Mineral Oil לסיכה ושמירה על מכונת הקפה מפני חלודה.
שלום חברים.
בארה"ב השתמשתי בMineral Oil לסיכה ושמירה על מכונת הקפה שלי. בין השאר גם מרחתי קצת על כל מה שהיה אל-חלד בבית וזה מאוד עזר, במיוחד שהלחות היתה גבוהה.
שאלתי היא - איפה אפשר לקנות כזה בכמות יחסית קטנה ? לפי וויקי מדובר ב"שמן תעשייתי"... מעולם לא שמעתי עליו. תודה. מראש.
בארה"ב השתמשתי בMineral Oil לסיכה ושמירה על מכונת הקפה שלי. בין השאר גם מרחתי קצת על כל מה שהיה אל-חלד בבית וזה מאוד עזר, במיוחד שהלחות היתה גבוהה.
שאלתי היא - איפה אפשר לקנות כזה בכמות יחסית קטנה ? לפי וויקי מדובר ב"שמן תעשייתי"... מעולם לא שמעתי עליו. תודה. מראש.
אתה יכול לקנות באיקאה שמן שמשמש לשימון בוצ'ר בלוק זה שמן מינראלי למאכל. עולה בערך 30 ש"ח לבקבוק גדול.
יחד עם זאת לא ממש צריך לשמן נירוסטה. במכונות אספרסו הנירוסטה מצופה בכרום ומספיק ניגוב במגבת מיקרו פייבר כדי להחזיר את הברק.
יחד עם זאת לא ממש צריך לשמן נירוסטה. במכונות אספרסו הנירוסטה מצופה בכרום ומספיק ניגוב במגבת מיקרו פייבר כדי להחזיר את הברק.
@שמוליק_טל
תודה על הלינק לאיקאה. האם יש גם בחנות טמבור? לגבי הצורך, חולק עליך. על הסילביות שלי היו כתמי חלודה קטנטנים עם השנים במקורם ב redox reaction ויכולים למנוע את זה על ידי מריכת שכיבה של כל מה שיחסום חמצן לחתכים הקטנים על האל חלד. תודה שוב.
תודה על הלינק לאיקאה. האם יש גם בחנות טמבור? לגבי הצורך, חולק עליך. על הסילביות שלי היו כתמי חלודה קטנטנים עם השנים במקורם ב redox reaction ויכולים למנוע את זה על ידי מריכת שכיבה של כל מה שיחסום חמצן לחתכים הקטנים על האל חלד. תודה שוב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תקנה באיביי מארה"ב ה שהיה לך ותשלח לפה...
למה את צריך שמן? אם אתה צריך גריז סליקון מאושר מזון אז יש בארץ מוליקוט או דוו קורנינג 111.
סתם לחצוניות של המכונה מספיק לנקות עם מטלית לחה וזהו.
למה את צריך שמן? אם אתה צריך גריז סליקון מאושר מזון אז יש בארץ מוליקוט או דוו קורנינג 111.
סתם לחצוניות של המכונה מספיק לנקות עם מטלית לחה וזהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
העניין הזה מזכיר לי את אחת הסיבות שהובילו להקמת הפורום הזהGingi כתב:@שמוליק_טל
תודה על הלינק לאיקאה. האם יש גם בחנות טמבור? לגבי הצורך, חולק עליך. על הסילביות שלי היו כתמי חלודה קטנטנים עם השנים במקורם ב redox reaction ויכולים למנוע את זה על ידי מריכת שכיבה של כל מה שיחסום חמצן לחתכים הקטנים על האל חלד. תודה שוב....
אם אתה צריך גריז מאושר מזון, יש לי לתרום