שלום
כאשר אני מגיב לכתבות ברשת תמיד לצד שמי הופיע המוסד האקדמי בו אני מועסק כחבר סגל. מאז תחילת מבצע צוק איתן, שמתי לב שלצד השם שלי בתגובות מופיעה עיר מגוריי. זה נראה ככאילו אותה אוניברסיטה אליה אני שייך בקשה מפייסבוק להסיר את שמה מפרסום לצד משתמשים מסויימים. יש לציין שאני ימיני בדעותי וזה משתקף כנראה בתגובות שלי. ההיתכן שאותו מוסד אקדמי מפורסם החליט להתנער ממיני וירטואלית. לא קבלתי כל מייל הזהרה מהם...
אפילו ערכתי ניסוי. בהפרופיל הפייסבוק שלי שיניתי את מקום העבודה שלי למוסד אקדמי אחר הידוע כימני בדיעותיו, והוא כן מופיע לצד התגובות שלי ברשת. רק אותו מוסד מסרב להופיע..
מוזר ביותר...
כיצד אני יכול לברר את זה?
ההיתן שמוסד אקדמי יחסום את פרסום שמו לצד פרופיל פייסבוק של משתמש?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עבור אחרים שמגיבים זה כן מופיע?
אם לא, ייתכן מאוד שאם מקום העבודה שלך מוגדר דרך הפרופיל שלך (הגדרת "עובד ב" ובחרת את הרישום שלו), פשוט שינו את הרישום עצמו (מבחינת השם בו הוא מוצג).
למשל, נניח ואני אסמן את Hometheater.co.il כמקום העבודה, ואז מנהל העמוד בפייסבוק ישנה את השם ל -HT ISRAEL, אז מעכשיו כך זה יוצג כמקום העבודה שלי.
אם לא, ייתכן מאוד שאם מקום העבודה שלך מוגדר דרך הפרופיל שלך (הגדרת "עובד ב" ובחרת את הרישום שלו), פשוט שינו את הרישום עצמו (מבחינת השם בו הוא מוצג).
למשל, נניח ואני אסמן את Hometheater.co.il כמקום העבודה, ואז מנהל העמוד בפייסבוק ישנה את השם ל -HT ISRAEL, אז מעכשיו כך זה יוצג כמקום העבודה שלי.