היי, הרסיבר לא היה בשימוש איזה 4.5 שנים. לאחרונה השתמשתי בו תקופה של איזה חודשיים. השבוע הוא היה פועל איזה חצי יום רצוף ללא שום עבודה ויום למחרת שוב פועל כחצי יום ללא פעולה. כאשר ראיתי באותו יום (בפעם השנייה) שהוא פועל, הפעלתי מוסיקה וכלום אין כל קול למרות שמכשיר עצמו פועל והמחשב מראה שהוא מוציא אודיו. אני מחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי.נסיתי לחבר את הכבל אופטי לחיבור DVD ול-DTV\CBL ( ובהתאמה משנה ברסיבר ב-INPUT ל-DVD AUTO ול-DTV\CBL AUTO) אבל עדיין אין שום סימן חיים מהרמקולים אפילו לא רשרוש. נסיתי גם לחבר ל-XBOX כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב גם ב-XBOX אותו בעיה. דבר נוסף שבדקתי כדי לבדוק אם הרמקולים תקינים הוא חיבור כבל אודיו של 3.5MM מהמחשב לחיבור RCA ברסיבר תחת MULTI CH INPUT ומצאתי שכאשר בחיבור הזה אני מחבר את הרמקולים הקדמיים אז הרסיבר מתכבה ( לא שזאת בעיה שמטרידה אותי בחיבור הזה) וכאשר אני מחבר את הכבל לחיבור של הכבלים האחוריים הם פועלים ( עם רשרושים).
ד.א: הכבל האופטי נראה תקין, האור עובר, לא יודע אם זה אינדיקציה לכך שהוא פועל אם כן אז הוא פועל.
אשמח לקבל עצה בנוגע לבעיה, תודה.
בעיה ברסיבר yamaha htr-5840 בן 5 שנים
הקפצה.
השאלה בעיקרון אם ההנחה שהכבל אופטי עובד היא נכונה כאשר בשני החיבורים אין אודיו ( אופטי DVD ואופטי DTV\CBL) כי אם כן אז אני מתכוון לשלוח לבדיקה ותיקון.
אתם יכולים להמליץ לי על מעבדות וכד' בבאר שבע. מה המחירים בד"כ לבדיקה לפני תיקון?
השאלה בעיקרון אם ההנחה שהכבל אופטי עובד היא נכונה כאשר בשני החיבורים אין אודיו ( אופטי DVD ואופטי DTV\CBL) כי אם כן אז אני מתכוון לשלוח לבדיקה ותיקון.
אתם יכולים להמליץ לי על מעבדות וכד' בבאר שבע. מה המחירים בד"כ לבדיקה לפני תיקון?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני ממליץ לקרוא את החוברת ולבדוק ששיכת נכון את הכניסה שבחרת למקור השמע.
כל כניסה יכולה לקבל שמע ממספר מקורות כמו אופטי, קוואקס, אנלוגי ו HDMI (תלוי כמטבן במגבר)
אז או שלא הגדרת נכון במגבר
או שמקור השמע שלך לא מוגדר (למשל ב DVD אפשר לכבות את היציאה האופטית דרך התפריט ועדיין יש אור אדום בקצה הכבל)
או שיש לך איזה "קצר" ברמקולים או בחוטים שמפיל את המגבר.
אם אתה לא יודע לבד, קח למעבדה לבדיקה.
כל כניסה יכולה לקבל שמע ממספר מקורות כמו אופטי, קוואקס, אנלוגי ו HDMI (תלוי כמטבן במגבר)
אז או שלא הגדרת נכון במגבר
או שמקור השמע שלך לא מוגדר (למשל ב DVD אפשר לכבות את היציאה האופטית דרך התפריט ועדיין יש אור אדום בקצה הכבל)
או שיש לך איזה "קצר" ברמקולים או בחוטים שמפיל את המגבר.
אם אתה לא יודע לבד, קח למעבדה לבדיקה.