רמקולים מוגברים למחשב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
swisa112 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חסכתי קצת כסף לקניית רמקולים מוגברים למחשב ואני בהתלבטות בין שני דגמים - ראיתי כאן בפורום הרבה המלצות ל-Microlab solo6c ול-Audioengine A2+.
אם אני אקנה את המיקרולאב ישאר לי קצת כסף ואוכל לקנות אולי פטיפון יד שנייה, ואם אני אקנה את האודיואנג'ין אני אצטרך להמשיך לחסוך עוד קצת כסף ולחכות עם הקנייה כמה שבועות.
השאלה שלי היא, האם כדאי להוציא את הסכום על האודיואנג'ין או שהמיקרולאב יתנו לי תמורה דומה במחיר נמוך הרבה יותר? אין לי בעיה לחכות עם הקנייה כמה שבועות, אבל אני רוצה לדעת שאם אני מוציא יותר כסף אני אקבל תמורה על האלף שקל הנוספים שהוצאתי.
אני שומע המון מוזיקה, וזאת התמורה שאני מחפש ברמקולים. אם זה משנה אני שומע בעיקר רוק (קצת יותר ספציפי - Pאנק, אינדי, מטאל), ג'אז ומוזיקה קלאסית.
תודה רבה, אופיר.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

מההודעה שלך אני מבין שאלו הולכים להיות הרמקולים הראשיים שלך למוזיקה, וזאת בעצם המערכת היחידה שתהיה ברשותך.
לי אישית יש את ה6C לאחת מעמדות המחשב, והם לא רעים אך עבור מערכת "ראשית" לא הייתי הולך עליהם. - איני מכיר את החברה השניה, אך אני מאמין(מניסיון עם הרמקולים המוגברים הללו) שהם אולי טובים יותר, אך עדיין לא "ואוו".
בנוסף, אני מבין שהתקציב שלך נע באזור ה1000ש"ח, תקן אותי אם אני טועה, ולכן עם עוד קצת חסכון אפשר למצוא בלוחות היד-שניה זוג רמקולים מדפיים+רסיבר שייתנו תמורה טובה יותר ואיכות סאונד טובה יותר.

האם יד שנייה זאת אופציה בשבילך?

בנוגע לפטיפון-
ככל הנראה תצטרך איזשהו קדם מגבר בשבילו, ולכן זאת עוד הוצאה. המלצתי היא לחכות עם קניית הפטיפון ולהשקיע את הכספת על מערכת טובה יותר.

swisa112 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן, זאת תיהיה המערכת הראשית שלי וכן, באמת עדיף לי לחכות עם פטיפון כדי להשקיע במערכת נורמלית.
התקציב הוא בערך כזה, אבל הוא יכול להיות כל תקציב (בגבולות ההיגיון). למי שלא מבין גדול בתחום נראה יותר קל לדעת מה אתה קונה ואז לחסוך מספיק כסף בשבילו. יד שנייה היא בהחלט אופציה, אבל אני מפחד ללכת לאיבוד בכל זה, כי אני לא מבין בסאונד, מערכות, מגברים וכו'.

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

לפני שנתיים בערך קניתי את הסולו6 . מערכת ראשונה
הייתי מרוצה אך הזמן עבר ורציתי לשדרג.. לאחרונה זה קרה והיום אני עם אינטגרייטד ורמקולים רצפתיים
הסולו כעת כמערכת משנית. אני עדיין חושב שהם נותנים תמורה מעולה למחיר שלהם
את ה A2+ לא שמעתי

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #5 

שמעתי את שניהם, לא ניתן בכלל להשוות. הסולו גדולים מסיביים והבאס בהתאם. ה A2 עדינים ומיועדים לפינת מחשב בלבד.
ההשוואה יותר בין הסולו 6 ל A5 ושם ה A5 לוקחים בגדול אבל הפרש המחיר הוא פי ארבע.
במחיר של הסולו אין להם תחרות.

swisa112 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אוקיי, תודה לכולכם. יש עוד הצעות לרמקולים למחשב בטווח המחירים הזה?

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

אני מוכר את הרמקולים שלי אם אתה מעוניין

שליחה #7 

@swisa112
·
Logitech Z5500 במצב כמו חדש!
לא חושב שתקבל תמורה לכסף יותר טובה מהם
מחיר 1000 ש"ח. אם תרצה, הקופסא המקורית עדיין אצלי
אם אתה מעוניין, 054-5840646 קובי

swisa112 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני חושב שמערכת כזאת לא מתאימה לחדר כמו שלי, בגלל זה אני מחפש זוג רמקולים מוגברים, גם אם זה לא אופטימלי. תודה!

swisa112 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

עוד מישהו שמע את שני הדגמים ויכול להביע חוות דעת?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”