לא התאפקתי. המיקס של אילן בן שחר מ-84' מתחיל ב... Major Tom של Peter Schilling. נזכרתי שמ-1984 לא שמעתי אותו. הטראק השני 'Relax' של Frankie goes to Hollywood הזכיר לי למה... עברתי הלאה.
רדיו חזק - באמת חזק! פשוט מצויין. להיט אמיתי. אני חייב לציין שהליריקה של הלהקה מתאימה בקושי לחבורת תיכוניסטים ממגמת פחחות. פשוט בנאלי על גבול הרדוד. מי זה הכוכב שם שאחראי לכך? יאיר ניצני? טוב, נו... ב-82' זה אולי תפס. היום הייתי מעיף יצירות כאלה מהחלון. השיר של החמאס 'קום תעשה פיגועים' יותר מתוחכם מזה. שמעתי חמשירים של אלי גיספאן שהיו מקבלים ציון טוב יותר בספרות. אבל באופן מפתיע... האלבום הזה fu#@!ng טוב!!! לא מבין איך פיספסתי אותו ב-82'... כנראה שהייתי עסוק. בכל זאת הבורסה נפלה, משיח לא בא, מלחמה, לבנון - קרחנה רצינית...
המחיר בפינה של רדיו חזק אומר 135 ל"י. מתחתיו, תיסלם 2 - ב-103 ל"י. למה? מה - השני פחות טוב או שהחליפו את השקל שוב?
בסוף הצד השני של תיסלם 2 יש איזו לולאה בסגנון המסרים החבויים של החיפושיות. לא הצלחתי להבין מה נאמר שם (מילה אחת נשמע כמו 'weva'). לא התחשק לי לנגן הפוך ולשבור מחט אבל הסקרנות... מישהו יודע?
השיר הזה של תיסלם שנקרא 'תנו לי רוק & רול' מסתלבט על הדיסקו - לא רוצה עוד דיסקו, אני כבר לא יכול... חבצלת הכריחה אותי, הייתי תרנגול, שמעתי 'אינדונזי'... בסדר הבנתי. מי באמת יכול לסבול את אנשי הכפר או מישהי שקוראים לה 'חבצלת'? אבל חוץ מהפזמון, כל ריף הבס הפאנקי הזה היה יכול לככב כמו כלום בזירת הריקודים של ג'ון טרבולטה בדאנס-פיבר.
תעלומה נוספת... השיר הזה מתחיל ב"טגה דגה דם... טגה דגה דם... טגה דגה דם..." שנשמע כמו מקצב שהופק בהקשה על סט חביות 180 ליטר ופח הפוך של זיתים דפוקים. האם מדובר בסולר או ספירט לבן? מה נותן את האפקט המחודד הזה?
בכלל... תגידו, מה נהייה עם הלירות? לא נשמע יותר טוב Israeli Pound מאשר Shequel (ועוד New, כאילו שמישהו בעולם עוקב אחרי הגירסאות שלו) שאף אחד לא יודע איך מבטאים את המילה הזו וגם מסמנים אותו ב-NIS על שם 'ניסים' או משהו כזה...
ו... אה... כן... כמעט שכחתי... ברוח השרשורים האחרונים כאן... איך הצבע של דודה?
יתאים לטכניקס שלי?
[imgbig]https://lh4.googleusercontent.com/-UMcW ... li_lps.jpg[/imgbig]