מחפש המלצה לקופסת אנדרואיד להרצת XBMC
היי,
יש לי ניסיון קטן עם מכשירי אנדרואיד לטלוויזיה (בעיקר עם הסטיקים) ואני מחפש כעת להשתדרג ולרכוש קופסת אנדרואיד לטלוויזיה עם מפרט טוב והכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת נפח אחסון גדול ומסוגלת להריץ את XBMCTorrent (פלאג אין של XBMC) כמו שצריך כולל ניגון סרטים בפורמט 1080P.
בעיקרון גם האנדרואיד סטיק שיש לי עושה את העבודה עד שנגמר לו מקום האחסון הפנימי הקטן או עד שהוא מתחיל להתחמם ולכן אני מעדיף משהו יותר רציני, אבל אחד שעובד טוב.
אשמח להמלצה על אחת שעובדת טוב ולא מקרטעת מניסיון אמיתי של מישהו מכם.
תודה מראש,
אסף.
יש לי ניסיון קטן עם מכשירי אנדרואיד לטלוויזיה (בעיקר עם הסטיקים) ואני מחפש כעת להשתדרג ולרכוש קופסת אנדרואיד לטלוויזיה עם מפרט טוב והכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת נפח אחסון גדול ומסוגלת להריץ את XBMCTorrent (פלאג אין של XBMC) כמו שצריך כולל ניגון סרטים בפורמט 1080P.
בעיקרון גם האנדרואיד סטיק שיש לי עושה את העבודה עד שנגמר לו מקום האחסון הפנימי הקטן או עד שהוא מתחיל להתחמם ולכן אני מעדיף משהו יותר רציני, אבל אחד שעובד טוב.
אשמח להמלצה על אחת שעובדת טוב ולא מקרטעת מניסיון אמיתי של מישהו מכם.
תודה מראש,
אסף.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא רשמת האם יש מגבלת תקציב...
בכל מקרה, לרוב המכשירים (אם לא לכולם) אין זכרון אחסון פנימי - או שאתה מוסיף להם הרדיסק (לרוב חיצוני, לחלקם פנימי) או שהם מושכים מהרשת.
הפתרונות המומלצים:
1. אתה יכול לרכוש Raspberry PI ולהתקין עליו OPENELEC כולל XBMC
תחבר לו איזה הרדיסק שאתה רוצה בחיבור USB
ניגון של 1080P יעבוד בתנאי שהסרט לא כבד מידי
שים לב - זה לא אנדרויד, אלא רק לינוקס. אם אתה מעוניין רק באנדוריד אז פתרון 2
2. לקנות MINIX NEO X8-H מכשיר מגיע "מוכן" עם XBMC מנגן 1080P בקלילות
שוב - הרדסיק חיצוני או רשת
בכל מקרה, לרוב המכשירים (אם לא לכולם) אין זכרון אחסון פנימי - או שאתה מוסיף להם הרדיסק (לרוב חיצוני, לחלקם פנימי) או שהם מושכים מהרשת.
הפתרונות המומלצים:
שוב - הרדסיק חיצוני או רשת
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
yossigab כתב:לא רשמת האם יש מגבלת תקציב...
הפתרונות המומלצים:
שוב - הרדסיק חיצוני או רשת...
מצטרף להמלצה או רכישה של מכשיר אחר מבוסס S802 כמו VEGA S89, BEELINK M8
- IgalLiberman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה אנדרואיד לא מומלץ?Mad-Dog כתב:לא מומלץ אנדרואיד ל XBMC לדעתי ומניסיון
לך עך ZOTAC או Raspberry PI
תתקין OPENELEC
והחיים יפים...
אני שואל כי אני מחפש סטרימר לאחת האופציות המועדפות עלי היא קופסת אנדרואיד.
תודה.
צודק לחלוטין.Mad-Dog כתב:לא מומלץ אנדרואיד ל XBMC לדעתי ומניסיון
לך עך ZOTAC או Raspberry PI
תתקין OPENELEC
והחיים יפים...
עם נסיון של מספר שנים.
גם Widows-7 והיום עם Linox.
ללא תקלות עובד נפלא
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
האם ניסית אנדרואיד מבוסס s802? אני רכשתי את ה tronsmart vega s89 והרצתי עליו 1080 ו 3d בסטרימינג משרת ביתי ללא בעיה.
איזה פתרון יש לך עבור openelec במחיר של $100 אשר כולל מארז ושלט?
אני משתמש באנדרויד גם עבור משחקים (לדוגמא מרוצי מכוניות) עבור הילדים כמו קונסולה בתוספת של game controller אלחוטי,.
איזה פתרון יש לך עבור openelec במחיר של $100 אשר כולל מארז ושלט?
אני משתמש באנדרויד גם עבור משחקים (לדוגמא מרוצי מכוניות) עבור הילדים כמו קונסולה בתוספת של game controller אלחוטי,.
יש פתרון זול יותר ומצויין - קופסת אנדרואיד MIDNIGHT MX2, שעליה מתקינים OPENELEC, פתרון מושלם ב-פחות מ-70$, הכל עובד חלק אצלי, תענוג ממש.
http://www.aliexpress.com/item/Amlogic- ... 24573.html
http://www.aliexpress.com/item/Amlogic- ... 24573.html
·ניסית להריץ עילו 3D דרך XBMC 13.1 עם תפריטים ועם תרגום?karpe כתב:יש פתרון זול יותר ומצויין - קופסת אנדרואיד MIDNIGHT MX2, שעליה מתקינים OPENELEC, פתרון מושלם ב-פחות מ-70$, הכל עובד חלק אצלי, תענוג ממש.
http://www.aliexpress.com/item/Amlogic- ... 24573.html...
עובד חלק?
אנדרויד זה תוספת נחמדה ומשעשעת לרגעים שנמאס מלצפות בסרטים בא סתם להריץ משחקים או אפליקציות אנדרויד על מסך הטלבייה. זה ממש אבל ממש לא מומלץ פתרון עיקרי לנגן מדיה עבור קולנוע ביתי. יש המון בעיות בניגון קבצים מסויימים. לא קיימת תמיכה ל PASSTHROUGH של אודיו HD מכל סוג שהוא וגם לא PCM בעבר לקצב דגימה של 48 קילו הרץ.. זו מגבלת חומרה בכל מעבדי אנדרויד... תשקיע במחשב HTPC או כל פתרון מבוסס מעבד אינטל שמרי. OPENELEC ואם ממש בא לך חויית אנדרויד תוככן בעתיד לרכוש את ה NEO X8H. אני רשתי אותו תוספת ואני לא משתמש בו לסרטים או מוסיקה, רק משחקים, פייסבוק, בדיקת דואר, וכל מיני אפלקציות (ככמעט ככל מה שרץ על סמרטפון רץ גם עליו, אפילו מחשבונים גראפיים).
@theone
מצב 3D סטיראוסקופי צריך לעבוד כל עוד שאין צורך להפעיל איזשהוא פילטר על הוידאו כלומר וידאו במצב HSBS, HTAB וכדו' אך נדמה לי שכל מצב שכן דורש זאת לא יפוענח בחומרה כמו מצב שזור (מקרנים), אנגליף ...
הפלטפורמה הזאת (Amlogic) ממש לא חפה מבעיות, כרגע התקלה העיקרית היא קושי ב-hdmi handshake מול רסיברים מסויימים (משותף לאנדרואיד ולינוקס ולא ברור אם זאת בעיית תוכנה או חומרה), ממליץ לך לקרוא את הפוסט הראשון בשרשור על הנושא שבחתימה שלי.
מצב 3D סטיראוסקופי צריך לעבוד כל עוד שאין צורך להפעיל איזשהוא פילטר על הוידאו כלומר וידאו במצב HSBS, HTAB וכדו' אך נדמה לי שכל מצב שכן דורש זאת לא יפוענח בחומרה כמו מצב שזור (מקרנים), אנגליף ...
הפלטפורמה הזאת (Amlogic) ממש לא חפה מבעיות, כרגע התקלה העיקרית היא קושי ב-hdmi handshake מול רסיברים מסויימים (משותף לאנדרואיד ולינוקס ולא ברור אם זאת בעיית תוכנה או חומרה), ממליץ לך לקרוא את הפוסט הראשון בשרשור על הנושא שבחתימה שלי.
היי
אני קניתי מחשב מבוסס אנדרויד MX5ii לא הכי מתקדם ובטח לא 4K אבל עובד לא רע.
התקנתי עליו XBMC 13.1 ואני מריץ עליו XBMCTORRENT , GOMOVIES , GOTV ועוד הרבה דברים.
הדבר היחיד שצריך לשים לב אליו זה שXBMCTORRENT מצריך המון זכרון (הוא מוריד את הקבצים ושומר אותם זמנית או קבוע מקומית) - ולכן הייתי צריך להרחיב את הזכרון ל-32GB.
חוצמזה יש הגבלה של VOICE HD בכל הפורמטים הוא פשוט לא מסוגל להתמודד איתם.
כמו כן יש לי (אבל משום מה רק אצלי) בעיה עם הורדת תרגום של TOREC ... משום מה הוא מוצא את קבצי התרגום אבל לא מצליח להוריד אותם וכותב שיש בעיה בסקריפ ... אבל שאר ההורדות עובדות לא רע בכלל... דרך אגב אם יש למשהו רעיון איך מתקנים את זה אני מאד ישמח.
לגבי 3D כל עוד זה SBS אין שום בעיה.
דרך אגב אם הייתי צריך לבחור אחד חדש הייתי הולך על MINIX X8H שקראתי עליו ביקורות מעולות
אני קניתי מחשב מבוסס אנדרויד MX5ii לא הכי מתקדם ובטח לא 4K אבל עובד לא רע.
התקנתי עליו XBMC 13.1 ואני מריץ עליו XBMCTORRENT , GOMOVIES , GOTV ועוד הרבה דברים.
הדבר היחיד שצריך לשים לב אליו זה שXBMCTORRENT מצריך המון זכרון (הוא מוריד את הקבצים ושומר אותם זמנית או קבוע מקומית) - ולכן הייתי צריך להרחיב את הזכרון ל-32GB.
חוצמזה יש הגבלה של VOICE HD בכל הפורמטים הוא פשוט לא מסוגל להתמודד איתם.
כמו כן יש לי (אבל משום מה רק אצלי) בעיה עם הורדת תרגום של TOREC ... משום מה הוא מוצא את קבצי התרגום אבל לא מצליח להוריד אותם וכותב שיש בעיה בסקריפ ... אבל שאר ההורדות עובדות לא רע בכלל... דרך אגב אם יש למשהו רעיון איך מתקנים את זה אני מאד ישמח.
לגבי 3D כל עוד זה SBS אין שום בעיה.
דרך אגב אם הייתי צריך לבחור אחד חדש הייתי הולך על MINIX X8H שקראתי עליו ביקורות מעולות