שלום לכולם,
אני מחפש טלוויזיה והייתי רוצה לקבל המלצות ממכם.
חשוב לי שיהיו בה:
*טכנולגיית LED ו FullHD
*גודל של 40 אינצ' עד 42 אינצ'
*שתיים עד שלוש יציאות HDMI
* לפחות 100Hz
* יציאת USB
* נגן פנימי שקורא MKV וMP4 וכתוביות בעברית שבאים בקובץ נפרד (חשוב מאוד)
* איכות תמונה ושמע טובים - חברה טובה ומוכרת
דבר שהוא לא בגדר חובה זה סמארט טיוי (לפי הבנתי דונגל יכול להחליף את זה) אבל אם יש אני לא אתנגד, למרות שאני מאמין שאפשר למצוא טלוויזיות יותר איכותיות בלי סמארט בפחות או באותו מחיר.
אני לא צריך תלת מימד.
עוד משהו שהבנתי זה שטלווזיות של LG לא משמיעות קול בסרטים בקידוד של DTS ושזה קידוד בהרבה סרטים, מה שיכול ליצור בעייה גדולה בשבילי אבל יכול להיות שזה מידע מוטעה, אשמח אם יתקנו אותי או יאשרו את זה.
השימושים העיקריים הם חיבור למחשב, לאקסבוקס 360, להארד דיסק חיצוני, לממיר רגיל של יס (בעתיד אולי ממיר hd)
התקציב הוא עד 2700 עם אפשרות להתגמשות קטנה.
תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי!
מחפש טלוויזיה שתענה על הדרישות שלי
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא ציינת מחיר
אבל, יש כמה אפשרויות. אתה יכול לקרוא סקירה קצרה שלי על סמסונג F5000 לא מזמן.
בעיקרון דגמי F5000 ו-F5500 של סמסונג טובים למטרות שלך.
בסדרה 6 של סמסונג יש את ה-F6200 (יש לה סמארט אבל לא 3D), כאשר ה-F6100 בדיוק הפוכה ממנה (כן 3D ללא סמארט).
לדעתי אתה צריך לקחת בחשבון שסמארט ייקר לך את העסק באיזה 2000 ש"ח. תחשוב טוב אם אתה צריך את זה.
הסיבה הכי חשובה לסמארט, בשבילי לפחות, היא התמיכה ב-MIRACAST. למעשה, כל הטלוויזיות החדשות של החברות המוכרות, אם יש להן WIFI מובנה גם יש להן תמיכה ב-MIRACAST. בלי סמארט בד"כ גם אין WIFI מובנה ואז אין MIRACAST.
(תמיד ניתן לתיקון ע"י קנית דונגל נפרד..)
בעיקרון דגמי F5000 ו-F5500 של סמסונג טובים למטרות שלך.
בסדרה 6 של סמסונג יש את ה-F6200 (יש לה סמארט אבל לא 3D), כאשר ה-F6100 בדיוק הפוכה ממנה (כן 3D ללא סמארט).
לדעתי אתה צריך לקחת בחשבון שסמארט ייקר לך את העסק באיזה 2000 ש"ח. תחשוב טוב אם אתה צריך את זה.
הסיבה הכי חשובה לסמארט, בשבילי לפחות, היא התמיכה ב-MIRACAST. למעשה, כל הטלוויזיות החדשות של החברות המוכרות, אם יש להן WIFI מובנה גם יש להן תמיכה ב-MIRACAST. בלי סמארט בד"כ גם אין WIFI מובנה ואז אין MIRACAST.
(תמיד ניתן לתיקון ע"י קנית דונגל נפרד..)
דווקא ציינתי מחיר, התקציב הוא 2700 שקל בערך.
תודה על התגובה, גם אני חשבתי על ה F5500 אבל גיליתי שהדגם כמעט לא קיים ברשתות שמורשות על ידי היבואן הרשמי סמליין
אז קנייה שלה אונליין מהחנויות שמצאתי בזאפ לא יעזור לי אם היא לא תתמוך בעברית.
לכן חשבתי מחדש והגעתי למסקנה שעדיף לי לוותר על הסמארט וללכת על טלוויזיה איכותית מבחינת תמונה ושמע, בעלת לפחות 2 -3 יציאות HDMI, תמיכה בכתוביות בעברית בנגן הפנימי, 100hz, תמיכה בmp4 ו mkv
ומקום שאפשר לקנות אותה עם התמיכה בעברית.
תודה על התגובה, גם אני חשבתי על ה F5500 אבל גיליתי שהדגם כמעט לא קיים ברשתות שמורשות על ידי היבואן הרשמי סמליין
אז קנייה שלה אונליין מהחנויות שמצאתי בזאפ לא יעזור לי אם היא לא תתמוך בעברית.
לכן חשבתי מחדש והגעתי למסקנה שעדיף לי לוותר על הסמארט וללכת על טלוויזיה איכותית מבחינת תמונה ושמע, בעלת לפחות 2 -3 יציאות HDMI, תמיכה בכתוביות בעברית בנגן הפנימי, 100hz, תמיכה בmp4 ו mkv
ומקום שאפשר לקנות אותה עם התמיכה בעברית.