המלצה למדפסת לייזר
שלום,
אני מחפש מדפסת לייזר, לא מדפיס יותר מדי, בעיקר ללימודים ולא רוצה להתעסק עם מחסניות דיו שמתייבשות או נסתמות.
מעדיף שתהיה מדפסת משולבת ושיהיה לה חיבור לרשת, התקציב הוא בסביבות 500 שקל.
ראיתי את המדפסת הזו - Brother DCP7055W שנראית לא רע, אולי טיפה יקרה.
מישהו מכיר? ממליץ? אשמח לשמוע גם על דגמים אחרים או אופציות אחרות.
תודה.
אני מחפש מדפסת לייזר, לא מדפיס יותר מדי, בעיקר ללימודים ולא רוצה להתעסק עם מחסניות דיו שמתייבשות או נסתמות.
תודה.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
יש לי בדיוק אותה אחת רק ללא האלחוטי ואני ממש מרוצה ממנה...
שנתיים וחצי של הדפסת עבודות בלימודים בלי קלקול אחד עובדת ללא דופי
גם לי המליצו על הסידרה הזו בתור אחת ש"לא רואה מוסך" והיא בהחלט עומדת בצפיות.
שנתיים וחצי של הדפסת עבודות בלימודים בלי קלקול אחד עובדת ללא דופי
גם לי המליצו על הסידרה הזו בתור אחת ש"לא רואה מוסך" והיא בהחלט עומדת בצפיות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
ממליץ בחום על מדפסות הלייזר של Brother, לי יש את ה-7860DW, סוס עבודה.
אם תצטרך להגיש עבודות בכתב אז תשקול דגם עם feeder (ב-7860DW זה עובד באופן מושלם) חובה לסרוק, מתרגלים מאבדים עבודות וחוץ מזה כך גם מקבלים נק' זכות אצל הסטונדטיות עם הצבעים והמרקרים (אתה לא צריך לסכם והן שולחות את מי שמבקש סיכום לדרופבוקס שלך).
מכניסים ערימה פעם אחת הופכים ומכניסים פעם שנייה ובקליק או שניים מחברים את שני הצדדים ל-PDF עם PDF SAM, לא יותר מ-30 שניות ואתה מסודר.
מדפסת דו-צדדית תחסוך לך דפים וגם משקל על הגב (להפוך ידנית ערימה לא תמיד עובד כמו שצריך).
אם תצטרך להגיש עבודות בכתב אז תשקול דגם עם feeder (ב-7860DW זה עובד באופן מושלם) חובה לסרוק, מתרגלים מאבדים עבודות וחוץ מזה כך גם מקבלים נק' זכות אצל הסטונדטיות עם הצבעים והמרקרים (אתה לא צריך לסכם והן שולחות את מי שמבקש סיכום לדרופבוקס שלך).
מכניסים ערימה פעם אחת הופכים ומכניסים פעם שנייה ובקליק או שניים מחברים את שני הצדדים ל-PDF עם PDF SAM, לא יותר מ-30 שניות ואתה מסודר.
מדפסת דו-צדדית תחסוך לך דפים וגם משקל על הגב (להפוך ידנית ערימה לא תמיד עובד כמו שצריך).
@dhead666,
תודה על ההמלצה, האמת שראיתי את חוות הדעת שלך שחיפשתי המלצות על מדפסות.
העניין שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי מצד אחד (לא תהיה כזו כמות של הדפסות, סדר גודל סטנדרטי) ומצד שני היתרונות שציינת נשמעים טוב.
יש דגמים שאתה מכיר שעונים על הדרישות האלה? במחיר סביר?
תודה על ההמלצה, האמת שראיתי את חוות הדעת שלך שחיפשתי המלצות על מדפסות.
העניין שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי מצד אחד (לא תהיה כזו כמות של הדפסות, סדר גודל סטנדרטי) ומצד שני היתרונות שציינת נשמעים טוב.
יש דגמים שאתה מכיר שעונים על הדרישות האלה? במחיר סביר?
לא יצא לי לשמוע המלצה על דגם דומה אך אם הייתי מכין היום רשימה חדשה אז גם Brother MFC7460DN ו-Samsung SCX3405FW היו נכנסות אליה.
בשיקלול של 3 שנים המדפסת שרשמת היא האופציה הכי זולה , פחות מ 500 ש"ח שמחזירים את עצמם מהר מאוד.tomer_h כתב:שלום,
תודה....
היא נראית דומה ל Brother DCP7030 שיש לי והמדפסות האלה לא דומות בכלל למתחרים.
פעם הייתי מחליף מדפסת כל שנה-שנתיים ומאז שיש לי אותה היא עובדת 4 שנים רצוף (בערך 300 דפים בחודש) בלי תקלות.
הטונר חלופי עולה גרושים, נדמה לי 80 ש"ח ל 2,500 דפים. יוצא שהנייר להדפסה יותר יקר מהדיו.
תביט ב־MFC-L2700DW של Brother היא די זהה ל־MFC-7860DW אך בתוספת יכולות הדפסה מהאינטרנט (Google Cloud Print ועוד) וזהו כמובן גם דגם הרבה יותר חדש (רבעון אחרון של 2014) שגם מעט יותר זול.
תביט ב־MFC-L2700DW של Brother היא די זהה ל־MFC-7860DW אך בתוספת יכולות הדפסה מהאינטרנט (Google Cloud Print ועוד) וזהו כמובן גם דגם הרבה יותר חדש (רבעון אחרון של 2014) שגם מעט יותר זול.
נראה טוב, תודה.dhead666 כתב:@tomer_h
תביט ב־MFC-L2700DW של Brother היא די זהה ל־MFC-7860DW אך בתוספת יכולות הדפסה מהאינטרנט (Google Cloud Print ועוד) וזהו כמובן גם דגם הרבה יותר חדש (רבעון אחרון של 2014) שגם מעט יותר זול....
אם אני בתקציב יותר מוגבל, האם ה-Brother DCP7055W עדיין תהיה הטובה ביותר לתקציב הזה?
אני נאמן להמלצה שלי על Brother DCP7030.tomer_h כתב:נראה טוב, תודה.......
אם אני בתקציב יותר מוגבל, האם ה-Brother DCP7055W עדיין תהיה הטובה ביותר לתקציב הזה?...
זו האופציה הכי זולה למדפסת לייזר משולבת והיא עובדת כמו סוסה אצלנו כבר מספר שנים.
לפני שבוע קניתי טונר חלופי ל 2,500 ש"ח והמחיר היה 56 ש"ח. מדהים אותי איך המחיר כל שנה יורד.
המדפסת כבר עברה את ה 13,000 (13 אלף!) דפים אצלנו ולפי הוראות ייצרן הייתי אמור להחליף לה תוף.
אבל יש הסבר ביוטיוב איך לשכנע אותה לעבוד בלי להחליף תוף אז היא בינתיים ממשיכה.
אגב, יש גם תוף חלופי בזיל-הזול.
מדובר אומנם בדגם ישן בלי wi-fi אבל היא מחוברת למחשב קבוע ולא הרגשתי בחוסר wi-fi עד היום.
@tomer_h
תבדוק גם את DCP-L2520DW שהיא מאותו סדרה חדשה של Brother כמו ה־MFC-L2700DW שזה אומר שכל יכולות ההדפסה מענן (או מאפליקציות בניידים) קיימות.
ההבדלים הם: אין פקס, פידר לסורק ורשת קווית (יש אלחוטית ו־USB כמובן).
תבדוק גם את DCP-L2520DW שהיא מאותו סדרה חדשה של Brother כמו ה־MFC-L2700DW שזה אומר שכל יכולות ההדפסה מענן (או מאפליקציות בניידים) קיימות.
ההבדלים הם: אין פקס, פידר לסורק ורשת קווית (יש אלחוטית ו־USB כמובן).
נראה גם מעניין, אבדוק, תודה.dhead666 כתב:@tomer_h
ההבדלים הם: אין פקס, פידר לסורק ורשת קווית (יש אלחוטית ו־USB כמובן)....