיבלת תשובה כללית.
פרסמת שאלה כללית בלי שום מידע מועיל על המכשיר, השבב במכשיר, גרסת XBMC, מידע טכני על הקובץ המנוגן (mediainfo) ולא טרחת להביט בכלל בלוג כך שקיבלת תשובה כללית.
ברשותך לא נגיב להתלהמות שלך, תישאר עם האנדרואיד שלך ילד,Avishay1 כתב:·אני נוטה להעריך כל מי שעונה ומנסה לעזור, מאידך אני לא סובל מתחכמים.......
אם אין לך משהו חכם להגיד וליעץ, עדיף שתשתוק.
אגב, כאמור בהודעתי הראשונה, XBMC דווקא עובד נפלא על הטאבלט שלי ואנחנו נהנים ממנו מאוד, התופעה שתוארה היא חריגה מאוד ולא מתרחשת כמעט עם אף סרט או סדרה....
אני בניגוד אליך, יסמוך על ההצעה שלך ובאמת אכנס למוד של "שתיקה"
בהצלחה !
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

@dhead666dhead666 כתב:@Avishay1
פרסמת שאלה כללית בלי שום מידע מועיל על המכשיר, השבב במכשיר, גרסת XBMC, מידע טכני על הקובץ המנוגן (mediainfo) ולא טרחת להביט בכלל בלוג כך שקיבלת תשובה כללית....
תודה על התגובה העניינית.
לגבי הנתונים ששאלת -
גרסת XBMC 13.2 RC
המכשיר הוא Sony Xperia Z Tablet
עפ"י Spec מגוגל, השבבים במכשיר:
Chipset Qualcomm Snapdragon APQ8064
CPU Quad-core 1.5 GHz Krait
GPU Adreno 320
לגבי הקובץ המנוגן, אין לי אותו פה כרגע (בעבודה) אבל מדובר כאמור על כמה סרטים מצויירים בדיבוב לעברית, 720P, MKV.
גם את הלוג אין לי פה כרגע, אבל לעניות דעתי לא נראה שום דבר חריג בלוג מכיוון שהקובץ לכאורה מתנגן ללא שגיאות, אבל אולי שווה לבדוק את זה.
@Avishay1
מידע לגבי הקובץ הוא מאוד רלוונטי, במיוחד אם מדובר בבאג ב-XBMC שיש לדווח עליו.
הלוג חשוב, השורות הרלוונטיות ביותר הן כאשר XBMC עולה, כאשר הקובץ נפתח וכאשר התמונה קופאת.
אם על הטבלט מותקן Android 4.4.x / Kitkat אז תנסה גם לנגן את הקובץ כאשר בהגדרות וידאו -> האצה מבוטל MediaCodec ו-Stagefright מאופשר (אל תטרח אם לא מדובר ב-Kitkat), השאר לא רלוונטים למעבד שלך.
כמובן יש גם לבדוק בגרסה 13.1 היציבה ואני מאמין שהשבוע גם תצא 13.2 היציבה. עריכה: שוחררה.
מידע לגבי הקובץ הוא מאוד רלוונטי, במיוחד אם מדובר בבאג ב-XBMC שיש לדווח עליו.
הלוג חשוב, השורות הרלוונטיות ביותר הן כאשר XBMC עולה, כאשר הקובץ נפתח וכאשר התמונה קופאת.
אם על הטבלט מותקן Android 4.4.x / Kitkat אז תנסה גם לנגן את הקובץ כאשר בהגדרות וידאו -> האצה מבוטל MediaCodec ו-Stagefright מאופשר (אל תטרח אם לא מדובר ב-Kitkat), השאר לא רלוונטים למעבד שלך.
כמובן יש גם לבדוק בגרסה 13.1 היציבה ואני מאמין שהשבוע גם תצא 13.2 היציבה. עריכה: שוחררה.
MediaCodec זה הממשק ש-Android חושפת לאפליקציות ע"מ שהן יוכלו להיעזר במפענחי תוכנה וחומרה שקיימים במערכת לניגון וידאו ואודיו.
אני לא זוכר אם MediaCodec הוצג לראשונה ב-Kitkat או שרק השתפר משמעותית אך מדובר בממשק שב-Kitkat הפך לסטנדרט דה-פקטו בנוגע לניגון וידאו.
Stagefright הוא בעצם ממשק (זה לא המושג המדיוק, יותר ספריה) שהקדים את MediaCodec ולהבנתי הוא נועד יותר לעבודה מאחורי הקלעים, לא להיות חשוף לאפליקציות והשימוש של XBMC בו זה סוג של מעקף.
הנק' העיקרית היא שלצוות הפיתוח של XBMC חשוב לטפל בבעיות הנוגעות ל-MediaCodec ולכן אני מאוד ממליץ לך לדווח על התקלה בשרשור המתאים ולצרף לפחות לוג כאשר מנוגן הקובץ דרך Stagefright וכאשר מנוגן דרך MediaCodec.
אני לא זוכר אם MediaCodec הוצג לראשונה ב-Kitkat או שרק השתפר משמעותית אך מדובר בממשק שב-Kitkat הפך לסטנדרט דה-פקטו בנוגע לניגון וידאו.
Stagefright הוא בעצם ממשק (זה לא המושג המדיוק, יותר ספריה) שהקדים את MediaCodec ולהבנתי הוא נועד יותר לעבודה מאחורי הקלעים, לא להיות חשוף לאפליקציות והשימוש של XBMC בו זה סוג של מעקף.
הנק' העיקרית היא שלצוות הפיתוח של XBMC חשוב לטפל בבעיות הנוגעות ל-MediaCodec ולכן אני מאוד ממליץ לך לדווח על התקלה בשרשור המתאים ולצרף לפחות לוג כאשר מנוגן הקובץ דרך Stagefright וכאשר מנוגן דרך MediaCodec.