UHD led vs. FHD OLED
שאלה קצת היפותטית אבל אם היום זה היה המצב והיית מכריח אותי לענות הייתי הולך על OLED. אמנם לעולם לא ראיתי OLED במציאות אבל למיטב הבנתי זו מהפיכה של ממש.
צפה לצניחת מחירים עצבנית של 4KLED, היצרנים לא ישארו אדישים למהלך הזה של LG. אולי לא בטווח המיידי. שב קצת על הגדר ותהנה.
צפה לצניחת מחירים עצבנית של 4KLED, היצרנים לא ישארו אדישים למהלך הזה של LG. אולי לא בטווח המיידי. שב קצת על הגדר ותהנה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין שום סיבה שמסכי 4K יהיו יקרים כמו שהם כיום. אין פה שום חידוש, סה"כ התקדמות טבעית של יכולות היצור. בדיוק כמו שעלינו ממסכי 480p ל- 720p ל- 1080p..
המחירים שלהם ירדו מהר מאד כי לא תהיה להם ברירה, אין כאן שום מהפיכה. ליצרניות יש כאן נתח רווחים גבוה והמחירים ילכו וירדו כדי להשאר תחרותיות. ויש מאיפה לגלח, תסתכלו על המחירים של מסכי ה UHD הסיניים..
לעומת זאת, ה- OLED זה סיפור שונה לגמרי, הושקע פה המון כסף בפיתוח וייעול תהליכי הייצור. אבל, LG הפתיעה וכבר מנסה לחדור לשוק באגרסביות עם OLED שהבשיל הרבה יותר מהר ממה שאנשים בתחום דמיינו.
הולכת להיות שנה חמה בשוק הזה ונפילות מחירים רציניות. בארץ פחות, אבל בחו"ל העסק לוהט.
המחירים שלהם ירדו מהר מאד כי לא תהיה להם ברירה, אין כאן שום מהפיכה. ליצרניות יש כאן נתח רווחים גבוה והמחירים ילכו וירדו כדי להשאר תחרותיות. ויש מאיפה לגלח, תסתכלו על המחירים של מסכי ה UHD הסיניים..
לעומת זאת, ה- OLED זה סיפור שונה לגמרי, הושקע פה המון כסף בפיתוח וייעול תהליכי הייצור. אבל, LG הפתיעה וכבר מנסה לחדור לשוק באגרסביות עם OLED שהבשיל הרבה יותר מהר ממה שאנשים בתחום דמיינו.
הולכת להיות שנה חמה בשוק הזה ונפילות מחירים רציניות. בארץ פחות, אבל בחו"ל העסק לוהט.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·התכוונת 3,500$ לפני מס ו-5,369$ אחרי מס... ועוד לפני משלוח כבר עברנו את ה18,000₪ambar כתב:כבר לא כזה היפותטי, אם בארה"ב יימכר 55" OLED LG ב- 3500$ פלוס מיסים בערך 3800$ = 13,000 ש"ח בערך
בואו נתפרע והמחיר מחירון בארץ יהיה כפול, 26,000 ש"ח,
מחיר קנייה באיזור 20-22K
כבר יש על מה לדבר......
20K בארץ זה כנראה כבר לא יהיה אבל בואו נקווה שאני טועה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הוא התכוון למס פנימי שם בארה"ב אם אני לא טועה..
ובלי קשר, אני אופטימי מאד לגבי זה. אם השקה של מסך כזה מתחילה ב- 3500$, זה אומר מחיר הגיוני לכל הדיוט די מהר..
אני משער שתוך שנה וחצי פלוס/מינוס חצי שנה, כבר נראה בזאפ במחירים סבירים לרכישה..
ובלי קשר, אני אופטימי מאד לגבי זה. אם השקה של מסך כזה מתחילה ב- 3500$, זה אומר מחיר הגיוני לכל הדיוט די מהר..
אני משער שתוך שנה וחצי פלוס/מינוס חצי שנה, כבר נראה בזאפ במחירים סבירים לרכישה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
אכן התכוונתי למס בארה"ב.jacko-il כתב:הוא התכוון למס פנימי שם בארה"ב אם אני לא טועה..
אני משער שתוך שנה וחצי פלוס/מינוס חצי שנה, כבר נראה בזאפ במחירים סבירים לרכישה.....
בכל מקרה הולך להיות מעניין מאוד אם באמת רמות המחירים של OLED מגיעים לתחום הסביר.