מעוניינת לרכוש את הניטו הנ"ל. אני יודעת שבדגמים הקודמים של xv 14-25 היו תקלות של סוללה ועוד בעיות טכניות למיניהן.אז שתי שאלות לי:
1. כמה זמן הסיגנצ'ר כבר בשוק? 2. האם יש לו תקלות?
שאלה לבעלי או מכירי ניטו Signature
אמורה להיות אותה סוללה של 3.2Ah . לפי תגובת ניטו ופורומים בחו"ל, חוץ מ-14 שנראה שלא מיוצר יותר לארה"ב (המקביל שם 11) כולם אותו רובוט עם הבדל צבע ואביזרים בלבד (חוץ מ-botvac החדש שעדיין לא הגיע לארץ). האמת גם הגיוני שלא יתחילו פס יצור נפרד לדגם "חדש" שדומה ב-99% לישן. אחריות שנתיים לדגמים "מובילים" המצאה של יבואן כנראה כדי איכשהו להצדיק את ההבדל במחיר בין דגמים, בארה"ב כולם מקבלים שנה אחריות וחצי שנה על סוללות
לא, אני אומר שאם החליפו לדגם אחד החליפו לכולם. ניטו לא השתנה חיצונית שנים, זה לא אומר שלא שינו כלום בפנים כתוצאה מפידבקים של צרכנים והתקדמות שלהם, רק ששינוי בהרכבת דגם אחד ישר מטבתא בכל הדגמים כי פנימית הם כולם אותו רובוט, כלומר תאריך יצור הינו המדד היחיד אם שינוי זה או אחר הוכנסו ולא הדגם.. דיסון לדוגמא עושה את אותו הדבר, קניתי את dc39 לפני שנה ובארץ קיימים 3 דגמים - dc39 animal, dc39 allergy, dc39 origin אז למה הבדל במחיר? בדיוק אותו שואב אבק עם אביזרים שונים ובצבעים שונים, ובדייסון אלחוטי יש בכלל משהו כמו 4-5 סוגים (dc34, dc35, dc44, dc56..), כל אחד עם צבע משלו ואיבזור שונה אבל אותו מנגנון פנימי.
הכי טוב תשאל את היצרן ישירות, לא הייתי במפעל שלהם ומה שאני כותב זאת תגובת ניטו ארה"ב וגם כתבו לא פעם פה ושם. בעיה שעדיין נשארה בניטו זה סוללות מאיכות נמוכה בעלות קיבולת נמוכה שבכל ריצה נכנסות לפריקה עמוקה. זה נפתר בד"כ בהחלפה לסוללות איכותיות יותר לא של היצרן כשהמקוריות נגמרות. ב- iclebo למשל שמתומחר דומה בארץ לניטו כבר שמו סוללות ליטיום.
האמת אני מבין את החשש בקנייה מחו"ל, אבל יצא כבר דגם חדש ומשופר - botvac. ללא הנחות כבדות לא רואה סיבה אמיתית לקנות דגם ישן.
הכי טוב תשאל את היצרן ישירות, לא הייתי במפעל שלהם ומה שאני כותב זאת תגובת ניטו ארה"ב וגם כתבו לא פעם פה ושם. בעיה שעדיין נשארה בניטו זה סוללות מאיכות נמוכה בעלות קיבולת נמוכה שבכל ריצה נכנסות לפריקה עמוקה. זה נפתר בד"כ בהחלפה לסוללות איכותיות יותר לא של היצרן כשהמקוריות נגמרות. ב- iclebo למשל שמתומחר דומה בארץ לניטו כבר שמו סוללות ליטיום.
האמת אני מבין את החשש בקנייה מחו"ל, אבל יצא כבר דגם חדש ומשופר - botvac. ללא הנחות כבדות לא רואה סיבה אמיתית לקנות דגם ישן.