מחפש לקנות אוזניות חדשות ב1000-1500 שקל
אני כבר שנתיים עם akg k450 ורוצה להשתדרג
השימוש הוא 50 אחוז בנסיעות באוטובוס כאשר הן מחוברות לפלאפון ו50 אחוז לשמיעת מוזיקה דרך המחשב
אני שומע המון סוגי מוזיקה: רגאיי, כמה סוגי רוק, פאנק, היפ הופ, כמה סוגי טראנס ומוזיקה אלקטרונית ועוד..
אני לא סגור על אוזניות פתוחות או סגורות אבל כן על over ear
חשוב לי שיהיו נוחות, צליל איכותי, באס במידה טובה וכמובן יפות
אני קורא פה בפורום על מגברים, על מה בדיוק מדובר? זה קשור גם לאוזניות מסוג כזה?
כמובן שאם צריך עוד פרטים אשמח לתת
כמו כן, אשמח לשמוע ולבדוק אותם בארץ ולרכוש אותם בחו"ל(מישהו יביא לי אותם מארה"ב), ככה שהמחיר שרשמתי תקף לשם ולא לפה.
תודה רבה!
השימוש הוא 50 אחוז בנסיעות באוטובוס כאשר הן מחוברות לפלאפון ו50 אחוז לשמיעת מוזיקה דרך המחשב
אני שומע המון סוגי מוזיקה: רגאיי, כמה סוגי רוק, פאנק, היפ הופ, כמה סוגי טראנס ומוזיקה אלקטרונית ועוד..
אני לא סגור על אוזניות פתוחות או סגורות אבל כן על over ear
חשוב לי שיהיו נוחות, צליל איכותי, באס במידה טובה וכמובן יפות
אני קורא פה בפורום על מגברים, על מה בדיוק מדובר? זה קשור גם לאוזניות מסוג כזה?
כמובן שאם צריך עוד פרטים אשמח לתת
כמו כן, אשמח לשמוע ולבדוק אותם בארץ ולרכוש אותם בחו"ל(מישהו יביא לי אותם מארה"ב), ככה שהמחיר שרשמתי תקף לשם ולא לפה.
תודה רבה!
האזניות החדשות גם יהיו מיועדות לנסיעות, אוטובוסים..?
OVER-EAR בדרך כלל די גבוליות בנושא הזה..
אני מעדיף להשאיר את ה OVER שלי בבית. ואת הקטנות אני לוקח איתי לנסיעות
כך גם תוכל "לפזול" לכיוון אזניות פתוחות
מגבר רלוונטי לאזניות בעלות עכבה גבוהה
OVER-EAR בדרך כלל די גבוליות בנושא הזה..
אני מעדיף להשאיר את ה OVER שלי בבית. ואת הקטנות אני לוקח איתי לנסיעות
כך גם תוכל "לפזול" לכיוון אזניות פתוחות
מגבר רלוונטי לאזניות בעלות עכבה גבוהה
רק סגורות תשכח מפתוחות, הייתי שוקל אחת משני אלה.
V-moda m-100
Beyerdynamic Custom One Pro
עוד אופציות קצת יותר יקרות:
Ultrasone PRO 750
Sennheiser HD 8
לגבי הפתוחות מול סגורות
V-moda m-100
Beyerdynamic Custom One Pro
עוד אופציות קצת יותר יקרות:
Ultrasone PRO 750
Sennheiser HD 8
לגבי הפתוחות מול סגורות
נתתי לך לא מעט אופציות לבחון
כל האוזניות שהמלצתי לך עליהן עשירות בבאס שלפי טעמי ודעתי מתאימות לסגנון מוזיקה שאתה שומע,
גם הATH-50 שהמליצו פה עליהם מעולות ביחס למחיר שלהם, אבל לדעתי הVmoda רמה מעל מכל הבחינות וגם ממה שקראתי ממש מומלצת בתחום הזה של אוזניות באסיות סגורות .. בגלל שאין לי נסיון אישי עם האוזניות הנ"ל ממליץ לך לקרוא בעצמך קצת באינטרנט על כל דגם ולא חסר גם ביקורות בYOU TUBE שעושים השוואות ומתארות את הצליל של כל אחת ואחת, תנסה למצוא מבין הרשימה שנתתי לך מה הכי נשמע לך מתאים הן מבחינת תקציב והן מבחינת סאונד
לדוגמה -
לגבי הCustme One Pro יש לך אותם עכשיו בMASSdrop מאמין שהם ירדו למחיר הסופי שהוא 165$ + 25$ משלוח + 18% מע"מ = 784 ש"ח
https://www.massdrop.com/buy/beyerdynamic-custom-one-pro
עוד אופציה ששכחתי ועכשיו גם שמתי לב שהמחיר הוא לחו"ל אז היא עדיין בתקציב היא mad-dog-pro
https://mrspeakers.com/product/mad-dog-pro/
אבל לפי דעתי תצטרך הגברה בשביל באמת לנצל אותם וזה אומר עוד כסף.
כל האוזניות שהמלצתי לך עליהן עשירות בבאס שלפי טעמי ודעתי מתאימות לסגנון מוזיקה שאתה שומע,
גם הATH-50 שהמליצו פה עליהם מעולות ביחס למחיר שלהם, אבל לדעתי הVmoda רמה מעל מכל הבחינות וגם ממה שקראתי ממש מומלצת בתחום הזה של אוזניות באסיות סגורות .. בגלל שאין לי נסיון אישי עם האוזניות הנ"ל ממליץ לך לקרוא בעצמך קצת באינטרנט על כל דגם ולא חסר גם ביקורות בYOU TUBE שעושים השוואות ומתארות את הצליל של כל אחת ואחת, תנסה למצוא מבין הרשימה שנתתי לך מה הכי נשמע לך מתאים הן מבחינת תקציב והן מבחינת סאונד
לדוגמה -
לגבי הCustme One Pro יש לך אותם עכשיו בMASSdrop מאמין שהם ירדו למחיר הסופי שהוא 165$ + 25$ משלוח + 18% מע"מ = 784 ש"ח
https://www.massdrop.com/buy/beyerdynamic-custom-one-pro
עוד אופציה ששכחתי ועכשיו גם שמתי לב שהמחיר הוא לחו"ל אז היא עדיין בתקציב היא mad-dog-pro
https://mrspeakers.com/product/mad-dog-pro/
אבל לפי דעתי תצטרך הגברה בשביל באמת לנצל אותם וזה אומר עוד כסף.
איזה השקעה, תודה רבה!
עברתי על הסירטונים ועשיתי חיפוש על כולם
נראה שהדגם של vmoda עדיף על האחרים
לגבי הmad dog pro עוד לא התחלתי לקרוא עליהם, אלו אוזניות ברמה גבוהה יותר מהאוזניות שאתה ואחרים הצגתם לי פה?
אני רואה שברמת המחיר שלהם יש גם את Alpha Dog, ATH-A900x, SRH1540(SHURE),f
הם גם באותה קטגוריה?
עברתי על הסירטונים ועשיתי חיפוש על כולם
נראה שהדגם של vmoda עדיף על האחרים
לגבי הmad dog pro עוד לא התחלתי לקרוא עליהם, אלו אוזניות ברמה גבוהה יותר מהאוזניות שאתה ואחרים הצגתם לי פה?
אני רואה שברמת המחיר שלהם יש גם את Alpha Dog, ATH-A900x, SRH1540(SHURE),f
הם גם באותה קטגוריה?
לגבי mad dog pro, כן הם נחשבות ברמה גבוהה יותר..
קודם כל הATH חורגות בהרבה מהתקציב שלך, וגם הייתי נזהר איתם הסגנון קשת לא מתאים לכל ראש והייתי ממליץ לנסות לפני הקנייה, ניסיתי משהו בסגנון לי זה לא מתאים.. (ראש קטן? :O)
האלפא דוג פחות מתאימות, הSHURE גם קצת יקרות יותר אבל יכולות בהחלט להיות אופציה טובה,
תנסה לשאול בHEAD FI, מה עדיף SRH1540 vs Mad Dog pro vs V-Moda m-100,
אני בטוח שיכלו לעזור יותר ממני, "אין חכם כבעל ניסיון", אני רק נתתי לך כיוון מעבר לזה אני רק יטעה אותך.
אל תשכח לשקול גם את עניין הניידות, הV-moda לדעתי הכי קומפקטיות וניידות מכולם.
קודם כל הATH חורגות בהרבה מהתקציב שלך, וגם הייתי נזהר איתם הסגנון קשת לא מתאים לכל ראש והייתי ממליץ לנסות לפני הקנייה, ניסיתי משהו בסגנון לי זה לא מתאים.. (ראש קטן? :O)
האלפא דוג פחות מתאימות, הSHURE גם קצת יקרות יותר אבל יכולות בהחלט להיות אופציה טובה,
תנסה לשאול בHEAD FI, מה עדיף SRH1540 vs Mad Dog pro vs V-Moda m-100,
אני בטוח שיכלו לעזור יותר ממני, "אין חכם כבעל ניסיון", אני רק נתתי לך כיוון מעבר לזה אני רק יטעה אותך.
אל תשכח לשקול גם את עניין הניידות, הV-moda לדעתי הכי קומפקטיות וניידות מכולם.
תודה
כן זה באמת נראה ככה
ואני אמשיך עוד כמה ימים לחקור את כל הדגמים ולשלול את הפחות טובים
איך אני יכול למצוא עוד דגמים שיכולים להיות טובים לי? אני ממש אוהב לחקור ולהכיר את כל הדגמים שיכולים להיות טובים לפני שאני קונה
כן זה באמת נראה ככה
ואני אמשיך עוד כמה ימים לחקור את כל הדגמים ולשלול את הפחות טובים
איך אני יכול למצוא עוד דגמים שיכולים להיות טובים לי? אני ממש אוהב לחקור ולהכיר את כל הדגמים שיכולים להיות טובים לפני שאני קונה
לא עולה לי דגמים נוספים, אולי מישהו אחר יכול להוסיף..
ואם אתה שואל אותי אל תסחף עם זה יותר מידי, זה לא שאנחנו גרים במדינה "מפותחת" שבה יש חנויות ענק שניתן להאזין לכל סוגי האוזניות לפני הקנייה, אתה מסתמך נטו על קריאה ודעות של אחרים לפי דעתי יותר מידי דעות ויותר מידי לקרוא יכול לבלבל אותך בסופו של יום ולא תצא מיזה.. תנסה לחפש דפוס דעות שחוזר על עצמו ותסתמך על זה.
ואם אתה שואל אותי אל תסחף עם זה יותר מידי, זה לא שאנחנו גרים במדינה "מפותחת" שבה יש חנויות ענק שניתן להאזין לכל סוגי האוזניות לפני הקנייה, אתה מסתמך נטו על קריאה ודעות של אחרים לפי דעתי יותר מידי דעות ויותר מידי לקרוא יכול לבלבל אותך בסופו של יום ולא תצא מיזה.. תנסה לחפש דפוס דעות שחוזר על עצמו ותסתמך על זה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
ממליץ בחום להעיף מבט לכיוון ה NAD VISO HP50 ! מבטיח שלא תתאכזב
http://www.innerfidelity.com/content/i- ... -viso-hp50
http://headfonics.com/2013/12/nad-viso-hp50/
http://www.innerfidelity.com/content/i- ... -viso-hp50
http://headfonics.com/2013/12/nad-viso-hp50/
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
הV-MODA Crossfade M-100 הכי נראות לי לפי ההמלצות למרות ש:
Beyerdynamic Custom One Pro Black
Audio-Technica ATH-M50
נראות כמו כמו בחירה ממש טובה
לגבי תקציב יותר גבוה, אפשר לקבל המלצות ל3-5 דגמים הטובים ביותר עבורי בתקציב של 1500-2000?
אני לא סגור על התקציב עדיין
תודה רבה!
Beyerdynamic Custom One Pro Black
Audio-Technica ATH-M50
נראות כמו כמו בחירה ממש טובה
לגבי תקציב יותר גבוה, אפשר לקבל המלצות ל3-5 דגמים הטובים ביותר עבורי בתקציב של 1500-2000?
אני לא סגור על התקציב עדיין
תודה רבה!
היית שוקל דווקא כן להישאר בתקציב הראשוני (1000-1500) ואת שאר הכסף משקיע לפי הצורך בDAC\מגבר.
כבר נאמר, אם אתה רוצה לעלות רמה מהשלושה הנ"ל תוכל לקחת או את ההSHURE או את הMad Dog ובעודף אם תרגיש צורך אז תוכל להשקיע בדאק\מגבר.
כבר נאמר, אם אתה רוצה לעלות רמה מהשלושה הנ"ל תוכל לקחת או את ההSHURE או את הMad Dog ובעודף אם תרגיש צורך אז תוכל להשקיע בדאק\מגבר.
לא בהכרח תצטרך מגבר לפי דעתי תרכוש ללא ואם בעתיד תרצה להשתדרג או שתרגיש חוסר כלשהו תקנה משהו בסגנון FIIO E17
לגבי בחירה בין השלושה -
אני חושב שזה תלוי בשימוש שלך, אם אתה הולך להשתמש בהן בעיקר בחוץ הייתי לוקח את הM-100 הן בנויות כמו טנק ומאוד ניידות וגם לדעתי נראות טוב יותר מהשאר.
אם יותר בבית ולא אכפת לך מהעובדה של m50 יש כבל באורך 3 מטר לא נתיק אז הם Value For Money מעולה (יש את גרסת הX שיקרה יותר שכוללת כבל נתיק + 3 כבלים שאחד מהם קצר בכל מקרה האוזניות עצמן לדעתי לא כל כך ניידות)
לקוסטום פרו יש את יתרון הBASS PORT שנותן גמישות בעניין הBASS, בכל מקרה הן לא מתקפלות בכלל ולא מגיעות עם נרתיק בשבילי זה דיל ברייקר לאוזניות ניידות.
לגבי בחירה בין השלושה -
אני חושב שזה תלוי בשימוש שלך, אם אתה הולך להשתמש בהן בעיקר בחוץ הייתי לוקח את הM-100 הן בנויות כמו טנק ומאוד ניידות וגם לדעתי נראות טוב יותר מהשאר.
אם יותר בבית ולא אכפת לך מהעובדה של m50 יש כבל באורך 3 מטר לא נתיק אז הם Value For Money מעולה (יש את גרסת הX שיקרה יותר שכוללת כבל נתיק + 3 כבלים שאחד מהם קצר בכל מקרה האוזניות עצמן לדעתי לא כל כך ניידות)
לקוסטום פרו יש את יתרון הBASS PORT שנותן גמישות בעניין הBASS, בכל מקרה הן לא מתקפלות בכלל ולא מגיעות עם נרתיק בשבילי זה דיל ברייקר לאוזניות ניידות.