היי, אני בשלבי התעניינות של HTPC, ורציתי לדעת האם ישנם חסרונות לRPI? חיפשתי די הרבה ולא הצלחתי למצוא.
השאלה שלי היא האם יש איזושהיא סיבה לשלם כפול בשביל להרכיב מחשב? אשמח לדעת מה החסרונות.. כי שמעתי שהוא יריץ לי את התוכנה כמו מחשב רגיל, הכוונה לOPENELEC?
אני רוצה להוסיף על דבריו של פיקסיז, ברשותי RPI עם OE עליו , וגם כמה מחשבים שמריצים XBMC עליהם,ואני חייב להגיד שזה המוצר עם הVALUE FOR MONEY הגבוהים ביותר, אבל מחירו הזול זה הוא גם בין החסרונות הגדולים שלו ואני אסביר : כמו שפיקסיז כתב הוא איטי הרבה יותר משום שהוא פותח בשביל להיות זול ובשל כך הביצועים שלו נמוכים כמה מונים ממחשב ממוצע.
בשורה התחתונה אם אתה מחפש פתרון זול וטוב אז RPI הוא מצויין בעיקר לניגון תכנים מקומיים(לא מהרשת שם הוא יותר מתקשה), אם אתה מעוניין במכשיר שיריץ את הפורמטים המתקדמים ביותר וגם יתמודד בקלות עם תכנים מהרשת אז הייתי הולך על המיני PC המומלצים.
בהצלחה
אני עובד איתו בOC על HIGH ויש ברשותי HEATSINK כאלה שהזמנתי EBAY והם עושים עבודה טובה.. אך המון משתמשים פה בפורום לא הוסיפו אף פתרון קירור והפאי עובד בסדר.
כרטיס קול לא רלוונטי עבורו, אתה תשלם במשאבים על השימוש בכרטיס חיצוני כי הפענוח של האודיו לא יבוצע בחומרה.
זה ממש לא נורא (ואפילו בלתי מורגש) כאשר מנגנים אודיו דרך MPD או נגני אודיו דומים אך ב-XBMC זהו מצב בלתי נסבל, מאוד לא מומלץ.
טוב תודה רבה על התגובות, שאלתי את הקטע של הHEAT SINKS והכרטיס קול רק באופן תיאורתי..
לי בעצם ממש לא משנה האיכות המשוגעת הזאת של ריפים של בלו ריי ואיכות סאונד מטורפת, אז בקיצור עדיף RPi על HTPC, לא?
עכשיו אני רק צריך למצוא מקום נורמלי לקנות ממנו RPI בארץ..... תגידו, אם אני קונה מEBAY, מה הסיכוי שאני אדפק מהתשלומים על מסים וכאלה?
אני הזמנתי לפני כמה חודשים מכאן http://www.ebay.com/itm/321345389119?_t ... EBIDX%3AIT וכמובן שזה לא מגיע לסף המס וגם אתה מקבל את כל החלקים.
אם זה זול או יקר היום אני לא יודע אבל המוכר אמין מנסיוני. מעבר לכך יש דגם חדש של RPi ואני לא כל כך מכיר את ההבדלים בין מה שקניתי לחדש אבל אולי המוכר הזה מוכר גם חבילה של החדש שווה לבדוק.