צריך עזרה בחיבור הLCD החדשה שלי לממיר של HOT
אז ככה בשעה טובה קיבלתי את הLCD החדשה שלי : LG RT26LZ50
ובעיקרון אין לי שמץ של מושג איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT.
הממיר של הHOT שיש לי הוא "THOMSON" קטן כזה (לא הארוך השחור הגדול) שקוראים לו גם ZAP (זה ממיר של אזור "ערוצי זהב")
בעיקרון יש בממיר שני AC OUT שאחד הוא כמו חיבור S-VIDEO אם אני לא טועה, זה מין עיגול כזה עם 10 חורים שהולכים בסדר של 3חורים הכי למטה בעיגול 4 באמצע ושלוש למעלה ויש עוד חיבור שהוא כמו פלאג כזה לאוזניות כאלה (ובטלוויזיה הישנה מצד אחד זה היה מחובר בו ומצד שני בSCART רגיל למאחורי הCRT).
עכשיו בטלוויזיה החדשה שלי יש לי רק:
Component 1 (480p/i576p/i/720p/1080i)
Component 2 (480i/576i)
ANT IN
AV רגיל (צהוב\לבן\אדום)
DVI INPUT (RGB INPUT) - לחיבור למחשב?
PC SOUND
UPGRADE PORT
וS-VIDEO שנימצא ליד הCOMPONENT 2
משהו יכול בבקשה לעזור לי איזה כבל אני צריך להשיג בשביל לחבר את הממיר לטלוויזיה?
ובעיקרון אין לי שמץ של מושג איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT.
הממיר של הHOT שיש לי הוא "THOMSON" קטן כזה (לא הארוך השחור הגדול) שקוראים לו גם ZAP (זה ממיר של אזור "ערוצי זהב")
בעיקרון יש בממיר שני AC OUT שאחד הוא כמו חיבור S-VIDEO אם אני לא טועה, זה מין עיגול כזה עם 10 חורים שהולכים בסדר של 3חורים הכי למטה בעיגול 4 באמצע ושלוש למעלה ויש עוד חיבור שהוא כמו פלאג כזה לאוזניות כאלה (ובטלוויזיה הישנה מצד אחד זה היה מחובר בו ומצד שני בSCART רגיל למאחורי הCRT).
עכשיו בטלוויזיה החדשה שלי יש לי רק:
Component 1 (480p/i576p/i/720p/1080i)
Component 2 (480i/576i)
ANT IN
AV רגיל (צהוב\לבן\אדום)
DVI INPUT (RGB INPUT) - לחיבור למחשב?
PC SOUND
UPGRADE PORT
וS-VIDEO שנימצא ליד הCOMPONENT 2
משהו יכול בבקשה לעזור לי איזה כבל אני צריך להשיג בשביל לחבר את הממיר לטלוויזיה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לצערי אין לי שום מצלמה דיגיטלית או מצלמת רשת 
החיבורים שיש מאחורי הממיר הקטן הזה של HOT שניקרא ZAP הם אחד כמו שאמרתי פשוט חור קטן כזה שמתחבר אליו מין חיבור כזה שמזכיר חיבור של אוזניות שמתחברות למחשב
והחור השני זה החור הזה שביקשתה שאני אצלם... זה מין עיגול כזה בגודל דומה לS-VIDEO (וכן אני טעיתי לא שמתי לב שהS-VIDEO זה 4 חורים ולא 10 כמו מאחורי הממיר)
אז כמו שאמרתי החיבור השני בממיר זה חור כזה שבגודלו די דומה לS-VIDEO אבל יש לו 10 חורים שהולכים בסדר של 3למטה\4באמצע\3למעלה
לצערי אני ממש לא מבין בחיבורים\איך קוראים להם, אני מקווה שמה שאני מסביר זה מספיק
החיבורים שיש מאחורי הממיר הקטן הזה של HOT שניקרא ZAP הם אחד כמו שאמרתי פשוט חור קטן כזה שמתחבר אליו מין חיבור כזה שמזכיר חיבור של אוזניות שמתחברות למחשב
והחור השני זה החור הזה שביקשתה שאני אצלם... זה מין עיגול כזה בגודל דומה לS-VIDEO (וכן אני טעיתי לא שמתי לב שהS-VIDEO זה 4 חורים ולא 10 כמו מאחורי הממיר)
אז כמו שאמרתי החיבור השני בממיר זה חור כזה שבגודלו די דומה לS-VIDEO אבל יש לו 10 חורים שהולכים בסדר של 3למטה\4באמצע\3למעלה
לצערי אני ממש לא מבין בחיבורים\איך קוראים להם, אני מקווה שמה שאני מסביר זה מספיק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי החיבור האיכותי ביותר יהיה מיציאת ה-SCART (בהנחה שהוא מוציא RGB) דרך TRANSCODER לתוך כניסת הקומפוננט.
אם המחבר המוזר הזה הוא אכן וריאציה של S-VIDEO אז תוכל גם ב-SVIDEO.
יכול להיות שה-DVI יוכל לאכול RGB אבל הוא יידרוש סינכרון בנפרד שלא בטוח שתוכל להשיג בקלות.
אם המחבר המוזר הזה הוא אכן וריאציה של S-VIDEO אז תוכל גם ב-SVIDEO.
יכול להיות שה-DVI יוכל לאכול RGB אבל הוא יידרוש סינכרון בנפרד שלא בטוח שתוכל להשיג בקלות.
זה לא הממיר שלך
זה המודם של הממיר.
בחברות הכבלים מצאו דרך להגביר את מהירות הממירים ע"י חלוקה של השידור לDOWNSTREAM (שידור הטלויזיה) דרך תשתית הוידאו של הכבלים וUPSTREAM (הקו חזור) דרך חיבור אינטרנט יעודי, כיום זה מבוצע רק ע"י ממירי ג'וניור בתבל\מת"ב וZAP בערוצי זהב, מה שקורה זה שהממיר מחובר למודם ייעודי (בנפרד לזה של האינטרנט הרגיל שלך) וכך הוא מעביר מידע ובקשות (אינטראקטיב וכד') חזרה לשרתי הכבלים.
אם הממיר שלך הוא ZAP יש לו יציאת SCART רגילה (21 פינים).
ואז אתה יכול לעשות את מה שהציעו לך כבר מרטין וגיא (כלומר לחבר מהיציאת SCART שהיא שחורה וארוכה עם 21 חורים) דרך הTRASCODER לקומפוננט.
בהצלחה
דין
בחברות הכבלים מצאו דרך להגביר את מהירות הממירים ע"י חלוקה של השידור לDOWNSTREAM (שידור הטלויזיה) דרך תשתית הוידאו של הכבלים וUPSTREAM (הקו חזור) דרך חיבור אינטרנט יעודי, כיום זה מבוצע רק ע"י ממירי ג'וניור בתבל\מת"ב וZAP בערוצי זהב, מה שקורה זה שהממיר מחובר למודם ייעודי (בנפרד לזה של האינטרנט הרגיל שלך) וכך הוא מעביר מידע ובקשות (אינטראקטיב וכד') חזרה לשרתי הכבלים.
אם הממיר שלך הוא ZAP יש לו יציאת SCART רגילה (21 פינים).
ואז אתה יכול לעשות את מה שהציעו לך כבר מרטין וגיא (כלומר לחבר מהיציאת SCART שהיא שחורה וארוכה עם 21 חורים) דרך הTRASCODER לקומפוננט.
בהצלחה
דין

אולי זה עוזר לך להבין איזה ממיר יש לי