כבל HDMI לקוי
שלום
שקניתי את הטלויזיה שלי חיברתי אותה לממיר ולאחר כמה ימים שמתי לב שיש חוסר סינכרון בין הקול לתמונה. זה היה מוזר וחשבתי שזה בעיה בטלויזה. לאחר כמה משחקים דווקא בממיר של הוט הבנתי שזה לא . בסוף בעיה נפתרה ע''י החלפת הכבל HDMI. אותן כבל מוזהב ב140 שח שאותו טכנאי מכר לי בהתקנה של הטלויזיה.
כבל דפוק שכתוב על הקופסה שהוא מעביר 4k.
בכל מקרה יש משהוא שקנה כבל טוב באיביי או בארץ שיכול להמליץ לי שעובד טוב?
שקניתי את הטלויזיה שלי חיברתי אותה לממיר ולאחר כמה ימים שמתי לב שיש חוסר סינכרון בין הקול לתמונה. זה היה מוזר וחשבתי שזה בעיה בטלויזה. לאחר כמה משחקים דווקא בממיר של הוט הבנתי שזה לא . בסוף בעיה נפתרה ע''י החלפת הכבל HDMI. אותן כבל מוזהב ב140 שח שאותו טכנאי מכר לי בהתקנה של הטלויזיה.
כבל דפוק שכתוב על הקופסה שהוא מעביר 4k.
בכל מקרה יש משהוא שקנה כבל טוב באיביי או בארץ שיכול להמליץ לי שעובד טוב?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האמת, זה אחד הדברים המוזרים. לא נתקלתי עדיין בדבר כזה ועברתי עשרות כבלים בחיים שלי..
הכבלים שלי עולים כמה עשרות שקלים בודדים, נקנו בפיצוצייה ליד הבית ועובדים שנים ללא דופי. כולל סרטי בלו-ריי מלאים ובתלת מימד.
הכבלים שלי עולים כמה עשרות שקלים בודדים, נקנו בפיצוצייה ליד הבית ועובדים שנים ללא דופי. כולל סרטי בלו-ריי מלאים ובתלת מימד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, אם החלפת כבר כבל וזה פתר לך את בעית הסנכרון כפי שרשמת, אז אני לא מבין למה להסתבך עם זה..
בגדול, לשאלה שלך באופן כללי, אני לא מכיר בעיות סנכרון קול-תמונה בגלל כבלי HDMI. (אני לא קובע שאין, רק אומר שאני לא מכיר)
בגדול, לשאלה שלך באופן כללי, אני לא מכיר בעיות סנכרון קול-תמונה בגלל כבלי HDMI. (אני לא קובע שאין, רק אומר שאני לא מכיר)
תקנה רק כבל איכותי מיצרן ידוע .
http://www.whathifi.com/products/access ... ice_f_desc
כל מי שממליץ לך אחרת תחשוד בו , מנסיון .
http://www.whathifi.com/products/access ... ice_f_desc
כל מי שממליץ לך אחרת תחשוד בו , מנסיון .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שטות גמורה. מנסיון. (אבל אני כנראה חשוד, אז אל תאמין לי..)