מיואש מבזק האם לתת צ'אנס להוט
כרגע נמצא בתוכנית של טופ 100 של בזק כספק תשתית ו-012 כספק אינטרנט.
גר בבניין קומות בקומה החמישית. כנראה די רחוק מהארון של בזק לכן אני מקבל מהירות הורדה נמוכה. למרות שהייתי בתוכנית של טופ 100 קיבלתי מהירות הורדה של 40mb/s (ראוטר d-link 6740u). לכן התקשרתי להתלונן ובזק שלחו לי טכנאי.
לאחר הביקור אכן הצליח לשפר את הנתונים ועכשיו מהירות ההורדה שלי היא 58mb/s.
לפי דבריו גם אם אני שם את הראוטר קרוב לדלת הכניסה ושולח כבל טלפון/או כבל רשת לראוטר ומשם לחדר מקס אני יצליח לקבל עוד תוספת של 4 או 5 mb/s.
לומר את האמת אני די מבואס שבעידן של היום אני נאלץ לגלוש במהירות כזאת בגלל עניינים טכניים.
השאלה היא מה ניתן לעשות, האם לעבור לספק תשתית אחר כמו הוט ולחלוק את הפס עם יתר הדיירים בבניין?
האם להחליף ראוטר? למרות שזה לא ישנה את הסיגנל שמגיע מהארון של בזק.
איך אתם הייתם יוצאים מהסבך?
גר בבניין קומות בקומה החמישית. כנראה די רחוק מהארון של בזק לכן אני מקבל מהירות הורדה נמוכה. למרות שהייתי בתוכנית של טופ 100 קיבלתי מהירות הורדה של 40mb/s (ראוטר d-link 6740u). לכן התקשרתי להתלונן ובזק שלחו לי טכנאי.
לאחר הביקור אכן הצליח לשפר את הנתונים ועכשיו מהירות ההורדה שלי היא 58mb/s.
לפי דבריו גם אם אני שם את הראוטר קרוב לדלת הכניסה ושולח כבל טלפון/או כבל רשת לראוטר ומשם לחדר מקס אני יצליח לקבל עוד תוספת של 4 או 5 mb/s.
לומר את האמת אני די מבואס שבעידן של היום אני נאלץ לגלוש במהירות כזאת בגלל עניינים טכניים.
השאלה היא מה ניתן לעשות, האם לעבור לספק תשתית אחר כמו הוט ולחלוק את הפס עם יתר הדיירים בבניין?
האם להחליף ראוטר? למרות שזה לא ישנה את הסיגנל שמגיע מהארון של בזק.
איך אתם הייתם יוצאים מהסבך?
יש הרבה תלונות על הוט גם בפורום ובכלל אבל בתכלס הם מסוגלים לתת 100 מגה יציב וקבוע כמעט לכל לקוח לעומת בזק שקבושי 50 מצליחים לספק.
לי אישית יש הוט כבר 3 שנים. התשתית אצלנו מאוד יציבה, פרט לפעם אחת שהיה טכנאי עקב "עוצמות נמוכות" הכל עובד פיקס.
שורה תחתונה הכל תלוי בתשתית אצלך בשכונה.
אם חשוב לך מהירות גבוה לדעתי ממש כדאי לנסות את הוט לתקופה של חודש-חודשיים במיוחד עכשיו שהם מציעים מחיר טוב ל100 מגה עם התקנה חינם.
אתה יכול להקפיא את המנוי בבזק לשלושה חודשים ובמקרה הגרוע לחזור אליהם ללא צורך בתקנה חוזרת.
לי אישית יש הוט כבר 3 שנים. התשתית אצלנו מאוד יציבה, פרט לפעם אחת שהיה טכנאי עקב "עוצמות נמוכות" הכל עובד פיקס.
שורה תחתונה הכל תלוי בתשתית אצלך בשכונה.
אם חשוב לך מהירות גבוה לדעתי ממש כדאי לנסות את הוט לתקופה של חודש-חודשיים במיוחד עכשיו שהם מציעים מחיר טוב ל100 מגה עם התקנה חינם.
אתה יכול להקפיא את המנוי בבזק לשלושה חודשים ובמקרה הגרוע לחזור אליהם ללא צורך בתקנה חוזרת.
שמח לשמוע שאתה מרוצה מהם קראתי בגלובס שהוט מובילים בכמות התלונות שהם קיבלו לשנת 2013 ע"פ משרד התקשורת.
בוא נגיד שאני בהחלט מוכן לתת לזה הזדמנות במידה ולא ניתן לשפר את המהירות במצ הנוכחי שלי, השאלה האם יש פתרון אחר מלבד ניתוק מבזק והצטרפות להוט.
בוא נגיד שאני בהחלט מוכן לתת לזה הזדמנות במידה ולא ניתן לשפר את המהירות במצ הנוכחי שלי, השאלה האם יש פתרון אחר מלבד ניתוק מבזק והצטרפות להוט.
אני יש לי הוט 200/5
ולומר את האמת גם את ה 200 על 5 הם מצליחים לספק לי
לרוב הזמן אני מקבל סביב 200 יציב
היתי בבזק היתי מקבל תקופה 72 מגה אחרי זה זה נפל ל 60 מגה
ושמה זה נשאר אז התנתקתי עברתי להוט טריפל וואלה מרוצה
כל ערוצים פתוחים טלפון בלי הגבלה ו 200/5 זה סבבה
רק אם היה אפשר לקבל לפחות 10 מגה בעלאה זה גם היה מצויין
אבל בנתיים מסתדרים אם 5 לא רע
ולומר את האמת גם את ה 200 על 5 הם מצליחים לספק לי
לרוב הזמן אני מקבל סביב 200 יציב
היתי בבזק היתי מקבל תקופה 72 מגה אחרי זה זה נפל ל 60 מגה
ושמה זה נשאר אז התנתקתי עברתי להוט טריפל וואלה מרוצה
כל ערוצים פתוחים טלפון בלי הגבלה ו 200/5 זה סבבה
רק אם היה אפשר לקבל לפחות 10 מגה בעלאה זה גם היה מצויין
אבל בנתיים מסתדרים אם 5 לא רע
מקבל 100 מגה ,העלאה 2 מגה קבוע ,אני לא בודק כל יום ,זה עובד טוב ,בסדר, כבר 10 שנים בהוט אינטנרט .
המלצה שלי קח את הפייבר בוקס ל 3 חודש ב 200 שקל 200 מגה העלאה 5 מגה
וכל הערוצים פתוחים זה למנוי חדש בלבד ואז תחליט מה הלאה .
המלצה שלי קח את הפייבר בוקס ל 3 חודש ב 200 שקל 200 מגה העלאה 5 מגה
וכל הערוצים פתוחים זה למנוי חדש בלבד ואז תחליט מה הלאה .
בהמשך לפוסט המקורי, גיליתי הפתעות שהשאיר הטכנאי שביקר אצלי, דבר ראשון:
ביטל לי שקע טלפון ללא ידיעתי ככה בכיף שלו (גיליתי את זה רק אחרי שהלך בשיחת בירור שעשיתי עם בזק הם "מניחים" שהטכנאי עשה זאת כי משהו קיצר, ואני שואל אותם למה אני שהייתי נוכח במקום לא יודע מזה כלום? למה הוא לא שואל אותי ומחליט על דעת עצמו? למה הוא לא מראה לי נגיד וזה מקצר את הבעיה בשטח ומציע לי דרכים לפתרון? אה-בה ציגלה מה.. כולם שם הופכים לדוקטורים לטלפוניה למרות שהם לא היו שנייה בדירה).
דבר שני
אחרי שהטכנאי של בזק עשה את הבדיקות שלו בחוץ אמר לי תשמע אני לא רואה שום בעיה עד הדירה שלך עד הדירה אתה מקבל 70 מגה וכשאני בודק בתוך הדירה אתה על חצי.
אמרתי אוקיי אז מה הבעיה?
אז הוא אומר לי לאחר בדיקה שעשיתי בדירה שלך אני רואה שיש פה כבלים לא תקניים להעברת טלפוניה, כנראה שזה מה שגורם לבעיה.
אמרתי לו אוקי ומה לגביי השקע הראשי שמגיע מהארון לדירה שלי הוא אומר לי למזלך הוא תקין מקורי כפי שצריך להיות.
אמרתי יופי אז אני ישים את הראוטר ליד הכניסה נקבל את המקס וכל היתר כבר נחשוב מה לעשות.
אחרי שהטכנאי הלך מיקמתי את הראוטר שם חיברתי אליו מחשב בכבל רשת ביצעתי בדיקת מהירות עם 2 מחשבים שונים הפלא ופלא מה אני מקבל?
40 מגה, איך לעזעזל נעלמים 30 מגה מהארון בחוץ לשקע הראשון שהוא פוגש בתוך הדירה שלי עם הכבלים המקוריים ע"פ מה שהטכנאי אמר.
לי אין מושג.
עושה לטלפון לבזק... אחרי שמתווכחים איתי ומוציאים לי את המיץ שזה בגלל מה שהטכנאי רשם על הכבלים הלא תקניים שבכלל מגיעים רק אחרי השקע הראשון הם עושים לי טובה ושולחים טכנאי שאם זה יהיה ביקור סרק יחייבו אותי ב 70 ש"ח.
מה אני יגיד לכם הם מתישים אותי... כבר אובד עצות, בדקתי אם אני יכול להתנתק מהם והם אומרים לי שמכיוון שקיבלתי מהם ראוטר לפני שנה ו4 חודשים ואם אני מתנתק לפני שהמנוי שלי מגיע לשנתיים אני חייב להם כסף (מודל החיוב זיכוי הלא חוקי שלהם).
אני כבר רותח מעצבים, אם לא יצא משהו טוב מהביקור של הטכנאי מחר אני עף מבזק יעלה מה שיעלה.
ביטל לי שקע טלפון ללא ידיעתי ככה בכיף שלו (גיליתי את זה רק אחרי שהלך בשיחת בירור שעשיתי עם בזק הם "מניחים" שהטכנאי עשה זאת כי משהו קיצר, ואני שואל אותם למה אני שהייתי נוכח במקום לא יודע מזה כלום? למה הוא לא שואל אותי ומחליט על דעת עצמו? למה הוא לא מראה לי נגיד וזה מקצר את הבעיה בשטח ומציע לי דרכים לפתרון? אה-בה ציגלה מה.. כולם שם הופכים לדוקטורים לטלפוניה למרות שהם לא היו שנייה בדירה).
דבר שני
אחרי שהטכנאי של בזק עשה את הבדיקות שלו בחוץ אמר לי תשמע אני לא רואה שום בעיה עד הדירה שלך עד הדירה אתה מקבל 70 מגה וכשאני בודק בתוך הדירה אתה על חצי.
אמרתי אוקיי אז מה הבעיה?
אז הוא אומר לי לאחר בדיקה שעשיתי בדירה שלך אני רואה שיש פה כבלים לא תקניים להעברת טלפוניה, כנראה שזה מה שגורם לבעיה.
אמרתי לו אוקי ומה לגביי השקע הראשי שמגיע מהארון לדירה שלי הוא אומר לי למזלך הוא תקין מקורי כפי שצריך להיות.
אמרתי יופי אז אני ישים את הראוטר ליד הכניסה נקבל את המקס וכל היתר כבר נחשוב מה לעשות.
אחרי שהטכנאי הלך מיקמתי את הראוטר שם חיברתי אליו מחשב בכבל רשת ביצעתי בדיקת מהירות עם 2 מחשבים שונים הפלא ופלא מה אני מקבל?
40 מגה, איך לעזעזל נעלמים 30 מגה מהארון בחוץ לשקע הראשון שהוא פוגש בתוך הדירה שלי עם הכבלים המקוריים ע"פ מה שהטכנאי אמר.
לי אין מושג.
עושה לטלפון לבזק... אחרי שמתווכחים איתי ומוציאים לי את המיץ שזה בגלל מה שהטכנאי רשם על הכבלים הלא תקניים שבכלל מגיעים רק אחרי השקע הראשון הם עושים לי טובה ושולחים טכנאי שאם זה יהיה ביקור סרק יחייבו אותי ב 70 ש"ח.
מה אני יגיד לכם הם מתישים אותי... כבר אובד עצות, בדקתי אם אני יכול להתנתק מהם והם אומרים לי שמכיוון שקיבלתי מהם ראוטר לפני שנה ו4 חודשים ואם אני מתנתק לפני שהמנוי שלי מגיע לשנתיים אני חייב להם כסף (מודל החיוב זיכוי הלא חוקי שלהם).
אני כבר רותח מעצבים, אם לא יצא משהו טוב מהביקור של הטכנאי מחר אני עף מבזק יעלה מה שיעלה.
נשמע כמו חוויה מבית היוצר של הוט...
או מתי כבר חברת הסיבים תאיץ את קצב הפריסה???
או מתי כבר חברת הסיבים תאיץ את קצב הפריסה???
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
שמע אחי אני יגיד לך תאמת
הטכנאי השני שיבוא לא יעשה כלום
מעבר להגיד לך בשפה יפה '' זה מה יש רוצה קח לא רוצה לך Zדיין ''
חבל על הזמן שלך בזק לא תחליף את הנחושת לא בבית לא בחוץ
ולא תשים לך סיב אופטי עד המחשב שלך ככה שאתה יכול לוותר מראש
על זה משאני מציע לך לעשות זה להוריד את החבילה של טופ 40 שלהם
ולהנות עד שחברת חשמל תפרוס סיבים אופטיים עד הבית באיזור שלך
חוץ מזה שמבחינת בזק החברה מחוייבת לספק לך שקע אחד תקין בבית
על השאר שקעים אצלך בבית הם באחריותך ככה שאם טכנאי ביטל שקע
אתה יכול עד מחר לבוא בתלונות בזק משיגידו לך זה רוצה שקע? אין בעיה 229 שח
עלות הגעת טכנאי והתקנה אעע ואגב הטכנאי שיבוא אליך יש מצב שהוא יגיד לך
תזמין טכנאי לשיפור תשתית בבית משירות לקוחות זה טכנאי בעלות של 170 שח או 229 שח
שמגיע אליך להחליף את הכבלים בבית מהשקע הראשי ועד השקעים בבית
בקיצור אם אתה ממש צריך מהירות הורדה של 100 או 200 אני מציע לך
לעבור להוט רק כמו שאמרתי תבדוק אם שכנים איך התשתית באיזור שלך
אחרת תוריד בבזק ל 40 מגה ותחכה לחברת חשמל אין ברירה אחרת
ברגע שחברת חשמל תתחיל לחבר לקוחות שברחו מבזק והוט אז
בזק והוט יתעוררו ויתחילו להציע גם חיבורים על סיבים אופטיים רק
אם 1 ג'יגה הורדה ו 3 מגה בהעלאה כמו בניסוי בפתח תקווה
הטכנאי השני שיבוא לא יעשה כלום
מעבר להגיד לך בשפה יפה '' זה מה יש רוצה קח לא רוצה לך Zדיין ''
חבל על הזמן שלך בזק לא תחליף את הנחושת לא בבית לא בחוץ
ולא תשים לך סיב אופטי עד המחשב שלך ככה שאתה יכול לוותר מראש
על זה משאני מציע לך לעשות זה להוריד את החבילה של טופ 40 שלהם
ולהנות עד שחברת חשמל תפרוס סיבים אופטיים עד הבית באיזור שלך
חוץ מזה שמבחינת בזק החברה מחוייבת לספק לך שקע אחד תקין בבית
על השאר שקעים אצלך בבית הם באחריותך ככה שאם טכנאי ביטל שקע
אתה יכול עד מחר לבוא בתלונות בזק משיגידו לך זה רוצה שקע? אין בעיה 229 שח
עלות הגעת טכנאי והתקנה אעע ואגב הטכנאי שיבוא אליך יש מצב שהוא יגיד לך
תזמין טכנאי לשיפור תשתית בבית משירות לקוחות זה טכנאי בעלות של 170 שח או 229 שח
שמגיע אליך להחליף את הכבלים בבית מהשקע הראשי ועד השקעים בבית
בקיצור אם אתה ממש צריך מהירות הורדה של 100 או 200 אני מציע לך
לעבור להוט רק כמו שאמרתי תבדוק אם שכנים איך התשתית באיזור שלך
אחרת תוריד בבזק ל 40 מגה ותחכה לחברת חשמל אין ברירה אחרת
ברגע שחברת חשמל תתחיל לחבר לקוחות שברחו מבזק והוט אז
בזק והוט יתעוררו ויתחילו להציע גם חיבורים על סיבים אופטיים רק
אם 1 ג'יגה הורדה ו 3 מגה בהעלאה כמו בניסוי בפתח תקווה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
סיכום בשני משפטים: מבחינה טכנית הוט לוקחים, מבחינת שירות לקוחות בזק מנצחים בנוק-אאוט.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
ואחרי זה עוד אומרים שלא יהיה ביקוש לחברת החשמל (IBC). הרשתות של הוט ובזק הן בעייתיות ולכן אנחנו חייבים תשתית חדשה.
הוט 200 נותן לי את המקסימום כל הזמן.
כשהיה 100 גם נתן את המקסימום.
לא נזקקתי לשירות שלהם בחמש השנים האחרונות.
רציתי מאד בזק בעבר, מרחו אותי בשלל תירוצים, נהגתי לבדוק אותם מדי פעם אם הם כבר יכולים לספק לבית שלי קצב טוב (אני גר באחד המקומות הכי מרכזיים במדינה וכל השועים למיניהם שני מטר ממני, אבל בזק לא מצליחה להתקין ארון אזורי חדש שם כבר עשר שנים). לפני מספר שנים הם התחילו לפרסם את אותם שלטים עם הקצבים שהם הבטיחו ממש מול הבית שלי, ולאחר עשרות שיחות והמתנות של חודשים ושנים שום דבר לא זז - איבדתי עניין בבזק. במה הם יותר טובים מהוט אני לא מבין.
לא אומרים את האמת לא בטלפון לא במודעה לא פנים אל פנים - אין לי עניין בחברה שמשקרת לי, אבל ממש כל הזמן ללא הפסקה.
הוט הבטיחו 100 מסרו 100.
הבטיחו 200 מסרו 200.
לא נראה לי מסובך במיוחד.
אין ספק שהוט חברה מסריחה מאד, אבל זה בעיקר בתחום הטלויזיה.
בנוגע למסירת מהירות מובטחת ויציבה באינטרנט הם נראים לי בסדר גמור, לפחות על פי הנסיון שלי.
כשיהיו IBC אני אנסה אותם מייד ונראה מה הם שווים.
אני לדוגמה גם בגולן כי זאת הסלולרית היחידה שלא שיקרה לי ולא גנבה ממני, גם אם אין להם דור 4, אבל לפי המספרים של גולן נראה שלרוב המדינה זה לא ממש מפריע שמשקרים להם ומרמים אותם.
כשהיה 100 גם נתן את המקסימום.
לא נזקקתי לשירות שלהם בחמש השנים האחרונות.
רציתי מאד בזק בעבר, מרחו אותי בשלל תירוצים, נהגתי לבדוק אותם מדי פעם אם הם כבר יכולים לספק לבית שלי קצב טוב (אני גר באחד המקומות הכי מרכזיים במדינה וכל השועים למיניהם שני מטר ממני, אבל בזק לא מצליחה להתקין ארון אזורי חדש שם כבר עשר שנים). לפני מספר שנים הם התחילו לפרסם את אותם שלטים עם הקצבים שהם הבטיחו ממש מול הבית שלי, ולאחר עשרות שיחות והמתנות של חודשים ושנים שום דבר לא זז - איבדתי עניין בבזק. במה הם יותר טובים מהוט אני לא מבין.
לא אומרים את האמת לא בטלפון לא במודעה לא פנים אל פנים - אין לי עניין בחברה שמשקרת לי, אבל ממש כל הזמן ללא הפסקה.
הוט הבטיחו 100 מסרו 100.
הבטיחו 200 מסרו 200.
לא נראה לי מסובך במיוחד.
אין ספק שהוט חברה מסריחה מאד, אבל זה בעיקר בתחום הטלויזיה.
בנוגע למסירת מהירות מובטחת ויציבה באינטרנט הם נראים לי בסדר גמור, לפחות על פי הנסיון שלי.
כשיהיו IBC אני אנסה אותם מייד ונראה מה הם שווים.
אני לדוגמה גם בגולן כי זאת הסלולרית היחידה שלא שיקרה לי ולא גנבה ממני, גם אם אין להם דור 4, אבל לפי המספרים של גולן נראה שלרוב המדינה זה לא ממש מפריע שמשקרים להם ומרמים אותם.