אוזינות פתוחות עד 1000 ש"ח
ממליץ לך לנסות לשמוע אוזניות של Grado.
אני גם שומע בעיקר (רק) מוזיקת רוק ומטאל, יש לי את דגם sr225 עולות בארץ בסביבות 900 ש"ח.
הן נשמעות מעולה, זקוקות להגברה לא חזקה במיוחד.
החיסרון העיקרי (יחידי) זה הנוחות שלהן. שמיעה ממושכת (מעל שעה) יכולה להכאיב מאוד באוזניים.
מצאתי שכדאי לעקם את הקשת שלהן כמה שיותר שיופעל כמה שפחות לחץ על האוזן בשביל לשפר את הנוחות.
אני גם שומע בעיקר (רק) מוזיקת רוק ומטאל, יש לי את דגם sr225 עולות בארץ בסביבות 900 ש"ח.
הן נשמעות מעולה, זקוקות להגברה לא חזקה במיוחד.
החיסרון העיקרי (יחידי) זה הנוחות שלהן. שמיעה ממושכת (מעל שעה) יכולה להכאיב מאוד באוזניים.
מצאתי שכדאי לעקם את הקשת שלהן כמה שיותר שיופעל כמה שפחות לחץ על האוזן בשביל לשפר את הנוחות.
אני אגיד מהניסיון היחסית דל שלי שלקנות כל גראדו מסדרת הstatement שהן לא הSR60 זה פשוט בזבוז כסף. כמעט כל האוזניות בסדרה נשמעות כמעט אותו הדבר ואחרי שמיעות רבות אני יכול להגיד שההבדלים הם בעיקר קוסמטיים.
נערך לאחרונה על ידי orel1994 ב 13/08/2014 23:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה על כל התשובות
1) mikel1999 אני לא מוצא את האוזניות ביד2 אתה יכול לפרסם את הלינק.
2) גם אני חשבתי על ה880 אבל הם מחוץ לתקציב שלי. הכי זול שמצאתי בארץ זה בסביבות ה1400
2) גם אני חשבתי על ה880 אבל הם מחוץ לתקציב שלי. הכי זול שמצאתי בארץ זה בסביבות ה1400
נערך לאחרונה על ידי oreitan13 ב 14/08/2014 12:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
שאלה קטנה, השתמשת בעזרי חיפוש? (קטגוריות)oreitan13 כתב:תודה רבה על כל התשובות
2) גם אני חשבתי על ה880 אבל הם מחוץ לתקציב שלי. הכי זול שמצאתי בארץ זה בסביבות ה1400...
אם כן אז תדלג על זה, תשתמש רק באפשרות הטקסט החופשי ותכתוב grado.
אפשר לקנות 880 מיד שנייה של head-fi יעלה לך מקסימום 200$ אחרי משלוח.
תבדוק לגבי ה DT990 ותקח אחד מהדגמים , תלוי במקור מוזיקה שלך (פלאפון עם AMP , בלי AMP , לאפטופ עם כרטיס קול טוב או עם AMP\DAC או לאפטופ פשוט)
ממליץ להזמין מאמאזון את הדגם של 250 ohm pro , עם הכל זה לא אמור להיות מעל 730 ש"ח ועוד 270 ש"ח אתה יכול לבזבז על AMP ברמה כדי לגרום להן להגיע לפוטנציאל המלא שלהן
המחיר של DT990 250 OHM PRO באמאזון אחרי מכס , מס קנייה , משלוח ומה לא .

לגבי הAMP אתה יכול לקנות את ה
The Schiit Magni באזור ה100$ באיביי או את ה FIIO E10K באזור ה80$ (לא שולחים לישראל מאמאזון לצערי)
ממליץ להזמין מאמאזון את הדגם של 250 ohm pro , עם הכל זה לא אמור להיות מעל 730 ש"ח ועוד 270 ש"ח אתה יכול לבזבז על AMP ברמה כדי לגרום להן להגיע לפוטנציאל המלא שלהן
המחיר של DT990 250 OHM PRO באמאזון אחרי מכס , מס קנייה , משלוח ומה לא .

לגבי הAMP אתה יכול לקנות את ה
The Schiit Magni באזור ה100$ באיביי או את ה FIIO E10K באזור ה80$ (לא שולחים לישראל מאמאזון לצערי)
·האזנתי לHD600 של הבחור הנ"ל ^, וזה היה שילוב פשוט מדהים עם black metal שזה דיי קרוב למה שאתה מאזיןLQDForce כתב:מצטרף להמלצה על הגראדו, יתאימו בול לסגנון שאתה שומע.
רק שאני הייתי הולך על ה alessandro ms1 ומזמין מחו'ל .
אם אין ברירה וחייב לקנות בארץ, אז ה sr225i ....
ממליץ בחום.