ניגון וידאו עם כתוביות מ-DLNA ב-SAMSUNG SMART TV
קניתי טלויזיה סמסונג UA55H6400.
הטלויזיה יודעת לנגן תכנים מ-USB או משרת DLNA ללא אפליקציה מיוחדת.
אני מעונין לנגן תכנים מכונן רשת (WD MyCloud) תומך DLNA.
הבעיה היא שהטלויזיה לא מציגה כתוביות חיצוניות מכונן הרשת.
אני יודע שהטלויזיה תומכת בכתוביות כי זה עובד גם דרך USB וגם דרך תוכנת שרת DLNA ל-PC של סמסונג.
אני יודע שכונן הרשת תומך קבצי כתוביות חיצוניים כי אני מצליח לנגן ממנו עם כתוביות דרך DLNA לסמארטפון.
האם מישהו מכיר דרך לנגן משרת הרשת לטלויזיה עם כתוביות ללא התערבות של PC או סטרימר?
הטלויזיה יודעת לנגן תכנים מ-USB או משרת DLNA ללא אפליקציה מיוחדת.
אני מעונין לנגן תכנים מכונן רשת (WD MyCloud) תומך DLNA.
הבעיה היא שהטלויזיה לא מציגה כתוביות חיצוניות מכונן הרשת.
אני יודע שהטלויזיה תומכת בכתוביות כי זה עובד גם דרך USB וגם דרך תוכנת שרת DLNA ל-PC של סמסונג.
אני יודע שכונן הרשת תומך קבצי כתוביות חיצוניים כי אני מצליח לנגן ממנו עם כתוביות דרך DLNA לסמארטפון.
האם מישהו מכיר דרך לנגן משרת הרשת לטלויזיה עם כתוביות ללא התערבות של PC או סטרימר?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ברוך הבא לפורום!
גם אני נתקלתי בבעיה דומה - 2 מסכים של סמסונג (מסדרות שונות) - באחד רואים כתוביות דרך DLNA ובשני לא... לצערי לא מצאתי פתרון.
רק דבר אחד לוודא: כאשר הסרט מתנגן בטלויזיה ואתה לוחץ על TOOLS בשלט - האם מופיעה לך בתפריט איזו אפשרות להגדרת כתוביות?
גם אני נתקלתי בבעיה דומה - 2 מסכים של סמסונג (מסדרות שונות) - באחד רואים כתוביות דרך DLNA ובשני לא... לצערי לא מצאתי פתרון.
רק דבר אחד לוודא: כאשר הסרט מתנגן בטלויזיה ואתה לוחץ על TOOLS בשלט - האם מופיעה לך בתפריט איזו אפשרות להגדרת כתוביות?
- oris74
- חבר במועדון HT

כתוביות בסמסונג
כשהמסך מזהה כתוביות יש בתפריט התייחסות, כשהמסך לא מזהה אז אין.
התחושה שעולה מחיפוש בפורומים היא שהנושא של כתוביות לא סגור לגמרי בפרוטוקול וסמסונג משתמשת בהרחבה משלה לפרוטוקול ש-WD לא תומכת בה. בפרטים של עדכון הקושחה האחרון של הכונן כתוב שהם תיקנו הצגה של הכתוביות למסכים של LG אז אולי סמסונג הבאים בתור?
התחושה שעולה מחיפוש בפורומים היא שהנושא של כתוביות לא סגור לגמרי בפרוטוקול וסמסונג משתמשת בהרחבה משלה לפרוטוקול ש-WD לא תומכת בה. בפרטים של עדכון הקושחה האחרון של הכונן כתוב שהם תיקנו הצגה של הכתוביות למסכים של LG אז אולי סמסונג הבאים בתור?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני מניח שאם תראה את הממשק של ה PLEX יבוא לך החשק לערב את ה PC. הוא בסה"כ צריך להיות פתוח ומחובר חוטית (כמו גם הטלוויזיה) לראוטר.
http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home
http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home
- oris74
- חבר במועדון HT

@integral
·
יש טעם להשתמש בפלקס רק בתור שרת DLNA ללא האפליקציה למסך? כלומר האם הוא עדיף כשרת על SERVIIO ודומים לו?
תודה
·
יש טעם להשתמש בפלקס רק בתור שרת DLNA ללא האפליקציה למסך? כלומר האם הוא עדיף כשרת על SERVIIO ודומים לו?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

@JoeGilad
·
מצאתי פתרון - לא יודע אם זה רלוונטי עבורך אבל מה שפתר לי זה שימוש בתוכנת SAMSUNG PC Share Manager שאותה התקנתי על המחשב ועכשיו רואים כתוביות על ה C550
·
מצאתי פתרון - לא יודע אם זה רלוונטי עבורך אבל מה שפתר לי זה שימוש בתוכנת SAMSUNG PC Share Manager שאותה התקנתי על המחשב ועכשיו רואים כתוביות על ה C550
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·oris74 כתב:@integral
·
תודה...
אין לי מושג. לא עבדתי עם ה SERVIO. היתרון ב PLEX זה הממשק שיכול לשמש לסמארטפונים, טאבלטים וכדו' גם אם מזרימים לטלוויזיה ב DLNA.
כפי שכבר כתבתי, חלק מהרעיון הוא לא לערב את ה-PC בסיפור (חלק מהרעיון של כונן רשת תומך DLNA זה שהטלויזיה תצרוך ישירות ממנו).
כמו שזה נראה לי כרגע, הישועה לא תבוא מכיוון סמסונג והסיכוי היותר טוב הוא ש-WD יוסיפו תמיכה לפרוטוקול של סמסונג.
כמו שזה נראה לי כרגע, הישועה לא תבוא מכיוון סמסונג והסיכוי היותר טוב הוא ש-WD יוסיפו תמיכה לפרוטוקול של סמסונג.
- oris74
- חבר במועדון HT

זה מובן אבל אולי כל מה שצריך זה להתקין את התוכנה בכונן? (יכול מאד להיות שאני מדבר שטויות וזה בכלל לא אפשרי)
לא ניתן להתקין תוכנות על הכונן. הכונן בא עם קושחה (firmware) שכוללת שרת DLNA שכפי שכתבתי למעלה תומך בכתוביות (בדקתי ע"י הזרמה לסמארטפון).
כפי הנראה, פרוטוקול DLNA לא מגדיר היטב את התמיכה בכתוביות כך שיצרנים שונים מוסיפים את התמיכה בדרכים שונות.
העניין הוא ש-WD משתמשים בשרת Twonky שהוא די נפוץ כך שהיית יכול לצפות שסמסונג יתמכו בתוספת שלהם לפרוטוקול.
כיוון שזה לא המצב, נשארו כמה אופציות: או שסמסונג יוסיפו תמיכה להרחבה של Twonky, או ש-Twonky או WD יוסיפו תמיכה להרחבת הפרוטוקול של סמסונג או שתצא איזו תוכנה לטלויזיות של סמסונג שתומכת בשרת DLNA כללי.
מבין כולן, האופציה השניה נראית לי הכי סבירה.
כפי הנראה, פרוטוקול DLNA לא מגדיר היטב את התמיכה בכתוביות כך שיצרנים שונים מוסיפים את התמיכה בדרכים שונות.
העניין הוא ש-WD משתמשים בשרת Twonky שהוא די נפוץ כך שהיית יכול לצפות שסמסונג יתמכו בתוספת שלהם לפרוטוקול.
כיוון שזה לא המצב, נשארו כמה אופציות: או שסמסונג יוסיפו תמיכה להרחבה של Twonky, או ש-Twonky או WD יוסיפו תמיכה להרחבת הפרוטוקול של סמסונג או שתצא איזו תוכנה לטלויזיות של סמסונג שתומכת בשרת DLNA כללי.
מבין כולן, האופציה השניה נראית לי הכי סבירה.
אולי זה יעזור לך
פה אנשים כותבים שהם כן מצליחים להזרים דרךDLNA של MyCloud וידאו עם כתוביות
http://community.wd.com/t5/WD-My-Cloud/WD-My-Cloud-doesn-t-supprt-srt-file/td-p/670009
אולי תבדוק בהגדרות של ה Twonky
פה אנשים כותבים שהם כן מצליחים להזרים דרךDLNA של MyCloud וידאו עם כתוביות
http://community.wd.com/t5/WD-My-Cloud/WD-My-Cloud-doesn-t-supprt-srt-file/td-p/670009
אולי תבדוק בהגדרות של ה Twonky
טוב, אני לא יודע מה קרה אבל הכתוביות התחילו לעבוד.
יכול להיות שזה תוצאה מעדכון תוכנה של הטלויזיה.
נכנסתי להגדרות של Twonky בכונן הרשת וראיתי שהוא כבר מזהה את הטלויזיה אז לא שיניתי שום דבר, בדקתי שוב וידאו עם כתוביות ופתאום הוא עובד.
הדבר היחיד שאני יודע שהשתנה זה עדכון תוכנה של הטלויזיה לפני כשבוע-שבועיים.
יכול להיות שזה תוצאה מעדכון תוכנה של הטלויזיה.
נכנסתי להגדרות של Twonky בכונן הרשת וראיתי שהוא כבר מזהה את הטלויזיה אז לא שיניתי שום דבר, בדקתי שוב וידאו עם כתוביות ופתאום הוא עובד.
הדבר היחיד שאני יודע שהשתנה זה עדכון תוכנה של הטלויזיה לפני כשבוע-שבועיים.