שאלה בנוגע לרסיבר PIONEER VSX 329
שלום, אני חדש פה ואני מקווה שאני שם את הפוסט הזה במקום הנכון.
ביצעתי חיפוש באינטרנט (ובפורום) ולא הצלחתי למצוא שום מידע על הרסיבר הזה, שנמכר
באלמ בדיוטי פרי במחיר שנראה לי מעולה ($200) ורציתי רק לשאול אם הוא בסדר או שיש בו בעיה כלשהי?
אני חדש לחלוטין לסיפור האודיו והשימוש שאני מעוניין בו זה לחבר שני רמקולים רצפתיים לטלויזיה.
זה הלינק:
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.asp ... 3&vmenu=16
תודה!
ביצעתי חיפוש באינטרנט (ובפורום) ולא הצלחתי למצוא שום מידע על הרסיבר הזה, שנמכר
באלמ בדיוטי פרי במחיר שנראה לי מעולה ($200) ורציתי רק לשאול אם הוא בסדר או שיש בו בעיה כלשהי?
אני חדש לחלוטין לסיפור האודיו והשימוש שאני מעוניין בו זה לחבר שני רמקולים רצפתיים לטלויזיה.
זה הלינק:
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.asp ... 3&vmenu=16
תודה!
הי,
קניתי את הרסיבר הזה בדיוטי םרי בחודש יולי.
התמורה שלו למחיר נהדרת.
אני שומע ממנו מוזיקה דרך USB או דרך CD של הסוני 4.
מאוד מרוצה, מספר אפשרויות לשמיעה וכיול, סאונד איכותי. ברשותי רמקוליםל של סוני (5.1). אני חושב שזו אחת הקניות המוצלחת.
·
קניתי את הרסיבר הזה בדיוטי םרי בחודש יולי.
התמורה שלו למחיר נהדרת.
אני שומע ממנו מוזיקה דרך USB או דרך CD של הסוני 4.
מאוד מרוצה, מספר אפשרויות לשמיעה וכיול, סאונד איכותי. ברשותי רמקוליםל של סוני (5.1). אני חושב שזו אחת הקניות המוצלחת.
·
- ReuvenElimelek
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
צריך עזרה בחיבור רסיבר פיוניר VSX-329 לפלזמה של LG ובלו ריי של פיליפס
היי רכשתי רסיבר של פיוניר מדגם VSX -329
ואני רוצה לחבר דרכו את הפלזמה שלי של LG
מכשיר בלו ריי של פילפיס
וכמובן את הפייבר בוקס של HOT
כדי שאוכל בכל מצב של צפייה בכבלים או צפייה בבלו ריי
להינות ממערכת סראונד 5.1 או לפחות סטריאו
בכל המכשירים יש כניסות HDMI
רק שלא הצלחתי להבין איך עושים את זה
אשמח לעזרה מפורטת אני ממש מפגר בתחום
מכשיר בלו ריי של פילפיס
אשמח לעזרה מפורטת אני ממש מפגר בתחום
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
Re: צריך עזרה בחיבור רסיבר פיוניר VSX-329 לפלזמה של LG
לרסיבר יש מספר כניסות HDMI, ויציאה אחת שנקראת OUT.ReuvenElimelek כתב:היי רכשתי רסיבר של פיוניר מדגם VSX -329
מכשיר בלו ריי של פילפיס
אשמח לעזרה מפורטת אני ממש מפגר בתחום...
את כל המכשירים אתה מחבר לכניסות, ומהרסיבר מחבר את ה OUT לכניסה במסך שלך.
בהגדרות של הרסיבר (הגדרות ה HDMI) אתה מוודא שלכל כניסה הגדרת שיקבל ויוציא אות HDMI, אתה תראה שלכל אחד אתה מצוות את HDMI1, ולשני את HDMI2 וכן הלאה.
וזהו בעצם.
לאחר מכן תוכל דרך הרסיבר לדלג בין מכשיר למכשיר.
- ReuvenElimelek
- חבר שרק התחיל

@gal-cohen
· חיברתי אבל לא מצליח להגדיר
אני לא מבין כלום איזה שלט מסובך זה בעסה
· חיברתי אבל לא מצליח להגדיר
אני לא מבין כלום איזה שלט מסובך זה בעסה
@ReuvenElimelek
ראשית, ברוך הבא לפורום.
שנית, חבל שהקפצת שרשור מלפני יותר משנה, ולא פתחת חדש משלך. השרשור שלך פשוט עלול ללכת כך לאיבוד.
מה בדיוק לא הצלחת להגדיר?
כמו שהוסבר לך, את כל המכשירים אתה מחבר לכניסות ה-HDMI ברסיבר (ישנן 4).
מיציאת ה- Out ברסיבר, אתה מוציא HDMI לאחת מכניסות ה-HDMI במסך, רצוי לזו עם ערוץ חוזר (ARC).
בדגם הספציפי, יש בנוסף צורך בחיבור כבל קומפוזיט (וידאו, בננה צהובה), בין הרסיבר והמסך, במידה ורוצים לראות את תצוגת הרסיבר (העלובה למדי, יש לומר) על גבי המסך עצמו, כדי שיהיה נוח וברור יותר לבצע את ההגדרות והכיוונונים השונים. ניתן לוותר על כך ולהשתמש בתצוגה ברסיבר עצמו (כפתור לבן קטן בשלט הרסיבר, עם ציור של בית וכיתוב "Home Menu", יעביר למצב תפריט ההגדרות), אך לא הייתי ממליץ על כך, כי התצוגה ברסיבר קטנה ולא ברורה, ובטוח לא תסתדר איתה.
יחד עם הרסיבר קיבלת דיסק. תריץ אותו במחשב ותלחץ על לינק הדגם הרלוונטי, ותוכל להוריד את חוברת ההפעלה המלאה (באנגלית), שוודאי תענה לך על הרבה שאלות.
בשלב ראשוני, אחרי שחיברת את כל המכשירים לרסיבר, את הרסיבר למסך, וגם את כבל הקומפוזיט, תפתח את תפריט ההגדרות ותגדיר את הרמקולים לפי התצורה שיש לך (קטנים/גדולים, עם/בלי סאב, מרחק יחסי וכו'), ואח"כ תבצע כיול/כיוונון של כל הרמקולים למעט הסאב ל-75 דציבל, כשאתה מודד מנקודת הישיבה האופטימלית. היות ואין בדגם הזה מיקרופון ומערכת כיול אוטומטית, תצטרך להשתמש באפליקציה לסמרטפון דוגמת "Sound Meter".
בהצלחה.
ראשית, ברוך הבא לפורום.
שנית, חבל שהקפצת שרשור מלפני יותר משנה, ולא פתחת חדש משלך. השרשור שלך פשוט עלול ללכת כך לאיבוד.
מה בדיוק לא הצלחת להגדיר?
כמו שהוסבר לך, את כל המכשירים אתה מחבר לכניסות ה-HDMI ברסיבר (ישנן 4).
מיציאת ה- Out ברסיבר, אתה מוציא HDMI לאחת מכניסות ה-HDMI במסך, רצוי לזו עם ערוץ חוזר (ARC).
בדגם הספציפי, יש בנוסף צורך בחיבור כבל קומפוזיט (וידאו, בננה צהובה), בין הרסיבר והמסך, במידה ורוצים לראות את תצוגת הרסיבר (העלובה למדי, יש לומר) על גבי המסך עצמו, כדי שיהיה נוח וברור יותר לבצע את ההגדרות והכיוונונים השונים. ניתן לוותר על כך ולהשתמש בתצוגה ברסיבר עצמו (כפתור לבן קטן בשלט הרסיבר, עם ציור של בית וכיתוב "Home Menu", יעביר למצב תפריט ההגדרות), אך לא הייתי ממליץ על כך, כי התצוגה ברסיבר קטנה ולא ברורה, ובטוח לא תסתדר איתה.
יחד עם הרסיבר קיבלת דיסק. תריץ אותו במחשב ותלחץ על לינק הדגם הרלוונטי, ותוכל להוריד את חוברת ההפעלה המלאה (באנגלית), שוודאי תענה לך על הרבה שאלות.
בשלב ראשוני, אחרי שחיברת את כל המכשירים לרסיבר, את הרסיבר למסך, וגם את כבל הקומפוזיט, תפתח את תפריט ההגדרות ותגדיר את הרמקולים לפי התצורה שיש לך (קטנים/גדולים, עם/בלי סאב, מרחק יחסי וכו'), ואח"כ תבצע כיול/כיוונון של כל הרמקולים למעט הסאב ל-75 דציבל, כשאתה מודד מנקודת הישיבה האופטימלית. היות ואין בדגם הזה מיקרופון ומערכת כיול אוטומטית, תצטרך להשתמש באפליקציה לסמרטפון דוגמת "Sound Meter".
בהצלחה.
- ReuvenElimelek
- חבר שרק התחיל

1 התקליטור שמספקת חברת TRאלקטרוניקה בידורית ביחד עם הרסיבר לא עולה !
הוא ניפתח בדיוק עד לחץ שלישי
כשלוחצים על הבחירה של רסיבר פיוניר דגם VSX329 אין תגובה
ניסיתי מספר פעמים !
כולל איתחול של המחשב
דבר שני המסך שלי זה פלזמה של LG יש
הוא ניפתח בדיוק עד לחץ שלישי
כשלוחצים על הבחירה של רסיבר פיוניר דגם VSX329 אין תגובה
ניסיתי מספר פעמים !
כולל איתחול של המחשב
דבר שני המסך שלי זה פלזמה של LG יש