שאלה על streamer-ים ופתרונות אופציונאליים נוספים.
-
IgalLiberman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, הגעתי לכאן בהמלצתו של חבר, אשמח להתייעץ בנוגע לרכישה של streamer (או פתרון אחר שעשוי להתאים לדעתכם).
אז ככה,
ברשותנו שתי טלויזיות (לא חכמות) ואנחנו לא מעוניינים בכבלים.
במה כן אנחנו מעוניינים?
streaming מהאינטרנט, צפייה בסרטים/סדרות ששמורות מקומית באחד המחשבים שלנו, צפייה בתכנים שונים באותו בזמן בכל אחת מהטלויזיות.
אני לא פוסל את האופ' של לחבר מחשב קבוע באחת הטלויזיות, אבל אם אפשר להימנע מזה - מצויין.
יש דרישה לHD, אין דרישה לתלת מימד. תקציב גמיש אבל שפוי (נאמר עד 1000 ש"ח לפתרון מלא, אם יש אופ' בפחות - מצויין).
אני לא כ"כ עוקב אחרי עולם המדיה והיום אני משתמש בלפטופ שמחובר קבוע למחשב ולכן אשמח להמלצות על מכשירים (סטרימר, דונגל של גוגל?), תוכנות שכדאי להוריד וכל מידע נוסף שיכול לסייע לקבל את ההחלטה הנכונה.
תודה רבה מראש על העזרה!
אז ככה,
ברשותנו שתי טלויזיות (לא חכמות) ואנחנו לא מעוניינים בכבלים.
במה כן אנחנו מעוניינים?
streaming מהאינטרנט, צפייה בסרטים/סדרות ששמורות מקומית באחד המחשבים שלנו, צפייה בתכנים שונים באותו בזמן בכל אחת מהטלויזיות.
אני לא פוסל את האופ' של לחבר מחשב קבוע באחת הטלויזיות, אבל אם אפשר להימנע מזה - מצויין.
יש דרישה לHD, אין דרישה לתלת מימד. תקציב גמיש אבל שפוי (נאמר עד 1000 ש"ח לפתרון מלא, אם יש אופ' בפחות - מצויין).
אני לא כ"כ עוקב אחרי עולם המדיה והיום אני משתמש בלפטופ שמחובר קבוע למחשב ולכן אשמח להמלצות על מכשירים (סטרימר, דונגל של גוגל?), תוכנות שכדאי להוריד וכל מידע נוסף שיכול לסייע לקבל את ההחלטה הנכונה.
תודה רבה מראש על העזרה!
-
IgalLiberman
- חבר שרק התחיל

קראתי על האופ' הזו, אנחנו מעדיפים משהו שהוא P&P שלא דורש שום התעסקות.
נראה כרגע שאנחנו בכיוון של MINIX X8 לאחת הטלוויזיות, בשניה נשתמש בנתיים בלפטופ, עד שנחליט אם אנחנו אוהבים את הMINIX.
נראה כרגע שאנחנו בכיוון של MINIX X8 לאחת הטלוויזיות, בשניה נשתמש בנתיים בלפטופ, עד שנחליט אם אנחנו אוהבים את הMINIX.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
תשקול אולי כבר ללכת על הדגם היותר מתקדם שהוא HIgalLiberman כתב:קראתי על האופ' הזו, אנחנו מעדיפים משהו שהוא P&P שלא דורש שום התעסקות.
נראה כרגע שאנחנו בכיוון של MINIX X8 לאחת הטלוויזיות, בשניה נשתמש בנתיים בלפטופ, עד שנחליט אם אנחנו אוהבים את הMINIX....
תתחדש
·
-
IgalLiberman
- חבר שרק התחיל

למה לדעתך הX8-H שווה את התוספת?bangoo כתב:תשקול אולי כבר ללכת על הדגם היותר מתקדם שהוא H......
תתחדש
·...
קראתי על ההבדלים בין ה-8X וה8X-H, לדעתי, לצרכים שלנו, ה8X מספק, אשמח לשמוע עוד דעה (או אופ' נוספות שכדאי לשקול).
תודה רבה!
מבחינת התוכנה:
אז קודם כל הדבר החשוב היותר הוא XBMC.
יש אפשרות לצפיה ישירה של ערוצים ישראלים (ובעולם).
יש אפשרות לצפיה בסרטים וסדרות באיכות HD מהרשת.
יש אפשרות לשיתוף התיקיה ברשת (הפנימית של הבית) ולהזרים לטלויזיה אחת מדיה (למרות שאני לא בטוח בנוגע לקטע של בו-זמנית).
כמובן שיש עוד כמו Popcorn Time שמאפשרת סטרימינג (מהרשת החיצונית).
אבל זה הכל תלוי גם במכשיר.
מבחינת החומרה:
RPI, סטרימר, HTPC - כל אחד יעשה את העבודה, אבל ישנם הבדלים ביניהם.
יש את מכשיר הNUC של INTEL שאולי הוא גם אופציה נחמדה.
MINIX NEO X8-H, פשוט תסתכל על הסקירות ברשת ועל מה המכשיר עושה.
בגדול? הוא יספק אותך.
לי יש מכשיר אנדרואיד בוקס בשביל ה-SMART והאינטרנט (דפדפן ואפליקציות), בשביל סרטים אני עדיין מעדיף לעבוד עם סטרימר (שמיועד לסרטים ולא אנדרואיד בוקס) או לחבר את הלפטופ.
RPI עולה באזור ה-40$, אולי שווה לרכוש ולבדוק האם הוא עונה על הדרישות.
תסתכל ברשת על סקירות ותראה אם מתאים לך.
יש אפשרות של P&P, חוץ מההגדרה הראשונית וההתקנה שהיא (לפי מה שראיתי ברשת) פשוטה ואורכת כ-10 דק'.
בסופו של דבר,
רק מה שנראה בעיניך נכון הוא הטוב לך.
לא מה שנראה לאחר שאולי הדרישות שלו והערכים שלו שונים משלך.
את האופציות אתה מכיר, ונותר לראות סקירות ולהחליט על האופציה שנראית הטובה יותר בעיניך.
אז קודם כל הדבר החשוב היותר הוא XBMC.
יש אפשרות לצפיה ישירה של ערוצים ישראלים (ובעולם).
יש אפשרות לצפיה בסרטים וסדרות באיכות HD מהרשת.
יש אפשרות לשיתוף התיקיה ברשת (הפנימית של הבית) ולהזרים לטלויזיה אחת מדיה (למרות שאני לא בטוח בנוגע לקטע של בו-זמנית).
כמובן שיש עוד כמו Popcorn Time שמאפשרת סטרימינג (מהרשת החיצונית).
אבל זה הכל תלוי גם במכשיר.
מבחינת החומרה:
RPI, סטרימר, HTPC - כל אחד יעשה את העבודה, אבל ישנם הבדלים ביניהם.
יש את מכשיר הNUC של INTEL שאולי הוא גם אופציה נחמדה.
MINIX NEO X8-H, פשוט תסתכל על הסקירות ברשת ועל מה המכשיר עושה.
בגדול? הוא יספק אותך.
לי יש מכשיר אנדרואיד בוקס בשביל ה-SMART והאינטרנט (דפדפן ואפליקציות), בשביל סרטים אני עדיין מעדיף לעבוד עם סטרימר (שמיועד לסרטים ולא אנדרואיד בוקס) או לחבר את הלפטופ.
RPI עולה באזור ה-40$, אולי שווה לרכוש ולבדוק האם הוא עונה על הדרישות.
תסתכל ברשת על סקירות ותראה אם מתאים לך.
יש אפשרות של P&P, חוץ מההגדרה הראשונית וההתקנה שהיא (לפי מה שראיתי ברשת) פשוטה ואורכת כ-10 דק'.
בסופו של דבר,
רק מה שנראה בעיניך נכון הוא הטוב לך.
לא מה שנראה לאחר שאולי הדרישות שלו והערכים שלו שונים משלך.
את האופציות אתה מכיר, ונותר לראות סקירות ולהחליט על האופציה שנראית הטובה יותר בעיניך.