ממיר dvb-T2 - מספר עידכונים
לכל המתעניינים ולכל מי שפנה אלינו דרך האתר בעניין התאמת ממיר AKAI לשידורי HD העתידים בעידן+. בשבוע שעבר הגיעה לישראל הגירסה החדשה והמשופרת לממיר, מבדיקות שביצענו מדובר בגירסה המוצלחת ביותר (AKAI AK8362T2) של הממיר עד כה ומכילה בתוכה שיפורים נוספים. כמו כן, אנו ממתינים לממיר הדיגיטלי T2 של חברת "סקאל" שצריך להגיע בחודש הקרוב, במקביל נמסר לנו מחברת "בנדא מגנטיק" המייבאים את המותג "silver line" שהממירים ששוווקו עד כה אזלו מהמלאי וגם הם ממתינים למשלוח של ממירים מסוג-T2.
ראוי לציין שאנחנו באתר idanplus.tv לא מתחייבים לעבוד עם פירמה כזו או אחרת ונבחר להמליץ על הממיר המוצלח ביותר לטעמנו.
לאחר שיהיו בידנו כל הממירים החדשים המיועדים לשיטת השידור החדשה אני מתכוונים לבצע מבחן השוואת ביצועים (שנפרסמה אצלנו באתר) ולהמליץ על הממיר המוצלח ביותר.
עכשיו כל שנותר הוא להמתין לשידורי ה-HD שמתעכבים באיחור לא אופנתי.
ראוי לציין שאנחנו באתר idanplus.tv לא מתחייבים לעבוד עם פירמה כזו או אחרת ונבחר להמליץ על הממיר המוצלח ביותר לטעמנו.
לאחר שיהיו בידנו כל הממירים החדשים המיועדים לשיטת השידור החדשה אני מתכוונים לבצע מבחן השוואת ביצועים (שנפרסמה אצלנו באתר) ולהמליץ על הממיר המוצלח ביותר.
עכשיו כל שנותר הוא להמתין לשידורי ה-HD שמתעכבים באיחור לא אופנתי.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אלי, רצוי לציין שהניסוי האחרון שהיה בכלל לא היה ב-T2 אלא ב-T הישן והטוב, בכלל לא ברור אם יהיה בסוף צורך ב-T2.
כדאיות רכישת ממיר התומך ב T2
במצב הקיים, אין סיבה לרוץ ולקנות ממירים שתומכים ב T2 במקום ממירים שכבר יש בבית.
מצד שני, אם קונים ממיר חדש, אין סיבה שלא יהיה T2.
כרגע לא ידוע אם ומתי יפעילו עוד ערוצים ושידורי הניסיון שנערכו בחודש יולי, בוצעו בתקן T הרגיל.
מצד שני, אם קונים ממיר חדש, אין סיבה שלא יהיה T2.
כרגע לא ידוע אם ומתי יפעילו עוד ערוצים ושידורי הניסיון שנערכו בחודש יולי, בוצעו בתקן T הרגיל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
stass כיום אין הצדקה לשלם יותר ממאה שקלים או 120 על ממיר
כל ההבטחות שממיר כזה או אחר יודע לפענח DVBT2 ו-HD הם כוסות רוח למת, אין כרגע שידור DVBT2 באוויר ואף ערוץ מהמערך הקיים לא משדר ב-HD.
חבל על הכסף..
כל ההבטחות שממיר כזה או אחר יודע לפענח DVBT2 ו-HD הם כוסות רוח למת, אין כרגע שידור DVBT2 באוויר ואף ערוץ מהמערך הקיים לא משדר ב-HD.
חבל על הכסף..
- stass
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
@benny123
·
תודה, אני מבין את מה שאתה אומר. העניין הוא שפחות ההבטחות לDVBT2 ו-HD מעניינות אותי אלה החוויה היציבה שהממיר אמור לספק. סה"כ זאת הוצאת ONE TIME, אז אם הממיר עולה 200 ולא 100 (עלות חודש אחד בחברת כבלים), זאת לא באמת בעיה.
אז... החוויה עם הממיר של AKAI... סבירה?
·
תודה, אני מבין את מה שאתה אומר. העניין הוא שפחות ההבטחות לDVBT2 ו-HD מעניינות אותי אלה החוויה היציבה שהממיר אמור לספק. סה"כ זאת הוצאת ONE TIME, אז אם הממיר עולה 200 ולא 100 (עלות חודש אחד בחברת כבלים), זאת לא באמת בעיה.
אז... החוויה עם הממיר של AKAI... סבירה?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
זה ממיר מדבקה סיני, איזו חוויה אתה חושב שהוא יכול לתת לך?
יש לשים דגשים בנושא קניית ממיר -
1. מה הפיצ'רים הקיימים
2. תמיכה מלאה בעברית
3. חוות דעת ברשת חיוביות/שליליות
4. אחריות ע"י יבואן ועדכוני קושחה זמינים
זה הממיר שאתה רוצה לקנות ראה חוות דעת: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=882732
יש לשים דגשים בנושא קניית ממיר -
1. מה הפיצ'רים הקיימים
2. תמיכה מלאה בעברית
3. חוות דעת ברשת חיוביות/שליליות
4. אחריות ע"י יבואן ועדכוני קושחה זמינים
זה הממיר שאתה רוצה לקנות ראה חוות דעת: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=882732
ממיר אקראי הנ"ל הוא אחד הממירים הגרועים שקיימים בשוק, לצערי.
לגבי סאקאל
קיימים כבר בשוק מזה שנתיים שני דגמים skl 3 וskl6 שניהם t2 ( יש עליהם סקירה נרחבת בפורום) ראה בתחילת השירשורים.
סאקאל מייבאת אותם תחת השם sakal (המכשירים הם של טלפונקין) והם לא מוצר מדבקה סיני.
הsakal skl 3 נחשב למכשיר הטוב ביותר שקיים בארץ בשנתיים האחרונות. (קרא בסקירה)
דרך אגב
שידורי הניסיון חזרו לעידן + בt2 והוא עושה עבודה מדהימה. (ערוץ 1hd)
אני משתמש ב skl 3 כבר שנתיים, מכשיר תותח.
לגבי סאקאל
קיימים כבר בשוק מזה שנתיים שני דגמים skl 3 וskl6 שניהם t2 ( יש עליהם סקירה נרחבת בפורום) ראה בתחילת השירשורים.
סאקאל מייבאת אותם תחת השם sakal (המכשירים הם של טלפונקין) והם לא מוצר מדבקה סיני.
הsakal skl 3 נחשב למכשיר הטוב ביותר שקיים בארץ בשנתיים האחרונות. (קרא בסקירה)
דרך אגב
שידורי הניסיון חזרו לעידן + בt2 והוא עושה עבודה מדהימה. (ערוץ 1hd)
אני משתמש ב skl 3 כבר שנתיים, מכשיר תותח.