galaxy note 2
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
איזה מידע אתה רוצה לגבות בדיוק?
אם זה מידע של מיילים, אנשי קשר, יומן וכיוצ"ב אתה יכול להשתמש בסנכרון מול גוגל.
אם אתה מדבר על אפליקציות, אתה יכול להשתמש בשרות של גוגל שמגבה את האפליקציות ומשחזר אותן או באפליקציית גיבוי נפרדת שפשוט עושה את הכל.
עדכון קושחה תוכל לבצע דרך האויר, אם המכשיר שלך "זכאי" לקבל שדרוג. תלוי מאיפה קנית.
אם אתה רוצה לבצע שדרוג ידני, תוכל לבצע באמצעות הורדה של רום מתאים מאתר SAMMOBILE. נדרש ידע. בסיסי אמנם, אבל עדיין...
אם זה מידע של מיילים, אנשי קשר, יומן וכיוצ"ב אתה יכול להשתמש בסנכרון מול גוגל.
אם אתה מדבר על אפליקציות, אתה יכול להשתמש בשרות של גוגל שמגבה את האפליקציות ומשחזר אותן או באפליקציית גיבוי נפרדת שפשוט עושה את הכל.
עדכון קושחה תוכל לבצע דרך האויר, אם המכשיר שלך "זכאי" לקבל שדרוג. תלוי מאיפה קנית.
אם אתה רוצה לבצע שדרוג ידני, תוכל לבצע באמצעות הורדה של רום מתאים מאתר SAMMOBILE. נדרש ידע. בסיסי אמנם, אבל עדיין...
אלי חבוש
·pioneer2 כתב:שלום
מעונין לדעת כיצד לגבות את כול המידע שיש לי על גבי הטלפון מסוג Samsung Galaxy Note2-gt n7100
שאלה שניה אם כדי להוריד את הגירסה העדכנית של הקושחה יש לי גירסת 4.3 ?ומאיפו כדי להוריד שלא יגרם לי נזק למכשיר?
בתודה...
אני עשיתי שדרוג ל- 4.4 , המכשיר פשוט עובד טוב יותר ומהר יותר ולא ציפיתי לכך .
אני רכשתי ישירות מהחנות של סמסונג בארץ את המכשיר בלי כל השטויות שמתקינות סלקום אורנג' וחבריהם .
תודה
תוכל לשלוח לי קישור להתקנת התוכנה
ניכנסתי לקישור הנ"ל:
http://www.sammobile.com/firmwares/2/
אבל מה הגירסה שצריך לבחור \יש שם מס דגמים לNOTE2 ואיזה מדינה (רכשתי אותו בארה"ב)
בתודה
תוכל לשלוח לי קישור להתקנת התוכנה
ניכנסתי לקישור הנ"ל:
http://www.sammobile.com/firmwares/2/
אבל מה הגירסה שצריך לבחור \יש שם מס דגמים לNOTE2 ואיזה מדינה (רכשתי אותו בארה"ב)
בתודה
pioneer2 - אם אתה אף פעם לא צרבת גרסה למכשיר אנדרואיד , כדאי שתקרא היטב ברשת איך מבצעים ROOT ואיך מבצעים
צריבה למכשיר , כי אתה יכול גם להרוס את המכשיר (BRICK) ולהגיע למצב שהוא לא יתקשר יותר כי צרבת גרסה לא נכונה/ביצעת משהו לא נכון/מתאים.
לגבי הגרסה - אני מחקתי את כל הקבצים לפני כמה שבועות , לקחתי גרסה 4.4.2 , שמישהו פרסם ברשת (אין/לא היתה גרסה שפורסמה רשמית לNOTE 2)
מה שעשיתי זה פשוט רשמתי בגוגל את דגם המכשיר שלי (N7100 ולא N7005) ביחד עם המילה KITKAT 4.4).
נכנסתי לכל מני קישורים עד שמצאתי היכן ניתן להוריד את הקובץ .
וצרבתי עם תוכנת ה- ODIN)
צריבה למכשיר , כי אתה יכול גם להרוס את המכשיר (BRICK) ולהגיע למצב שהוא לא יתקשר יותר כי צרבת גרסה לא נכונה/ביצעת משהו לא נכון/מתאים.
לגבי הגרסה - אני מחקתי את כל הקבצים לפני כמה שבועות , לקחתי גרסה 4.4.2 , שמישהו פרסם ברשת (אין/לא היתה גרסה שפורסמה רשמית לNOTE 2)
מה שעשיתי זה פשוט רשמתי בגוגל את דגם המכשיר שלי (N7100 ולא N7005) ביחד עם המילה KITKAT 4.4).
נכנסתי לכל מני קישורים עד שמצאתי היכן ניתן להוריד את הקובץ .
וצרבתי עם תוכנת ה- ODIN)