רסיבר עם הרבה ערוצים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה יותר מדי יקר. 
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
·עופרפולק כתב:תמכור כמה ....
יש לו יותר ממה שיש בכמה חנויות
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תמכור את כל הרמקולים ואז תוכל לקנות פרוססור 
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
זאת התחלה. של מה? אין לי שמץ
על איזה חלל מדובר? חדר ייעודי? סלון? מה הגודל? ... תן לנו קצה חוט (נשמח לקצת יותר
)
הרמקולים תואמים אחד לשני? איזה חברה/ות? דגמים? ... מהתיאור לעיל אני מניח שלא. אבל פרט בכל זאת, מה מצבם וכו'
כמו שרמזו לך כאן, להגביר 20 רמקולים הכוללים 4 סאבים זה לא עניין של מה בכך.. סדר גודל של חמש ספרות
אבל בוא נתחיל מהתקציב
ואם אתה מוכן למכור חלק מהרקמולים? (קודם נראה מה יש לך) נכון לעכשיו זה ממש מתבקש
על איזה חלל מדובר? חדר ייעודי? סלון? מה הגודל? ... תן לנו קצה חוט (נשמח לקצת יותר
הרמקולים תואמים אחד לשני? איזה חברה/ות? דגמים? ... מהתיאור לעיל אני מניח שלא. אבל פרט בכל זאת, מה מצבם וכו'
כמו שרמזו לך כאן, להגביר 20 רמקולים הכוללים 4 סאבים זה לא עניין של מה בכך.. סדר גודל של חמש ספרות
אבל בוא נתחיל מהתקציב
ואם אתה מוכן למכור חלק מהרקמולים? (קודם נראה מה יש לך) נכון לעכשיו זה ממש מתבקש
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אתה רוצה לחבר אותם ביחד, אני מבין את המחשבה.. אבל אתה מפספס את המתרה!
בחדר יעודי קטן צריך לא יותר מ5.1 ועם אתה יושב לא צמוד לקיר אז אולי אפשר 7.1 או אם ממש ממש בא לך 7.2
יותר מזה תקבל רק רעש ללא שום סיבה.
בחדרים גדולים מאוד משתמשים ב11.2 ש2 מהם גבוהים. אין צורך ב20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו, איזה רמקולים בדיוק? B&W יכולים להיות שווים הרבה כסף! לי יש זוג קדמיים שעלה רק 2700$ ויש הרבה יותר יקר מזה.(גם פחות)
LG לא יהיו טובים בשילוב עם B&W כי זה כמו לנהוג בפרארי אבל רק בחנייה! אין מה שלהשוות!
אנא ממך, תעלה לפה רשימה מלאה ומדיוקת של הרמקולים,(מאחורי כל אחד כתוב איזה דגם) אנחנו נעזור לך לבחור את מה שהכי כדי לך, את השאר תמכור ובכסף שיכנס תקנה סאב טוב בהרבה מLG וגם רסיבר שיתן לך מענה לB&W שהם דורשים הגברה רצינית.
גם ישאר לך כסף ביד, וגם תקבל את הסאונד המעולה שאתה רוצה
בחדר יעודי קטן צריך לא יותר מ5.1 ועם אתה יושב לא צמוד לקיר אז אולי אפשר 7.1 או אם ממש ממש בא לך 7.2
יותר מזה תקבל רק רעש ללא שום סיבה.
בחדרים גדולים מאוד משתמשים ב11.2 ש2 מהם גבוהים. אין צורך ב20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו, איזה רמקולים בדיוק? B&W יכולים להיות שווים הרבה כסף! לי יש זוג קדמיים שעלה רק 2700$ ויש הרבה יותר יקר מזה.(גם פחות)
LG לא יהיו טובים בשילוב עם B&W כי זה כמו לנהוג בפרארי אבל רק בחנייה! אין מה שלהשוות!
אנא ממך, תעלה לפה רשימה מלאה ומדיוקת של הרמקולים,(מאחורי כל אחד כתוב איזה דגם) אנחנו נעזור לך לבחור את מה שהכי כדי לך, את השאר תמכור ובכסף שיכנס תקנה סאב טוב בהרבה מLG וגם רסיבר שיתן לך מענה לB&W שהם דורשים הגברה רצינית.
גם ישאר לך כסף ביד, וגם תקבל את הסאונד המעולה שאתה רוצה
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תכל'ס, מה שאפשר לעשות זה לא לייצר יותר מ-5.1 או 7.1 ערוצים (זה בטח לא קריטי עבור חלל קטן!), אלא "להכפיל" ערוצים.
במילים אחרות, אתה תצטרך פרוססור ומספר מגברי כוח, כאשר תחבר כמה רמקולים לאותו ערוץ - ככה תקבל את אותו הסאונד מתוך כמה רמקולים לטובת סראונד למשל - כמו שיש בקולנוע כמה רמקולים על הקירות הצדדים, ולא רק זוג אחד של רמקולים...
רק מה, חיבור רמקולים במקביל דורש הגברת כוח ייעודית, מכיוון שכדי לדחוף כמה רמקולים על אותו ערוץ, דרוש הרבה יותר זרם.
במילים אחרות, אתה תצטרך פרוססור ומספר מגברי כוח, כאשר תחבר כמה רמקולים לאותו ערוץ - ככה תקבל את אותו הסאונד מתוך כמה רמקולים לטובת סראונד למשל - כמו שיש בקולנוע כמה רמקולים על הקירות הצדדים, ולא רק זוג אחד של רמקולים...
רק מה, חיבור רמקולים במקביל דורש הגברת כוח ייעודית, מכיוון שכדי לדחוף כמה רמקולים על אותו ערוץ, דרוש הרבה יותר זרם.
וכל הטררם לא מבטיח תוצאה סופית טובה יותר בהכרח
לעניות דעתי ואני מניח שרבים יסכימו, התוצאה תהיה פחות טובה
ובפעם המי-יודע-כמה....
מה התקציב?
ממה מורכב הסט אפ? (דגמים מלאים) החל מהמקור וכלה ברסיבר והרמקולים
ומה בדיוק חסר לך בחוויה, שאתה מחפש לשדרג??
לעניות דעתי ואני מניח שרבים יסכימו, התוצאה תהיה פחות טובה
ובפעם המי-יודע-כמה....
מה התקציב?
ממה מורכב הסט אפ? (דגמים מלאים) החל מהמקור וכלה ברסיבר והרמקולים
ומה בדיוק חסר לך בחוויה, שאתה מחפש לשדרג??