הזמנת ראוטר Asus ac66u מאמזון
- loadstone007
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מה זה בדיוק "דואר רגיל"? כל יבוא לארץ יכול באופן פוטנציאלי לעבור דרך המכס.
אם אני טועה אשמח להבהרה...
אם אני טועה אשמח להבהרה...
@loadstone007
קניתי מאמזון, יש כל מיני חברות שילוח בארהב בדומה לbuy2usa שמקבלות חבילות ושולחות לישראל דרך usps. והדואר נשלח בדואר הרגיל כמו חבילות ששולחים מסין.
לקחתי מראש שיש סיכוי שהמכס יתפוס את זה, היות וזאת חבילה יחסית גדולה, אבל למזלי היא לא הגיעה למדגם של המכס.
זה בדיוק כמו כל הטלפונים שאנשים שולחים מחול בדואר רגיל.
קניתי מאמזון, יש כל מיני חברות שילוח בארהב בדומה לbuy2usa שמקבלות חבילות ושולחות לישראל דרך usps. והדואר נשלח בדואר הרגיל כמו חבילות ששולחים מסין.
לקחתי מראש שיש סיכוי שהמכס יתפוס את זה, היות וזאת חבילה יחסית גדולה, אבל למזלי היא לא הגיעה למדגם של המכס.
זה בדיוק כמו כל הטלפונים שאנשים שולחים מחול בדואר רגיל.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
זה הימור עצום. הסיכוי שהנתב יתפס במכס הוא 50-50 ובמקרה שתעלה במדגם תכנס לתיסבוכת בירוקרטית עצומה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לי יש את הראוטר קניתי אותו לפני חודש וחצי. עד הבית לא עשו בעיות, כמו שעון. חודש אחרי קניתי את אחיו הגדול ac68u גם הגיע עד הבית, אף אחד לא שאל מילה.. מבסוט עד הגג 
·וואוו ה ac68u זה מהמם...Weihenstephan כתב:לי יש את הראוטר קניתי אותו לפני חודש וחצי. עד הבית לא עשו בעיות, כמו שעון. חודש אחרי קניתי את אחיו הגדול ac68u גם הגיע עד הבית, אף אחד לא שאל מילה.. מבסוט עד הגג...
תתחדש.
עד הבית הכוונה DHL וכו' ?
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא יודע אם dhl.. אבל עד הבית.. כיף לקבל חבילות כשאתה בבוקסר
תקשיב, שניהם ראוטרים ברמה, אני גר בבניין קומה 2, ואני קולט את הסיגנל שלהם כשאני בחוץ איזה 15 מטר מהבניין.
תקשיב, שניהם ראוטרים ברמה, אני גר בבניין קומה 2, ואני קולט את הסיגנל שלהם כשאני בחוץ איזה 15 מטר מהבניין.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הקנס הוא שהמוצר שהזמנת יוחרם ולא תקבל לא אותו ולא את הכסף חזרה.
איך ה-AC68U?
@Weihenstephan
·
אני שוקל לקנות את האסוס AC68U אבל ראיתי ברשת שהרבה אנשים מתלוננים על בעיות איתו לאחר כמה חודשים.
אתה מרוצה ממנו?
·
אני שוקל לקנות את האסוס AC68U אבל ראיתי ברשת שהרבה אנשים מתלוננים על בעיות איתו לאחר כמה חודשים.
אתה מרוצה ממנו?
·NegativeIQ כתב:הקנס הוא שהמוצר שהזמנת יוחרם ולא תקבל לא אותו ולא את הכסף חזרה....
אני הבנתי שבמקרה כזה חברת השילוח יוצרת קשר עם הנמען עם דרישה לאישור משרד התקשורת ו\או מיסים,
ובמקרה הכי גרוע אפשר לענות להם להחזיר את המוצר לשולח בתוספת תשלום.
אני מניח שגם התסריט שאתה כתבת אפשרי, וצריך לשקול גם אפשרות כזו, אם כי עד היום לא שמעתי\קראתי על מישהו שהחמירו איתו עד כך.
בכל מקרה אני ומישהו נוסף הצלחנו לקבל נתב Archer C7 במבצעי יום שישי השחור, ואף קיבלנו זיכוי מאמזון על המס שנגבה מאיתנו מראש.
זה מה שכתוב בשאלות באמזון. הזוי שדווקא הראוטרים החדשים יותר מגיעים עם ספק של 110V.Gico כתב:כן, מרוצה ממנו.
בקשר ל-110: מוזר. אתה בטוח? אפילו לא חשבתי על זה כי בד"כ מוצרים מגיעים מותאמים לשתי רמות המתח.
הרבה יותר קל וזול ליצרן להכין מראש לשתי האפשרויות, מאשר לנהל שני מוצרים שונים....
קראתי שהאנטנות של ה-2.4 ב-C7 הן פנימיות, אתה מרגיש שזה משפיע על הקליטה?
@Gico
·
האמת ששלחתי שאלה בלילה ל-TP-Link והם אמרו שהספק תומך ב220V. לפני חודש אנשים כתבו באמזון שזה רק 110V.
תגובות באמזון
בנוסף, יש גם סרטון מהחודש ביוטיוב שטוען שזה 110V
[url=?t=15s]יוטיוב
עכשיו צריך להחליט אם שווה לקחת את ההימור ולהזמין אותו...
·
האמת ששלחתי שאלה בלילה ל-TP-Link והם אמרו שהספק תומך ב220V. לפני חודש אנשים כתבו באמזון שזה רק 110V.
תגובות באמזון
בנוסף, יש גם סרטון מהחודש ביוטיוב שטוען שזה 110V
[url=?t=15s]יוטיוב
עכשיו צריך להחליט אם שווה לקחת את ההימור ולהזמין אותו...
אני הייתי מזמין אותו, ובודק מה כתוב על ספק הכוח שלו לפני שהייתי מחבר לנתב,
ואפילו מחבר את ספק הכוח ל-220 בלי לחבר לנתב, ובודק באמצעות מד מתח מה יוצא מהספק.
הנתב צריך לקבל 12V 3.3A.
בטוח שאפשר גם להשיג בארץ ספק כוח במפרט זה, שמותאם ל-220V.
ואפילו מחבר את ספק הכוח ל-220 בלי לחבר לנתב, ובודק באמצעות מד מתח מה יוצא מהספק.
הנתב צריך לקבל 12V 3.3A.
בטוח שאפשר גם להשיג בארץ ספק כוח במפרט זה, שמותאם ל-220V.