*מרחק צפייה : 4.1 מטר
*גודל באינצ'ים : 50"
*טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4000 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.
*מה חשוב לי בטלוויזיה:FHD, חדה, שהצבע לא ימרח כמו בחלק גדול מטלוויזיות סמסונג, שיהיה ניתן לצפות בכמה זוויות,
מעדיף LED, חברה מוכרת, מעדיף שתיהיה דקה(היא תיתלה על הקיר) ולפחות שני חיבורי HDMI וחיבור USB.
אילו מקורות יתחברו? ממיר של YES, מערכת שמע של סמסונג (דרך HDMI) מדגם HTF450K
במה אתה בדיוק צופה? שידורי HD, סרטים וסדרות באיכות FHD מדיסק אונקי (יכול לחבר גם דרך המערכת).
כמה שעות צפייה ביום?: 4-5
חדר חשוך או מואר?: גם וגם, זה בסלון אז ביום נכנס הרבה אור מבחוץ ובלילה חשוך.
ומה אתם חושבים על הטלוויזיה הזאת? Samsung UA46ES6200M
אפשר המלצה על טלוויזיה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למרחק צפייה שלך מומלץ מסך גדול יותר, לפחות 55 לדעתי. אבל, בתקציב הזה אין לך יותר מידי אפשרויות, גם ל 50. המסך שציינת הוא לא רע כשלעצמו, אבל זה דגם ישן של 2012 והוא קטן מידי למרחק שלך.
האם היית קצת בחנויות וראית קצת דגמים ומחירים? אתרי השוואה כמו זאפ לא כל כך מעודכנים, לא בדגמים שהגיעו עכשיו ולא במחירים.
האם היית קצת בחנויות וראית קצת דגמים ומחירים? אתרי השוואה כמו זאפ לא כל כך מעודכנים, לא בדגמים שהגיעו עכשיו ולא במחירים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·זה משנה שזה ישן?יש דגמים יותר חדשים עם טותן פונקציות, נתונים באותו מחיר?jacko-il כתב:למרחק צפייה שלך מומלץ מסך גדול יותר, לפחות 55 לדעתי. אבל, בתקציב הזה אין לך יותר מידי אפשרויות, גם ל 50. המסך שציינת הוא לא רע כשלעצמו, אבל זה דגם ישן של 2012 והוא קטן מידי למרחק שלך.
האם היית קצת בחנויות וראית קצת דגמים ומחירים? אתרי השוואה כמו זאפ לא כל כך מעודכנים, לא בדגמים שהגיעו עכשיו ולא במחירים....
עדיין לא הסתובבתי בחנויות אני מחכה קודם לקבל כמה עדיפויות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אגיד לך את האמת אני פשוט לא מכיר מנסיון את המסכים בגודל הזה בתקציב הזה. לכן, אני אמנע מלהכנס לזאפ ולזרוק לך פה ציטוטים של דגמים ומחירים, זה גם אתה יכול לעשות בעצמך..
אני ממליץ לך לגשת לחנויות ולראות מה המסך הכי גדול + אחריות הכי טובה שנכנס בתקציב הזה..
כמובן, חכה כאן לעוד תגובות, אולי יש כאן אחרים שיוכלו יותר לעזור ולכוון אותך לדגמים ספציפיים.
אני ממליץ לך לגשת לחנויות ולראות מה המסך הכי גדול + אחריות הכי טובה שנכנס בתקציב הזה..
כמובן, חכה כאן לעוד תגובות, אולי יש כאן אחרים שיוכלו יותר לעזור ולכוון אותך לדגמים ספציפיים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".