שלום לכולם,
אני משתמש חדש יחסית בתוכנת הxbmc, לאחר שיטוט קצר באינטרנט התקנתי את fusion ו-mashup.
השימוש העיקרי שלי בתוכנה הוא צפיה במשחקי ספורט חיים מאחר ואני צופה בספורט שלא בהכרח משודר בארץ....
השאלה העיקרית שלי היא כזו - הצלחתי לראות שידורים באיכות מאוד גבוהה, hd 2500, השידור מתחיל חלק לחצי דקה, מתחיל לקרטע ואז נעצר לחלוטין.
האם יש דרך לשמור על השידור לאורך זמן?
אני מבהיר כי זה קורה רק כאשר אני מנסה לראות באיכות גבוהה כלשהי ולא בשידורים החיים הרגילים.
מהירות האינטרנט שלי היא 15 מגה ואני לא מפעיל שום דבר אחר שיכול להאט את האינטרנט, רק את הxbmc.
בנוסף - האם יש תוסף ממולץ למשחקי ספורט ישראליים שמשודרים בערוצי הספורט בתשלום בארץ וערוצי ספורט אחרים מהעולם?
תודה לכל העוזרים!
עזרה בסטרימינג בhd
-
yuvalshabt
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·yuvalshabt כתב:שלום לכולם,
אני משתמש חדש יחסית בתוכנת הxbmc, לאחר שיטוט קצר באינטרנט התקנתי את fusion ו-mashup.
השימוש העיקרי שלי בתוכנה הוא צפיה במשחקי ספורט חיים מאחר ואני צופה בספורט שלא בהכרח משודר בארץ....
השאלה העיקרית שלי היא כזו - הצלחתי לראות שידורים באיכות מאוד גבוהה, hd 2500, השידור מתחיל חלק לחצי דקה, מתחיל לקרטע ואז נעצר לחלוטין.
האם יש דרך לשמור על השידור לאורך זמן?
אני מבהיר כי זה קורה רק כאשר אני מנסה לראות באיכות גבוהה כלשהי ולא בשידורים החיים הרגילים.
מהירות האינטרנט שלי היא 15 מגה ואני לא מפעיל שום דבר אחר שיכול להאט את האינטרנט, רק את הxbmc.
בנוסף - האם יש תוסף ממולץ למשחקי ספורט ישראליים שמשודרים בערוצי הספורט בתשלום בארץ וערוצי ספורט אחרים מהעולם?
תודה לכל העוזרים!
דרך איפה ואיך אתה רואה שידורי ספורט מהעולם?...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תשמע, לגבי ביצועי רשת
קודם כל אתה תמיד יכול לנסות לבדוק עם סרטי HD איך הם מתנהגים. אם נניח אתה מנגן מ-ICEFILMS וכד' והכל עובד בסדר אז זה לפחות אומר שאצלך הכל חלק.
הרבה פעמים הקצב האפקטיבי שיש לך למקור כלשהו הוא לא גבוה, בטח ובטח כשמדובר בסטרימים של ספורט. מה לעשות, האנשים שמעלים את הסטרימים האלה, אין להם משאבים בלתי מוגבלים ואין להם יכולת לספק לכולם קצב טוב.
זו עדיין המציאות, לצערי. רק הסטרימים הרוסיים עובדים טוב, בד"כ
הרבה פעמים הקצב האפקטיבי שיש לך למקור כלשהו הוא לא גבוה, בטח ובטח כשמדובר בסטרימים של ספורט. מה לעשות, האנשים שמעלים את הסטרימים האלה, אין להם משאבים בלתי מוגבלים ואין להם יכולת לספק לכולם קצב טוב.
זו עדיין המציאות, לצערי. רק הסטרימים הרוסיים עובדים טוב, בד"כ
-
yuvalshabt
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: תשמע, לגבי ביצועי רשת
@voguemaster
·תודה על התגובה, סרטים וכל השאר עובדים אצלי מצויין כולם סטרימינג מאתרי ספורט שהם לא hd.
רק בhd מקרטע ממש מסיבה כלשהי ולכן חשבתי שאולי יש פתרון זמין....
תודה והמשך שבוע נעים
·תודה על התגובה, סרטים וכל השאר עובדים אצלי מצויין כולם סטרימינג מאתרי ספורט שהם לא hd.
רק בhd מקרטע ממש מסיבה כלשהי ולכן חשבתי שאולי יש פתרון זמין....
תודה והמשך שבוע נעים