מבקשת עזרתכם בהחלטה בין Samsung ל TCL
מבקשת את עזרתכם בהחלטה בין TCL דגם 40" LED 40S4690F לבין Samsung מדגם 40F5000.
ה TCL כבר אצלי אבל אני לא מצליחה "להתלהב" ממנה... איכות הקול, תמונה וגימורים שלה מאכזבים (או שאני כבר מדמיינת).
המקום שממנו קניתי, מוכן ביום יומיים הקרובים עדיין להחליף לי ולכן חייבת את עזרתכם בעצה בהקדם.
המון תודה ויום טוב,
שירלי
ה TCL כבר אצלי אבל אני לא מצליחה "להתלהב" ממנה... איכות הקול, תמונה וגימורים שלה מאכזבים (או שאני כבר מדמיינת).
המקום שממנו קניתי, מוכן ביום יומיים הקרובים עדיין להחליף לי ולכן חייבת את עזרתכם בעצה בהקדם.
המון תודה ויום טוב,
שירלי
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני לא חושב שאפשר לנבא ממה תתלהבי יותר. רצוי שתראי את הסמסונג בעצמך. אם אנחנו נמליץ לך להחליף והתוצאה תהיה גרועה יותר מהTCL לטעמך אז לא עשינו כלום. אני רק אגיד שיש סיכוי טוב שהסמסונג תעשה לך את זה יותר אבל רק את יכולה לשפוט. כלומר, ברמה הטכנית יש הגיון בהחלפה וההתלבטות שלך נכונה.
ראשית אלון, תודה על התגובה...
מבחינה טכנית, האם הסמסונג עדיפה? האם יש לה יכולות שאין ל TCL?
מה לגבי קריאת פורמטים של קבצי וידאו דרך ה USB? לסמסונג תמיכה רחבה יותר?
את הטלויזיה החלפתי כעת מכיוון שהממיר של הוט, קיצר לי את המעבד בקודמת (סיפור מוכר...) והיא משמשת אותי לחדר השינה.
האם בטווח הזה היית ממליץ על משהו אחר ממה שאני הזכרתי?
תודה,
שירלי
מבחינה טכנית, האם הסמסונג עדיפה? האם יש לה יכולות שאין ל TCL?
מה לגבי קריאת פורמטים של קבצי וידאו דרך ה USB? לסמסונג תמיכה רחבה יותר?
את הטלויזיה החלפתי כעת מכיוון שהממיר של הוט, קיצר לי את המעבד בקודמת (סיפור מוכר...) והיא משמשת אותי לחדר השינה.
האם בטווח הזה היית ממליץ על משהו אחר ממה שאני הזכרתי?
תודה,
שירלי
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לדעתי תחליפי בכל מקרה, שירלי.
רמת הגימור והחומרים בכללי אצל הסמסונג עדיפים על הTCL. מבחינת תמיכה בפורטים ופורמטים שונים אין הבדלים גדולים ביניהם (אולי עם יתרון לסמסונג) אבל אני מתאר לעצמי שבקרת האיכות במפעלים של סמסונג היא יותר קפדנית.
TCL היא חלק מגל של חברות סיניות פחות מוכרות שמנסות להיכנס לשוק הבידור עם מחירים נמוכים ביחס למוצרים האחרים שבשוק והם עוד ינגסו נתח בעתיד אבל לדעתי נכון להרגע כדאי ללכת על החברות המוכרות אם יש לך אפשרות.
אם את רוצה להריץ קבצים, תמיד עדיף ממקור חיצוני (מחשב, סטרימר) אבל גם הנגן הפנימי של סמסונג יכול לעשות את העבודה כל עוד את לוקחת בחשבון שהוא די מוגבל מבחינת היכולות שלו.
רמת הגימור והחומרים בכללי אצל הסמסונג עדיפים על הTCL. מבחינת תמיכה בפורטים ופורמטים שונים אין הבדלים גדולים ביניהם (אולי עם יתרון לסמסונג) אבל אני מתאר לעצמי שבקרת האיכות במפעלים של סמסונג היא יותר קפדנית.
TCL היא חלק מגל של חברות סיניות פחות מוכרות שמנסות להיכנס לשוק הבידור עם מחירים נמוכים ביחס למוצרים האחרים שבשוק והם עוד ינגסו נתח בעתיד אבל לדעתי נכון להרגע כדאי ללכת על החברות המוכרות אם יש לך אפשרות.
אם את רוצה להריץ קבצים, תמיד עדיף ממקור חיצוני (מחשב, סטרימר) אבל גם הנגן הפנימי של סמסונג יכול לעשות את העבודה כל עוד את לוקחת בחשבון שהוא די מוגבל מבחינת היכולות שלו.
http://en.wikipedia.org/wiki/TCL_Corporationgkatz כתב:TCL? מה זה בכלל. נראה לי זה מתחת למוצר מדבקה אפילו. איך אפשר להשוות לסמסונג?...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·gkatz כתב:TCL? מה זה בכלל. נראה לי זה מתחת למוצר מדבקה אפילו. איך אפשר להשוות לסמסונג?...
לא הייתי מזלזל בכלל ביצרנים הסיניים, הם חודרים לשוק העולמי חזק מאד עכשיו ובסין הם כבר מזמן מובילי שוק.
יש להם בהיצע כל מה שיש ליצרנים הקוראנים/יפניים להציע, כולל מסכי 4K ענק קעורים..
HISENSE דורגה לא מזמן נראה לי מס' 4 בעולם במכירת מסכים ואני לא חושב ש TCL הרבה מאחוריה.
מוצרי החברה ב CES 2014 :
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 11/08/2014 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה, תוקן..
קורה כשאני לפעמים כותב מהר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".