פרוייקט קיקסטרטר לאזניות מותאמות אישית אלחוטיות ודי בזול
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
https://www.kickstarter.com/projects/ow ... -printed-e
מה אתם אומרים? אני עוד מתלבט אבל יש מצב שאני אלך על זה.
מה אתם אומרים? אני עוד מתלבט אבל יש מצב שאני אלך על זה.
טוב אז נורא התענייתי בנושא הדיוק של הכנת טביעת אוזן דרך צילום של מצלמת טלפון. שלחתי הודעה לבחורים מNOBLE AUDIO בעמוד הפייסבוק שלהם וזו התשובה שקיבלתי (לא פחות מיד ימינו של הקוסם ענה לי) [img2=517x367]http://i.imgur.com/vRGLO9W.png[/img2]
תודה אוראל זה רק חיזק לי את התחושה שהפרויקט קיקסטארט הזה פחות מכוון לאודיפילים ויותר לקהל המיינסטרים שמתמקד בעיקר בפיצ'רים ועניין האלחוט ולווא דווקא באיכות הסאונד, לא שאני שולל את הפרויקט על כך זה עדיין נראה רעיון מגניב ואם לא הייתי מבזבז כל כך הרבה כסף בזמן האחרון אולי הייתי מנסה, בכל מקרה אני מאמין שעדיין זה רחוק שנות אור מאוזניות קוסטום סטדנרטיות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איך הבנת שהם לא רציניים ממה שאוראל כתב? 
- epony
- חבר במועדון 10K

ממה שהוא כתב אני דווקא תופס מהם שהם לפחות לא חפיפניקים. 
- epony
- חבר במועדון 10K

קראת את מה שהם כתבו לאוראל? התבניות אוזניים שהם מבקשים (בעומק עד אחרי הפיתול השני בתעלת האוזן, במצב נשיכה) הן בהחלט ברמה של יצרני CIEM אחרים... 
אולי לא שמת לב אבל הוא פנה לNoble לא OwnPhones
Noble הגיבו על הדרך בה OwnPhones יוצרים את תבניות, וטענו כי לא ניתן להגיע לרמה של תבניות שהם משתמשים בהם בצורה של צילום, הדרישה שלהם כמו שאמרת היא תעלה שנייה פה סגור וכו' וניתן להגיע אליה רק דרך לקיחת תבנית באופן פיזי מהאוזן..
OwnPhones יוצרים תבניות מצילום בלבד ועל זה כל העניין :O
אולי אני לא הבנתי נכון ?
Noble הגיבו על הדרך בה OwnPhones יוצרים את תבניות, וטענו כי לא ניתן להגיע לרמה של תבניות שהם משתמשים בהם בצורה של צילום, הדרישה שלהם כמו שאמרת היא תעלה שנייה פה סגור וכו' וניתן להגיע אליה רק דרך לקיחת תבנית באופן פיזי מהאוזן..
OwnPhones יוצרים תבניות מצילום בלבד ועל זה כל העניין :O
אולי אני לא הבנתי נכון ?
- epony
- חבר במועדון 10K

אה, אופס.