רסיבר Pioneer מ-1976 להחלפה

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
UdiD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הקהילה,
יש לי רסיבר Pioneer SX-3400 במצב מעולה פלוס, יש לי אותו כבר כמה שנים והוא עובד מעולה. עברתי דירה וקניתי ארונית חדשה לפטיפון והציוד, אמה מה - לא חשבתי למדוד את הרוחב שלה.... לא חשבתי שזה יהווה בעיה. בקיצור הרסיבר רחב מדי בחצי סנטימטר בשביל להכנס לארונית. הטיונר עובד, כל האורות עובדים, הכל פיקס.

לכן, אני מחפש לעשות טרייד, הרסיבר הזה תמורת רסיבר דומה אך צר יותר במידותיו (הרוחב שלו 44.5 ס"מ, מחפש משהו פחות מ-44, אפילו 43.5 זה סבבה), מה הסיכוי למצוא כזה דבר?

[img2=600x401]http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/1 ... 0x1000.jpg[/img2]

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא (f)

נסר אותו באמצע! חצי אחד תן ל... :איי: רגע אחד... התבלבתי עם פסק דין היסטורי אחר. סליחה.

מה הבעייה - נו באמת... תראה איזה מרווח 'שמן' יש בצדדים. פרק בינתיים את מכסה העץ והרסיבר יכנס לארונית בלי בעייה. בשלב מאוחר יותר, כשתסתדר בדירה החדשה תוכל לחשוב איך 'מגלחים' חצי ס"מ מכל צד. לא אמור להיות מסובך. :)

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

או שתשים אותו למעלה (אלא אם כן יש לך פטיפון), הוא בלאו הכי צריך מרווח מעליו לאיוורור.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

UdiD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התשובות המהירות...

זהו שיש לי פטיפון, בינתיים הרסיבר למעלה אבל זה לא פיתרון. אני אנסה לפרק את הצדדים נראה...

JD9002
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1371
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #5 

שלום.
אני חושב שיש לי משהו בשבילך להחלפה.
יש לי רסיבר SONY STR-212AS שאני מאד אוהב. נשמע מצויין ("חם") והוא זה שמחובר אצלי רוב הזמן. גם מאד דומה ב-SPEC למה שיש לך. ומדדתי בדיוק - 400 מ"מ.
ומדוע אני מוכן להחליף - ובכן... יש לי עוד אחד... אבל מקולקל שהלך לו השנאי.... עכשיו יהיה אתגר לתקנו...
חזור אליי
בברכה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”