מגבר סטריאו משולב (הוספתי תמונה)
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
שלום, יש לי זוג רמקולים שאני מאוד אוהב של מורל
אלו הנתונים הטכניים שלהם:
Linear phase 2 - way speaker system
Woofer unit : 222 mm free edge cone
Tweeter unit : 26 mm soft dome
Cabinet system : Acoustic suspensice (טעות כתיב שלהם?)
Frequency range : 38- 25.000 Hz + 3 db
Impedance : 4-6 ohm
Crossover frequency : 2.000 Hz
Power rating : 150 Watts R.M.S
במקור נקנו בשנת 1992 עם המגבר הבא :
http://www.hometheater.co.il/vt215879.% ... RWOOD.html
אך לפי ההמלצה של יאיר שם לא כדאי לתקן אותו.
האם תוכלו להגיד לי איזה נתונים אני צריך לחפש במגבר שיניע את הרמקולים וינצל אותם? אני רואה הרבה וואטים בעיקר ל-8OHM ופיקים וכו', הלכתי לאיבוד..
תודה
אלו הנתונים הטכניים שלהם:
Linear phase 2 - way speaker system
Woofer unit : 222 mm free edge cone
Tweeter unit : 26 mm soft dome
Cabinet system : Acoustic suspensice (טעות כתיב שלהם?)
Frequency range : 38- 25.000 Hz + 3 db
Impedance : 4-6 ohm
Crossover frequency : 2.000 Hz
Power rating : 150 Watts R.M.S
במקור נקנו בשנת 1992 עם המגבר הבא :
http://www.hometheater.co.il/vt215879.% ... RWOOD.html
אך לפי ההמלצה של יאיר שם לא כדאי לתקן אותו.
האם תוכלו להגיד לי איזה נתונים אני צריך לחפש במגבר שיניע את הרמקולים וינצל אותם? אני רואה הרבה וואטים בעיקר ל-8OHM ופיקים וכו', הלכתי לאיבוד..
תודה
נערך לאחרונה על ידי Huvenster ב 12/08/2014 22:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

תודה לכל מי שהציע לי בפרטי לקנות את המגבר שהוא מוכר אבל אני באמת מנסה להבין קודם מה אני צריך.
שאלו אותי בקשר לנצילות, צילמתי את המדבקה ממה שרשום שם נצילות גבוהה יחסית (אני יודע שנעה בד"כ בין 89-91)
שאלו אותי בקשר לנצילות, צילמתי את המדבקה ממה שרשום שם נצילות גבוהה יחסית (אני יודע שנעה בד"כ בין 89-91)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שרשמתי לך בפוסט המקורי, קשה לדעת האם האלמנטים או כל המכלול כלל של מורל או שזו משהו לא מוגדר.
המדבקה שלך חתוכה בחלקו העליון ששם היה אמור להיות דגם של הרמקול ולפי הדגם אפשר היה לבדוק האם זה בכלל מקור...
בכל אופן, אין שום טעות כתיב שלהם, התיבה נבנתה על פי תכנון אקוסטי..
המדבקה שלך חתוכה בחלקו העליון ששם היה אמור להיות דגם של הרמקול ולפי הדגם אפשר היה לבדוק האם זה בכלל מקור...
בכל אופן, אין שום טעות כתיב שלהם, התיבה נבנתה על פי תכנון אקוסטי..
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

@JEXY
·
לפני כמה שנים אחד הוופרים התנתק לי, כאשר נסעתי ל"דואק" בחולון לתקן אמרו לי שאלו רמקולים טובים מאוד, האלמנטים אנגליים ושאני אשמור על הרמקול..
בכל מקרה יש אותם למכירה ביד 2 ב-500 שקל, אם הם תקינים מציע לקפוץ עליהם..
אתה יודע להגיד לי על המגבר מה אני מחפש? רוב המגברים נותנים מידע לגבי הספק ל-8OHM ולא ל-4 או 6
·
לפני כמה שנים אחד הוופרים התנתק לי, כאשר נסעתי ל"דואק" בחולון לתקן אמרו לי שאלו רמקולים טובים מאוד, האלמנטים אנגליים ושאני אשמור על הרמקול..
בכל מקרה יש אותם למכירה ביד 2 ב-500 שקל, אם הם תקינים מציע לקפוץ עליהם..
אתה יודע להגיד לי על המגבר מה אני מחפש? רוב המגברים נותנים מידע לגבי הספק ל-8OHM ולא ל-4 או 6
Huvenster, אתה לא חדש בפורום... אין לך טיפת טאקט ?
בתור מתבונן מהצד, כמו שאתה מציג את זה, אני מתגלה כמי שהציק לך בפרטי כדי שתקנה את המוצר שלו
רק שזה ממש לא מה שקרה. נכון, פניתי אליך. ואתה הראת התעניינות, שאלת שאלות. אני עניתי לך באופן ענייני
ועכשיו אני מגלה שאתה לא מעוניין . לא בהודעה פרטית (כמו שדיברנו עד עכשיו) אלא על גבי הפורום קבל עם ועדה
תאמין לי, אם היית רומז שאתה לא מעוניין לא הייתי מבזבז רגע להסביר לך למה כלשונך ההספק במגבר שלי "רק" 45W*2

בתור מתבונן מהצד, כמו שאתה מציג את זה, אני מתגלה כמי שהציק לך בפרטי כדי שתקנה את המוצר שלו
רק שזה ממש לא מה שקרה. נכון, פניתי אליך. ואתה הראת התעניינות, שאלת שאלות. אני עניתי לך באופן ענייני
ועכשיו אני מגלה שאתה לא מעוניין . לא בהודעה פרטית (כמו שדיברנו עד עכשיו) אלא על גבי הפורום קבל עם ועדה
תאמין לי, אם היית רומז שאתה לא מעוניין לא הייתי מבזבז רגע להסביר לך למה כלשונך ההספק במגבר שלי "רק" 45W*2
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

1. אופן ענייני זה כנראה מאוד סובייקטיבי, אני לא מבין בנושא ולהעלות רעיונות "(i) נראה לי קצת מתנשא.avilavi כתב:1. אני עניתי לך באופן ענייני
2. לא הייתי מבזבז רגע להסביר לך
...
2. לא בזבזת אף רגע - רק שלחת לי קישור למודעת מכירה שלך.
·
בכל מקרה הפוסט כבר מלא בהרבה דברים חוץ ממה ששאלתי, אני אחפש מידע במקום אחר, JEXY תודה.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
רמקולים של מורל מהסדרות הישנות הם רמקולים יחסית נצילים כך שאין צורך במגבר ממש חזק להניע אותם.
מניסיוני אוכל לומר לך שמגבר 2 ערוצים טוב עם 50 וואט אמיתיים לצד (ואפילו פחות) יכול לספק לך הנאה מרובה.
מניסיוני אוכל לומר לך שמגבר 2 ערוצים טוב עם 50 וואט אמיתיים לצד (ואפילו פחות) יכול לספק לך הנאה מרובה.
You pay peanuts, you get monkeys
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היו לי בעבר זוג רמקולים כאלה, הניע אותם מגבר rotel rx-850 a בצורה נפלאה.
יש מדי פעם דגמים כאלו ביד 2.
אני זוכר אבל שיש לרמקולים בעיה די גדולה בתחום הגבוה למרות הבאס המצוין לגודלם וזו היתה הסיבה בזמנו שהחלפתי.
יש מדי פעם דגמים כאלו ביד 2.
אני זוכר אבל שיש לרמקולים בעיה די גדולה בתחום הגבוה למרות הבאס המצוין לגודלם וזו היתה הסיבה בזמנו שהחלפתי.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אלו אלמנטים מקוריים של מורל, זה דגם שהיה מיוצר במפעל של מורל
שהיה בחולון, היום זה אומגה אודיו (ישנה קירבה משפחתית בין מורל נס ציונה לאומגה אודיו למיטב ידיעתי).
הטוויטר קצת מוזר, זה החצי שופרי של מורל אך משום מה ניראה שהוא אובלי בתמונה.
שהיה בחולון, היום זה אומגה אודיו (ישנה קירבה משפחתית בין מורל נס ציונה לאומגה אודיו למיטב ידיעתי).
הטוויטר קצת מוזר, זה החצי שופרי של מורל אך משום מה ניראה שהוא אובלי בתמונה.
You pay peanuts, you get monkeys