המלצה למכונת גילוח במקום פיליפס בת 6/7 שנים
שלום,
ברשותי מכונת גילוח דגם 8890 של פיליפס מזה 6 או 7 שנים. סכינים - החלפתי לפני מס' שנים (2 או 3 שנים) וסולות - אולי הן אפילו המקוריות... אני מצליח להתגלח 3-3 פעמים עד שנגמרת הסוללות (באופן פתאומי).
ברצוני לשדרג אותה. חשוב לי שניתן יהיה לשטוף את המכונה במים (נוח מאד).
בשיטוט קצר בחנויות ראיתי שדגמי 3 הראשים יכולים להגיע עם סכין אחת בכל ראש (כמו שיש לי) / 3 סכינים בכל ראש / ראש העוקב אחר הפנים / ראשים גליליים. כמו כן ראיתי שפיליפס כבר לא מציידת את מכונות הגילוח בצג דיגיטלי עם מספר דקות לשימוש, אלא חיווי סוללה פשוט (Cost Reduction...)
עלות - כ 500 ש"ח (נתב"ג / אילת - גם באים בחשבון).
איזה דגם מומלץ?
מה ההבדל בין הדגמים?
האם באמת הדגם עם 3 הסכינים משפר את רמת הגילוח?
המכונה הנוכחית בהחלט משביעה רצון, אבל אם כבר לשדרג אז אולי כדאי לשפר אותה?
תודה
ברשותי מכונת גילוח דגם 8890 של פיליפס מזה 6 או 7 שנים. סכינים - החלפתי לפני מס' שנים (2 או 3 שנים) וסולות - אולי הן אפילו המקוריות... אני מצליח להתגלח 3-3 פעמים עד שנגמרת הסוללות (באופן פתאומי).
ברצוני לשדרג אותה. חשוב לי שניתן יהיה לשטוף את המכונה במים (נוח מאד).
בשיטוט קצר בחנויות ראיתי שדגמי 3 הראשים יכולים להגיע עם סכין אחת בכל ראש (כמו שיש לי) / 3 סכינים בכל ראש / ראש העוקב אחר הפנים / ראשים גליליים. כמו כן ראיתי שפיליפס כבר לא מציידת את מכונות הגילוח בצג דיגיטלי עם מספר דקות לשימוש, אלא חיווי סוללה פשוט (Cost Reduction...)
עלות - כ 500 ש"ח (נתב"ג / אילת - גם באים בחשבון).
איזה דגם מומלץ?
מה ההבדל בין הדגמים?
האם באמת הדגם עם 3 הסכינים משפר את רמת הגילוח?
המכונה הנוכחית בהחלט משביעה רצון, אבל אם כבר לשדרג אז אולי כדאי לשפר אותה?
תודה
לאורך השנים החלפתי הרבה מכונות כולן היו של פיליפס.
המכונה הטובה ביותר שהייתה לי היא זאת שכרגע אצלי מדגם 1280 כולל מכונה לניקוי הראש.
עלותה ארץ מוגזמת וכפולה מחול.
נקנתה באיבי ב 180 דולר והגיעה לארץ עם חבר.
אם תצליח למצוא סידור כזה זאת הקניה הטובה ביותר.
שיטת הגילוח שלי היא כזאת :
בימי הקיץ הלחים, גילוח רטוב עי מריחת הפנים בקצף גילוח רגיל , הרטבת ראש המכונה וגילוח.
בימי החורף פשוט גילוח על יבש.
המכונה הטובה ביותר שהייתה לי היא זאת שכרגע אצלי מדגם 1280 כולל מכונה לניקוי הראש.
עלותה ארץ מוגזמת וכפולה מחול.
נקנתה באיבי ב 180 דולר והגיעה לארץ עם חבר.
אם תצליח למצוא סידור כזה זאת הקניה הטובה ביותר.
שיטת הגילוח שלי היא כזאת :
בימי הקיץ הלחים, גילוח רטוב עי מריחת הפנים בקצף גילוח רגיל , הרטבת ראש המכונה וגילוח.
בימי החורף פשוט גילוח על יבש.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
גם אני ממליץ על סידרה 12XX של פיליפס, לא לקנות בארץ.
אני קניתי 1290X ב-ebay יצא לי 1000 ש"ח כולל הכל (משלוח+מיסים), מכונה שבאמת עושה את העבודה (לפני כן היה לי 1080 ולא הייתה משהו).
אני קניתי 1290X ב-ebay יצא לי 1000 ש"ח כולל הכל (משלוח+מיסים), מכונה שבאמת עושה את העבודה (לפני כן היה לי 1080 ולא הייתה משהו).